Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Insomnia

Κάτι η αλλαγή της ώρας, κάτι ο καφές που ήπια απογευματιάτικα, λίγο η μεταμεσονύκτια πείνα, το χθεσινό βράδυ δεν πέρασε εύκολα. Δεν υπέφερα ποτέ από αϋπνία αλλά τις πολύ σπάνιες φορές που αυτή με επισκέπτεται, με διαλύει. Το βράδυ μου καταστρέφεται κι η επόμενη μέρα, όπως είναι αναμενόμενο, πάει στράφι.
Η έλλειψη ύπνου δε συγκαταλέγεται σε αυτά που υπομένω εύκολα. Το οπλοστάσιο μου ενάντια στην αϋπνία ισχνό. Προβατάκια δε μέτρησα. Το 'χω αποπειραθεί στο παρελθόν και δεν 'πιάνει'. Προσπάθησα να ανακαλέσω στη μνήμη ενθυμήματα ευχάριστα, ανέμελες σκέψεις. Και πάλι, τίποτε... Πέρναγαν μπροστά μου ως τίτλοι περισσότερο παρά ως ολόκληρο έργο. Κατέληξα να κοιμηθώ ένα τρίωρο μετά τις έξι. Τα νεύρα τσατάλια: Γιατί αυτή η κωλόφατσα μου κρύβει το φανάρι; Τι κοιτάει έτσι αυτή η ' κουλή'. Μα δε ντρέπεται να περιφέρει ανά την Αθήνα ένα τόοοοοσο μεγάλο κ...λο!? "Καλημέρα"; Μωρ'τι μας λες!...Δυσθυμία στο έπακρο. Για σήμερα τουλάχιστον όλα θα είναι χειρότερα από ποτέ. Have a nice day the rest of you.

2 σχόλια:

Constantinos είπε...

Μα γιατί τέτοια διάθεση;

Εγώ τι να πω που έζησα μια 4άρα μετά από 16 χρόνια;

Έξω ο ήλιος λάμπει, αυτό δεν το ελέγχουμε.
Κάνε τον ήλιο της ψυχής σου να λάμψει και πάλι, αυτό το ελέγχουμε!

ΥΓ: Κι εσύ λάμπεις ρε Μπάμπη!

denangous είπε...

το μόνο καλό ήταν αυτό constantinos... η 4άρα..που σαν καλός βάζελος χάρηκα στο ΟΑΚΑ... διότι εκεί καταντήσαμε... αντί να πηγαίνω στη Λεωφόρο να χαρώ με την Πανάθα.. για να χαρώ, πάω στο ΟΑΚΑ για να δω τα τσιράκια του λαμόγιου Κόκκαλη να τρώνε 4άρες .. κατά τα άλλα.. όπως Poupsi.. ααα και πούσαι...πες στο ήλιο να μη λάμπει τόσο πολύ.. γιατι θα τον πάρει ο διάολοςςς..