Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Ο πολιτισμός των Ελλήνων όπως προσφάτως αναδείχθηκε από τους μπράβους της Μυκόνου

Ποια δολοφονία Σεριανόπουλου... Μακράν συγκλονιστικότερη η δολοφονία του νεαρού από την Αυστραλία από ανθρωποειδές στη Μύκονο. Ο μακαρίτης ο Σεριανόπουλος είχε επιλέξει το 'ζειν επικινδύνως'. Ο 20χρονος Αυστραλός, από την άλλη, μάζευε καιρό χρήματα για να πάει στο κυκλαδίτικο νησί για λίγες μέρες ξενοιασιάς και διασκέδασης... Και κατά τραγική τύχη έπεσε πάνω στα ανεγκέφαλα κτήνη που διαβιούν στον κόσμο της νύχτας. Τον κόσμο του κ.Παπαργυρόπουλου, του κ.Κακέτση κι όλων αυτών που βλέπουμε συχνά πυκνά στις τηλεοπτικές οθόνες να αποφαίνονται επί παντός επιστητού. Και που τώρα χωρίς ίχνος ντροπής μιλάνε για τα ... 'παιδιά' της πόρτας, που κάνουν ό,τι μπορούν, που είναι άγγελοι, μωρέ, μεταμορφωμένοι αλλά η 'κακιά στιγμή'....κλπ κλπ.
Και μίλαγε ο πατέρας του θύματος για τον πολιτισμό των Ελλήνων και για το 'τυχαίο του γεγονότος'. Και δωρίζει και τα όργανα του παιδιού του από πάνω. Κι εγώ ντρέπομαι γιατί ξέρω την αλήθεια. Γιατί ξέρω πως δεν είναι μόνο οι εργολάβοι που μας κυβερνάνε. Μας κυβερνάνε κι οι 'νονοί', οι μαφιόζοι της 'νύχτας'... Δείτε στο Κολωνάκι που τα τραπεζοκαθίσματα ολοένα και απλώνονται πέραν των ορίων που έχουν χαραχθεί στο έδαφος. Και η διαπλάτυνση πεζοδρομίου που έγινε στην Κανάρη, στο ύψος της Μηλιώνη, προς εξυπηρέτηση των τραπεζοκαθισμάτων της παρακείμενης καφετέριας έγινε κι όχι για μένα ή για σένα, φίλε δημότη Αθηναίων. Είναι άραγε τυχαίο που πριν τις δημοτικές εκλογές στο συγκεκριμένο καφέ σύχναζε ο νυν δήμαρχος; Οεο!

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=924217&lngDtrID=244

6 σχόλια:

Constantinos είπε...

Πολύ καλά τα λες, αλλά ποιος ακούει...

Ποιος πολιτισμός των ελλήνων;

Υποκλίνομαι με συγκίνηση στο μεγαλείο ψυχής του Αυστραλού πατέρα. Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα ακολουθούσε μια ενδεχόμενη δολοφονία Έλληνα τουρίστα σε ξένη χώρα, υπό τις ίδιες συνθήκες...

momfi-gr@hotmail.com είπε...

Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο αντί οι βασικές αρχές πολιτισμού να είναι αυτονόητοι, να καταντούν περιζήτητοι. Έχει έρθει η ώρα αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα που δεν έχουν έχουν ούτε ένα λεπτό δουλειά στο ενεργητικό του και δενκάνουντίποτ' άλλο από το να απειλούν, να φοβερίζουν και να λεηλατούν αλλονών περιουσίες, να σταματήσουν μια για πάντα τη δράση τους.
Καταδικαστέοι όλοι αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι "κύριοι" για την αποτρόπαια αυτή ενέργεια.
Κουράγιο στην οικογένεια.
momfi-gr

denangous είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
denangous είπε...

Εντύπωση όμως μου κάνει… όλοι μιλούν για τους μπράβους… και κανένας.. αλλά απολύτως κανένας δεν αναφέρει ποιος ήταν ο εργοδότης τους…ποιος τους πλήρωνε.. σε ποιο κλαμπ …εργαζόντουσαν… Σήμερα στα νέα ο δήμαρχος Μυκόνου διέψευδε την ύπαρξη μπράβων στο νησί.. λέγοντας ότι κανείς δεν θα μεταφέρει τα ήθη και έθιμα των Αθηνών στο μαγευτικό νησί… μμ.. μάλιστα..
Μη με συγχύζεις με τον.. Δήμαρχο Poupsi.. τελικά έχω την εντύπωση ότι όλη η ανακαίνιση της Κανάρη έγινε για να ..εξυπηρετηθεί ο «καλός του φίλος» ιδιοκτήτης του καφέ..
Για ποιο Δήμαρχο μιλάμε… για ποιά αστυνόμευση..
Έχει τύχει να περάσει κανείς σας από την οδό Πανεπιστημίου.. ακριβώς μπροστά από την Ακαδημία Αθηνών.. γύρω στις 6 το απόγευμα..? Κάθε λογής αλλοδαποί πουλούν οτιδήποτε… είτε μαϊμού είτε κουρέλι… απλωμένο σε σεντόνες… καταλαμβάνοντας το πεζοδρόμιο… απίστευτη βρώμα.. ελεεινό θέαμα στην καρδιά της πρωτεύουσας.. την Παρασκευή μάλιστα 2-3 από αυτούς.. μάλλον πακιστανοί… ανενόχλητοι στο γρασίδι της Ακαδημίας κτυπούσαν ενέσεις…
Σήμερα Κυριακή, το μεσημέρι.. στον πεζόδρομο ανάμεσα στην ΑΣΟΕΕ και το Μουσείο πρέπει να είδα τους περισσότερους χρήστες, εμπόρους και κάποτε-ανθρώπους που έχω δει ποτέ… και ένα δρόμο πιο πάνω ήταν μια κλούβα των ΜΑΤ.. και όταν είπα σε 2 από αυτούς για την κατάσταση που υπήρχε κάτω από τη μύτη τους, με αγνόησαν, έκαναν μεταβολή και έφυγαν…
Το Κράτος έχει φύγει κυρίες και κύριοι… και όσοι επιλέγουν ακόμα να το υπηρετούν, τι κάνουν για να μαζέψουν τα τελευταία ψίχουλα που έχουν απομείνει στα ταμεία… και εμείς οφείλουμε να πιστέψουμε ότι ο κ. Λαλιώτης. .η κα Β. Παπανδρέου είναι πτωχοί… ότι ο κ. Δούκας αγόρασε οικόπεδο 6 στρεμμάτων στη Μύκονο αντί €160.000… ότι ο Michel de Liapis αντίστοιχα αγόρασε στο ίδιο νησί σουπερ ακίνητο αντί €187.000.. ότι ο κ. Τσίπρας εργάζεται σκληρά.. και ότι ο κ. Αλαβάνος ανησυχεί για την τουριστική κίνηση στην Τήνο..
Το Κράτος έχει φύγει κυρίες και κύριοι… και έχουμε μείνει μόνοι… με τους μπράβους, τους αλλοδαπούς που αρχίζουν να δρουν ανεξέλεγκτα, μερικούς πολιτικούς που δεν έχουν πλουτίσει ακόμα.. και διάφορους άλλους παντελώς άχρηστους, επικίνδυνους και επιβλαβείς για την τσέπη και την ψυχική (και όχι μόνο) υγεία μας..
Α μην ξεχάσω.. όσον αφορά τα παιδιά πάνω στα οποία γλίστρησε και έπεσε και χτύπησε θανάσιμα ο νεαρός Αυστραλός.. Θα το ακούσατε… τους περισσότερους από δαύτους η Ελληνική Δικαιοσύνη τους άφησε ελεύθερους..
Το Κράτος έχει φύγει κυρίες και κύριοι παίρνοντας μαζί του μεταξύ όλων των υπολοίπων και τη λίγη τσίπα που είχε απομείνει.. όχι.. θα άφηνε κάτι να υπάρχει!

poupsi's garden είπε...

Δεν επτωχεύσαμεν μόνο τελικώς... Είμαστε νεκροί και δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη.

Constantinos είπε...

Νεκροί και άταφοι, ωσάν τον Πολυνείκη...