Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2007

ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑΚοκκίνης, Μεγάλη Άμμος. Όχι μόνον διαθέτομεν ωραίας παραλίας αλλά και γοητευτικάς παρουσίας ("ξέκωλα", κατά το κοινώς λεγόμενον) ικανάς να ανταγωνισθούν μετ'αξιώσεων τας αντιστοίχους άλλων κοσμικών νήσων.
photos by poupsi-copyright reserved

11 σχόλια:

Constantinos είπε...

Επίσης διαθέτετε βαλτώδεις εκτάσεις με κουνούπια, απ' ότι βλέπω!

guacamole είπε...

ξόβυζα όμως δεν διαθέτετε ... συνεπώς ... παραμένετε ένας μικροαστικός οικογενειακός τουριστικός προορισμός (κάτι σαν μικρογραφία του Πλαταμώνα πριν κατέβουν οι Σλάβες και τον αναβαθμίσουν)

Constantinos είπε...

Πέστα Χρυσόστομε Guacamole!

denangous είπε...

πεστα guacamole..!!! ασε που εκεί ΔΕΝ κλείνεις ξαπλώστρα από τον χειμώνα... και δεν έχει κινέζους που κάνουν μασάζ στις πατούσες να περιφέρονται ανάμεσα στις ομπρέλλες!!

vagelis είπε...

Νομίζω ότι θα μπορούσες να βρεις κατι καλύτερο σε........ξέκολο. Προσπάθησες να το υποσκάψεις το όλον. Όμως ναι. Πολύ καλές οι παραλίες. Μάλλον πρέπει να τις δοκιμάσουμε.

poupsi's garden είπε...

"προσπάθησα να το υποσκάψω το όλον";;;
Τι απορώ...έτσι είναι οι αριστεροί...συνωμοσιολογία του κερατά!

vagelis είπε...

Δεν παίρνεις θέση. Αποπροσανατολίζεις.

antonis είπε...

Costantine

Από όλες αυτές τις φωτογραφίες το βάλτο είδες ???????

Pouspi o vagelis έχει δίκιο . :)

poupsi's garden είπε...

Α γούτσου γούτσουυυυ!

vagelis είπε...

Τραγικό ε; Για δες ειρωνία. Ποιός το έχει ρίξει αυτές τις μαύρες μέρες στις θεωρίες περί συνωμοσιών;Η Αριστερά προσπαθεί να ερμηνεύσει. Κάποιοι άλλοι μου μοιάζουν σαν τους καλόγερους εκείνους που είδα χθές στην tv που με οργή σχεδόν κουνούσαν εικόνες και σταυρούς μπροστά από γλώσσες φωτιάς ύψους 10 μέτρων.ΚΑΗΚΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ. Κωνσταντίνε μην πεις πάλι ότι είναι και αυτό ενταγμένο στην οικονομία της φύσης. Οικοδέσποινα καλώς μας ήρθες.

poupsi's garden είπε...

Ο Κωνσταντίνος απαισιάζει για αυτήν την εβδομάδα.... Φαντάζομαι θα επιστρέψει χειμαρρώδης....