Κυριακή 1 Ιουλίου 2007

Καλοκαίρι









(photos by poupsi. copyright reserved)

9 σχόλια:

denangous είπε...

καλοκαίρι..υπέροχη εποχή.. υπέροχες και οι φωτογραφίες σου Poupsi.. καλοκαίρι... έναρξη των εχθροπραξιών στα θέρετρα... μάχη του κέρδους, μάχη της ομπρέλλας, μάχη της ξαπλώστρας.. αψιμαχίες στα δελφίνια για τις θέσεις.. βετεράνες με ροζ-μώβ μαλλί.. απειλούν φοιτήτριες με piercing με τις βεντάλιες τους.. γέροι με καπελάκια mobil εκτοπίζουν τους παρείσακτους με τους γεμάτους προμήθειες σάκκους τους.. στο πεδίο των μαχών των Σπετσών, όπου μεγαλούργησε η Μπουμπουλίνα, αντί να ακούσω την μπομπάρδα.. την ήπια.. το Σάββατο το βράδυ σε μορφή 3 σφηνακίων... και βιώνω από χθές το πρωί ένα προσωπικό Βερντέν.. σιγά όμως που θα πτοηθούμε! ...καλό μας καλοκαίρι κυρίες και κύριοι!!!!

Constantinos είπε...

Καλό καλοκαίρι και καλό μήνα!

Constantinos είπε...

Μύκονος, Ελιά.
Ξανθιά τηλεφωνεί από το κινητό της:
"Είμαι στην ομπρέλα Α3, μπορείτε να μου φέρετε έναν γύρο κοτόπουλο; ... Ναι, στα jet ski"

denangous είπε...

denangous, σπέτσες.. "παρακαλώ μπορώ να έχω ένα Strawberry daiquiri?" σερβιτόρος: "φυσικά.. το θέλετε με φράουλα ή λεμόνι?" ..φίλος denangous παρακαθήμενος, πέφτει απο το σκαμπώ λόγω γέλιου.. σερβιτόρος προς denangous.. "μεθυσμένος ήρθε ο φίλος σας?" ..και ο ίδιος σερβιτόρος την επομένη μας κέρασε τα επίμαχα σφηνάκια καρπούζι.. ηθικόν δίδαγμα.. οι ξανθιές, οι χαζοί σερβιτόροι και οι αχλάδες...είναι εκδικητικά είδη..

Constantinos είπε...

Πάμε Χασιά να φάμε κάτι ψητό;
Άκουσα έχουν καλό ελάφι στα κάρβουνα!

eleni είπε...

Καλο καλοκαίρι και καλό μήνα!
Προηγούμενο ΣΚ στην Πάρο σε barακι στο Πίσω Λιβάδι. Σερβιτόρος: Καλώς ήρθατε! Τί θα πάρετε παρακαλώ; Δίνω παραγγελεία: "Ένα Mojito παρακαλώ & μία Absolut με λεμόνι".
Ερώτηση σερβιτόρου Νο.1: "Με φέτα λεμόνι;", Απ.:"Όχι με χυμό λεμονιού" Σερβ.:"Α! ωραία... με North?" Απ.:"Όχι, όχι με κανονική βοτκα".
ΟΚ, καταφέραμε να συνεννοηθούμε. Έρχεται μετά από λιγο με τα ποτά μας. Αφήνει τη βοτκα λεμόνι... και φεύγει! Βγαίνει μετά από λίγο έξω, και μου λέει: "συγνώμη, εσείς τί παραγγείλατε;" "Ενα mojito του απαντάω". Σερβιτόρος: "Μήπως ξέρετε... τι έχει μέσα;"

chic in greek είπε...

Μέσα Ιουνίου, στη Μόσχα, στο καφέ του Ξενοδοχείου Central, κατά τη διάρκεια κάυσωνα (38C ... η μεγαλύτερη θερμοκρασία τα τελευταία 110 χρόνια, από τότε που ξεκίνησαν οι καταγραφές θερμοκρασίας στην πόλη δηλαδή). Κάποιος από την παρέα ρωτάει αν υπάρχει ice coffee. 'Of course' απαντάει ο σερβιτόρος ... και όλοι μας σπεύδουμε να παραγγείλουμε.

Μας έφερε γαλλικό καφέ, σ' ένα ψηλό ποτήρι, με παγάκια (2) και ένα καλαμάκι (9 € ο ένας, χωρίς το νερό το οποίο χρεώνεται έξτρα).

Ηθικό δίδαγμα? ... εεε... υπάρχουν και χειρότερα μέρη (από πλευράς service) από τα ελληνικά νησιά.

i-Reporter είπε...

Χαίρομαι που περνατε καλα. Εγω φέτος το καλοκαιρι, δεν θα παω πουθενα. Αθηνα, δουλεια, γραφειο. Καλα να περνατε....

vagelis είπε...

Καλά περνάτε ε;