Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Χιούμορ που 'σκοτώνει'

"Ο κ.Αλέκος Αλαβάνος στον παράδεισο. Έτσι θα γίνει η Ελλάδα αν την κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα υπάρχουν παντού φοίνικες κι εμείς θα πηδάμε από κλαδί σε κλαδί ψάχνοντας για καρπούς..."

2 σχόλια:

Constantinos είπε...

Μα γιατί ασχολούμαστε με τον ανύπαρκτο;

denangous είπε...

Θα υπάρχουν παντού φοίνικες κι εμείς θα πηδάμε από κλαδί σε κλαδί ψάχνοντας για καρπούς... Μπα.. μάλλον από καμένο αυτοκίνητο.. σε καμένο κατάστημα θα πηδάμε… αναζητώντας ότι έχει μείνει από περιουσίες απλών πολιτών…

Και μου κάνει εντύπωση η υπεράσπιση, εκ μέρους των πραγματικών «γνωστών-αγνώστων», των… παιδιών… που ταλαιπωρούν τους πολίτες… καταστρέφοντας ότι βρεθεί μπροστά τους… που εμποδίζουν απλούς ανθρώπους να μετακινηθούν… που τρομοκρατούν.. Διότι οι πολίτες ταλαιπωρούνται.. και κανείς άλλος.

Και μου κάνει εντύπωση η ανοχή, και η μανία υπεράσπισης αυτών των «παιδιών» από τους απανταχού ντεμέκ «δημοκράτες» Αλαβανιστές..

Με εξοργίζει που οι «προοδευτικοί κύκλοι» μαθαίνουν τους νεώτερους να διεκδικούν με πορείες…. Διαδηλώσεις… με όπλα της λίθινης εποχής την εποχή της οπτικής ίνας.. αντί να επιδιώκουν αντιπαράθεση με επιχειρήματα.. και κυρίως με την επάνδρωση του συστήματος με μορφωμένα άτομα… με την εκ των έσω διάβρωση αν προτιμάτε…

Αλλά μάλλον οι πορείες και οι καταστροφές είναι ένας άριστος τρόπος κάλυψης του τεράστιου κενού που αντιπροσωπεύουν.. της έλλειψης πολιτικού λόγου.. και – κυρίως – προτάσεων….

Οπότε… πηδάμε από κλαδί σε κλαδί ψάχνοντας για καρπούς... προτρέποντας –άμεσα ή έμμεσα- νέους ανθρώπους να γίνουν επαγγελματίες διαδηλωτές και ερασιτέχνες Νέρωνες…

Στη χώρα που θα υπάρχουν παντού φοίνικες, οι μερικοί θα καταδυναστεύουν τους άβουλους πολλούς… Η οικονομική δραστηριότητα και ο ανταγωνισμός θα τονώνονται με εμπρησμούς.. ΟΙ υπηρεσίες υγιεινής θα κάνουν απολύμανση καταστημάτων καίγοντας τα εκ θεμελίων..
Στους έφηβους μας θα παρέχεται η δυνατότητα του απανταχού πανεπιστημιακού ασύλου… θεσμού ιδιαίτερα χρήσιμου στις μέρες μας για βανδαλισμούς και διακίνηση ναρκωτικών… και το κράτος θα κανακεύει όσους καίνε και καταστρέφουν ότι βρουν μπροστά τους… γιατί έτσι θα εκτονώνονται..

Πάρτε το χαμπάρι…αδίστακτοι Αλαβάνοι, Τσίπρες (βρήκε τώρα νέο αντικείμενο αγώνα το παλλικάρι… το γήπεδο του Βοτανικού..) θα υπάρχουν πάντα… και για να συνεχίσουν να υπάρχουν, θα πρέπει να υπάρχει χάος..

Ποιος χέστηκε τώρα για εμποροϋπαλλήλους.. για 15άχρονους που πετούν μολότωφ και απειλούν ζωές… αντί νάναι σπίτια τους..
Ποιος χέστηκε αν το αυτοκίνητο που κάηκε ήταν κάποιου που το χρωστάει?
Ποιος χέστηκε για τη γενική διάλυση θεσμών και νοοτροπιών?

Πάρτε το χαμπάρι… Η Ελλάδα ανήκει στη νοοτροπία Καρβέλλα.. στην έπαρση, το θράσος και την απίστευτη βλακεία… που βρίσκονται εν αφθονία είτε σε πολιτικά κόμματα… είτε στον «πνευματικό και καλλιτεχνικό χώρο»…

Πούναι οι Φοίνικες ΟεΟ?