Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Ενα τηλεοπτικό πρωινό: Πέη, πτώματα και κώλοι.

Ξυπνώ σήμερα το πρωί, που λέτε, κι ανοίγω τηλεόραση.
Τηλεοπτική πανδαισία: Στον Αlpha ο τίτλος στην οθόνη είναι από μόνος του πολύ φρικιαστικός: " Έβαλαν το σκοτωμένο γιο δίπλα στον άρρωστο πατέρα"... Η σπαρακτική φωνή μιας γυναίκας-μάνας, κάλυπτε τη φωνή του παρουσιαστή Αυτιά. Έλα Θεέ μου, πρωινιάτικα! Γρήγορα στη ΝΕΤ, όπου ασχολούνται με το ντόπινγκ. Η συζήτηση διαπνέεται από ... απροκάλυπτο κυβερνητικό πνεύμα: "Αγνοια για το σκεύασμα είχαν οι Ελληνες αθλητές" ... Sure... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;! Περιέργως πως, μέσα σε λίγα λεπτά ο τίτλος άλλαξε προς χάριν της αντικειμενικότητας του ρεπορτάζ: " 'Κινέζικες' δικαιολογίες για τα αναβολικά", το 'κινέζικες' εντός εισαγωγικών. Πάλι καλά, το σώσανε...Στο ΜΕGA η χαρά του 'κουλού': πέη και προθέσεις, ούτως ειπείν "πεϊκές προθέσεις" και απορίες τύπου Μενεγάκη... "Δηλαδή μπορεί μία γυναίκα να γίνει άνδρας;!" ρωτά έκπληκτος ο παρουσιαστής Καμπουράκης... Δε το είχε ξανακούσει. "Λειτουργεί το όργανο;" ρωτά ο σε -έας ο δεύτερος παρουσιαστής του τηλεοπτικού διδύμου.
Στον Αnt1 Παπαδάκης και σία ασχολούνται με το ντόπινγκ. Guest star ο υφυπουργός Αθλητισμού και πρώην προπονητής μπάσκετ Γιάννης Ιωαννίδης. Φυσικά το μαχαίρι δεν μπαίνει στο κόκκαλο. Κουπε πέ κου πεπέεεε! Δεδομένων τούτων, περιττό να σας πω ότι το κανάλι που με κράτησε ήτο το ... STAR. Η κ.Λιβανίου είχε το πιο 'καυτό' ρεπορτάζ: Τον κώλο της τραγουδίστριας Έλενας Βέντη. Η κάμερα τραβούσε σκηνή στο μαγαζί, όπου εμφανιζόταν η γνωστή τραγουδίστρια, κατά την οποία η τελευταία διαπληκτιζόταν με τον επιχειρηματία του κέντρου. Ο μαγαζάτορας προπηλάκιζε την καλλιτέχνιδα επειδή εκείνη ήτο ενδεδυμένη σεμνά (όπερ έστι για τη συγκεκριμένη, ότι μία φορά είχε καλύψει τα οπίσθιά της). Στημένο; Μπα,τι λέτε καλέ...Γίνονται τέτοια πράγματα;

2 σχόλια:

denangous είπε...

Μα συμφωνώ!!! Το πρωί που ξυπνάω, καθώς ετοιμάζομαι για το γραφείο… βάζω το STAR.. με τη wannabe Λιβανίου…

Mα τι ωραία!!!

Μαθαίνω πλείστα όσα άχρηστα αλλά πολύ χρήσιμα για τις πλαστικές επεμβάσεις.. τις ανατομικές λεπτομέρειες.. τις σχέσεις παντελώς αγνώστων σε μένα ατόμων… Ξέρω πια την Έφη Θώδη... τον εθνικό σταρ Ανδρέα Ευαγγελόπουλο.. την Ρούλα Βροχοπούλου.. Αμ πώς!!!
Κουράστηκα να σκέφτομαι όσα προσωπικά προβλήματα με απασχολούν.. Βαρέθηκα τις δηλώσεις του πολιτικού κόσμου.. το βαλσαμωμένο χαμόγελο της Ντόρας Μπακογιάννη.. τις δηλώσεις τιμιότητας του ΠΑΣΟΚ κατά Κίμωνα Κουλούρη κλπ (χαχα).. τις κινέζικες ντόπες.. τον Τζίγγερ που δεν πάει στην ευχή του Θεού να γλυτώσει η Πανάθα.. τις πολιτικές κόντρες και τα κικιρίκου του Τσίπρα… τον Μπούς… τις οικονομικές ειδήσεις.. τις βουτιές των χρηματαγορών..

Ναι λοιπόν… το αντίδοτο είναι η wannabe Λιβανίου με την αντιπαθητική φωνή.. πιστέψτε με… είναι το καλύτερο φτηνό ναρκωτικό για να ξεφύγει κανείς από την άθλια πραγματικότητα που μας περιτριγυρίζει..

Constantinos είπε...

Από τηλεόραση βλέπω μόνο την "Αμυνα Ζώνης", κάποιες ταινίες και αγώνες.

("από ιχθύες έχουμε μόνο γάβρο", από το Μάθε παιδί μου γράμματα)