Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Νά'τα μας!

Τα σπάνε στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη στιγμή αλλοδαποί διαμαρτυρόμενοι για το σκίσιμο του κορανιού (όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται τουλάχιστον) από αστυνομικό χθες...Στο δρόμο που χάραξαν οι 'γνωστοί-άγνωστοι' , 'κουκουλοφόροι' και λοιπές σκοταδιστικές δυνάμεις, οι μουσουλμάνοι φιλοξενούμενοί μας ολοκληρώνουν την εικόνα της αναρχίας και επαναφέρουν το θέμα της έλλειψης πολιτικής βούλησης και οράματος για την αντιμετώπιση της παρακμής. Απ΄όπου κι αν αυτή προέρχεται...

Πάντως, όταν ξαναδώ ημίγυμνους να αυτομαστιγώνονται και να ματώνουν εις ένδειξη τιμής προς τον προφήτη, εν μέση οδώ, θα διαδηλώσω κι εγώ καθώς καμια θρησκεία δε μπορεί να δικαιολογεί πράξεις βαρβαρότητας και σαδομαζοχισμού. Και μάλιστα δημοσίως!

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1016429&lngDtrID=244

10 σχόλια:

Constantinos είπε...

Πέσ'τα Πούπσι χρυσόστομη!

Στις χώρες τους (τις οποίες με κίνδυνο της ζωής τους εγκατέλειψαν, γιατί άραγε...) θα τολμούσαν ποτέ να τα κάνουν αυτά;

Όπως λέει και η παροιμία: Μάθανε πως πηδιόμαστε, πλακώσαν κι οι γύφτοι...

poupsi's garden είπε...

... soooooooooo true!

poupsi's garden είπε...

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ



Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στο ΑΓΡΙΝΙΟ όπου παρεχώρησε Συνέντευξη Τύπου και αναφερόμενος στα βίαια επεισόδια τα οποία γίνονταν την ίδια στιγμή στην Αθήνα, με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, δήλωσε:

« Σεβόμαστε την θρησκεία τους, σεβόμαστε τα ήθη και τα έθιμά τους, να καταλάβουν όμως ότι ήρθαν απρόσκλητοι σε μια χριστιανική χώρα. Τους καλοδεχτήκαμε και τους συμπεριφερόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εάν δεν τους αρέσει οι πόρτες είναι ανοιχτές».

poupsi's garden είπε...

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα γεγονότα που προκλήθηκαν από την προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος των μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας.



Η απαράδεκτη συμπεριφορά του αστυνομικού είχε ως αποτέλεσμα τη βάναυση προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος των μουσουλμάνων που ζουν και εργάζονται χρόνια στη χώρα μας χωρίς προβλήματα με τους Έλληνες εργαζόμενους.



Καταδικάζουμε την αστυνομική βία που ασκήθηκε κατά των διαδηλωτών μεταναστών στη σημερινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και τα καθημερινά φαινόμενα αστυνομικής αυθαιρεσίας εναντίον μεταναστών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
Τέτοιες ενέργειες οδηγούν σε εκρήξεις βίας που οφείλονται στη συσσωρευμένη απόγνωση των μεταναστών, που εργάζονται και ζουν κάτω από απαράδεκτες συνθήκες, αντιμετωπίζοντας τις αντιμεταναστευτικές πολιτικές της κυβέρνησης και της Ε.Ε.

Ζητάμε την άμεση απόδοση ευθυνών στους πραγματικούς υπεύθυνους, να ληφθούν όλα τα αναγκαία εκείνα μέτρα ώστε να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον από πλευράς των διωκτικών αρχών, αλλά και να προωθηθεί η υλοποίηση των προτάσεων των μεταναστευτικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων που αφορούν στην ισότιμη και ουσιαστική ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία.

poupsi's garden είπε...

Διαλέξτε και πάρτε...

Constantinos είπε...

Γραφικοί αμφότεροι, αλλά οι συριζαίοι είναι τραγελαφικοί και επικίνδυνοι...

poupsi's garden είπε...

Και ιδού τα νεώτερα... Δείτε κυρίως τι ήταν το 'κοράνι' που υ ποτίθεται ότι έσκισε ο αστυνομικός.
(Από το Αθηναϊκό Πρακτορείο):
Σαρανταέξι συλλήψεις για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνα

Σαρανταέξι αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, στις συγκεντρώσεις και πορείες που πραγματοποίησαν Μουσουλμάνοι με αφορμή το περιστατικό το βράδυ της Τετάρτης στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου σύμφωνα με καταγγελία Ιρακινού, αστυνομικός την ώρα που του έκαναν έλεγχο του έσκισε ένα απόσπασμα από το Κοράνι που είχε πάνω του.

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΓΑΔΑ, εφτά από τους συλληφθέντες είναι τραυματισμένοι και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, ενώ επίσης τραυματίσθηκαν από πέτρες και άλλα αντικείμενα επτά αστυνομικοί, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε ασπίδες, κράνη και άλλο εξοπλισμό των αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι αλλοδαποί πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις στην Ομόνοια και το Σύνταγμα και στη συνέχεια διασπάσθηκαν σε πολλές ομάδες, πραγματοποιώντας πορείες προς διάφορες κατευθύνσεις.

Σε όλο το διάστημα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι διαδηλωτές πετούσαν συνεχώς αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης στο Σύνταγμα και σε άλλα σημεία.

Πέριξ της πλατείας Βικτορίας οι αλλοδαποί προξένησαν φθορές σε 75 αυτοκίνητα και σε τζαμαρίες πέντε καταστημάτων και μιας τράπεζας.

Τελικά, η αστυνομία τους διέλυσε στη διασταύρωση Ιουλιανού και Γ' Σεπτεμβρίου, όπου έγιναν και οι περισσότερες συλλήψεις.

Το απόγευμα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση έδωσε στη δημοσιότητα το έγγραφο, που σύμφωνα με την καταγγελία είναι απόσπασμα του κορανίου και έσκισε ο αστυνομικός στον Άγιο Παντελεήμονα. Πρόκειται, για δύο κόλλες χαρτιού με αραβικά γράμματα, διπλωμένες στα τέσσερα, οι οποίες ήταν τυλιγμένες με χαρτοπετσέτα και χαρτομάντιλο και δεμένες με μονωτική ταινία.

Όπως είπε αξιωματικός της αστυνομίας, ο αστυνομικός που έκανε τον έλεγχο στον Ιρακινό δεν γνώριζε ότι πρόκειται για απόσπασμα του Κορανίου και άνοιξε το περιτύλιγμα για να ελέγξει αν περιείχε ναρκωτικά και πάνω σε αυτή την ενέργεια σκίστηκε λίγο το έγγραφο με το ιερό κείμενο.

Η υπόθεση, πάντως, έχει φτάσει στη δικαιοσύνη.

Constantinos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Constantinos είπε...

Και που φτάνουμε;

Εμπρηστική επίθεση σε χώρο προσευχής Μουσουλμάνων με πέντε τραυματίες, σημειώθηκε στις 2.45 τα ξημερώματα, στη διασταύρωση των οδών Αριστομένους και Αγορακρίτου στον Αγ. Παντελεήμονα.

Αγνωστοι έσπασαν τα τζάμια υπογείου διαμερίσματος, που χρησιμοποιείται ως τόπος προσευχής από μουσουλμάνους και έριξαν στο εσωτερικό εύφλεκτο υγρό, βάζοντας ταυτόχρονα φωτιά.

Εκεί βρίσκονταν πέντε υπήκοοι του Μπαγκλαντές, οι οποίοι προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες, που πήραν διαστάσεις καθώς ο χώρος είναι καλυμμένος με χαλιά.

Από τους πυκνούς καπνούς υπέστησαν αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Περισσότερα:

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1016637&lngDtrID=244

Όλα αυτά προκύπτουν, και θα χειροτερεύουν, αν δεν ακολουθήσουμε, ως κράτος, μια υπεύθυνη και σοβαρή μεταναστευτική πολιτική. Λογική και ρεαλιστική.

Αλλά και ως πολίτες: Κανείς ας μην απασχολεί παράνομους μετανάστες κατά οποιονδήποτε τρόπο. Ζητάμε και ελεγχουμε χαρτιά. Επιπλέον: Δεν αγοράζουμε μαϊμούδες προϊόντα ούτε παράνομα cd. Μπορούμε;

poupsi's garden είπε...

H Πόλις Εάλω

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/4000.html