Τετάρτη 9 Μαΐου 2007

The Quiet Man

Τάκης. Μέτριας εμφάνισης και μάλλον μέτριας ευφυίας. Το ατού του; Η "ωραία οικογένεια" που έστησε με την συμπαθητικούλα Κούλα και τα δύο -αντιπαθητικά ειν'αλήθεια- κουτσούβελα που αράδιασαν έτσι διότι "προορισμός του ανθρώπου είναι να κάνει οκογένεια", διότι "αν δεν κάνεις παιδιά, δεν έχεις κάνει τίποτε" κι άλλα τέτοια...

Δημόσιος υπάλληλος. Με φωτογραφίες της οικογένειας στο πορτοφόλι του. Με τα κατορθώματα του Κωστάκη και της Γιαννούλας στην άκρη των χειλέων του κι ανεξαρτήτως του θέματος συζητήσεως. Γιατί "ο μπαγάσας ο μικρός είναι πολύ έξυπνος!". Και γιατί η οκτάχρονη Γιαννούλα -μια μικρογραφία της υπουργού Παιδείας χωρίς την τσάντα- έχει μεγάλο ταλέντο στο μπαλέτο, όπως λέει η συνοικιακή χοροδιδασκάλισσα.


Κι αυτός με το χαμόγελο. Και με τα μπαγκάζια στη σχάρα του toyota κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα που πάνε να επισκεφθούν τους παπούδες στην επαρχία. Το ταψί με την κοτόπιτα όμως -πεσκέσι για τον παππού- το φυλάνε μες στ'αμάξι. Η Κούλα, βλέπετε, είναι εξαίρετη νοικοκυρά. Και τα παιδιά της και τον άντρα της τους έχει όλους "του κουτιού". Και μορφωμένη. Πτυχιούχος της ΑΣΣΟΕ, λογίστρια. Ο Τάκης ακτινοβολεί απο οικογενειακή ευτυχία. Δυο χρόνια αίσθημα είχε με την Κούλα. Και τώρα νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του και το διατυμπανίζει.


Τουλάχιστον όσο βρίσκεται σε ακτίνα λίγων χιλιομέτρων από την εστία του. Διότι όταν απομακρύνεται από αυτήν....άστα να πάνε.


Πλήρης μεταμόρφωση. Το μάτι θολώνει. Τα ρουθούνια πάλλονται από προσδοκία. Προσδοκία ποδόγυρου. Προσδοκία με απόγνωση μαζί.


"Δεν μπορούσαμε να τον συγκρατήσουμε!" διηγείται ο Χρήστος, συνάδελφος του Τάκη, αναφερόμενος σε μία από τις λίγες φορές που βρέθηκε εκτός Ελλάδος για υπηρεσιακούς λόγους κι είχε την ατυχία να συνοδεύεται από τον "οικογενειάρχη-πρότυπο".


"Δεν ήθελε να ξεκολλήσει από μία καφετέρια διότι σε απόσταση πενήντα μέτρων βρίσκονταν κάτι νιάνιαρα, που ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ είχαν καταδεχθεί να του ρίξουν μια ματιά. Η απλή περιέργεια των σε εφηβική ηλικία άχαρων Γερμανίδων είχε εκτοξεύσει τη...λίμπιντο του Τάκη στα ύψη.


"Μετά, μας ζήταγε πουτάνες!" συνεχίζει ο Χρήστος. "Βρε χριστιανέ μου, που να τις βρούμε τις πουτάνες εδώ πέρα. 'Ενα γερμανικό κωλοχώρι του κερατά είναι, αμάν να τελειώνουμε να φύγουμε μια ώρα αρχύτερα" του έλεγαν.


"Ρε μαλάκα, ένα τεταρτάκι από το σπίτι σου στην Αθήνα έχει "πιάτσα". Να, κάτι δίμετρες. Πού να τρέχεις εδώ τώρα!" του ξαναλέγανε. Τίποτε αυτός. Κατέστρωσε σχέδιο κανονικό. Ξύπνησε ξημερώματα, πήρε λεωφορείο, τρένο και πήγε στην πιο κοντινή πόλη, καμια εξηνταριά χλμ μακριά απο το χωριό. Ποτέ δεν έμαθαν τι ακριβώς επέτυχε εκεί. Ο Τάκης γύρισε εξίσου αλαφιασμένος όσο ήταν όταν έφυγε.


Κι η Κούλα δεν έμαθε ποτέ τίποτε. Αυτή είναι σίγουρη για το άμεμπτον του χαρακτηρος του Τάκη.


'Οπως κι η Αλίκη δεν έμαθε ποτέ για τον Οδυσσέα.

Που στο περιθώριο του ιατρικού συνεδρίου, πήγε με τους συναδέλφους σε "μασαζάδικο" και "πήρε τρεις πουτάνες μαζί, τόση μανία είχε!", όπως μετέφερε χαρακτηριστικά ένας συνάδελφός του.


Ο συγκροτημένος επιστήμονας, με την ήσυχη ζωή, εζήλωσε τον βίον του Χιου Χέφνερ. "Και πλήρωσε ο μαλάκας και με πιστωτική κάρτα" όπως επεσήμανε γελώντας ο συνάδελφος...












179 σχόλια:

i-Reporter είπε...

"Πουτάνες στα...κρεβάτια σας"....- Ηθικόν Δίδαγμα: Που είναι η μπάλλα οεεεεοοοοο....Τάκης+Κουλα=Love στο δέντρο της μικρομεσαιας ηθικής...(στην κουβέντα με την Lp κάτι λέγαμε για το...πληρωμένο sex. Αλλά μήπως και το οικογενειακό σεξ δεν είναι...χοντρά πληρωμένο με πολλούς τρόπους; Ασε το κτηνος μεσα σου ελευθερο....- είπαμε...πουτανες στα...κρεβατια σας...). Ωραιο θεμα (τωρα που πινω πρωινο καφε...)

doc είπε...

Ρουφιανοι μπατσοι δημοσιογραφοι!!!!! Μπουρνουζερι και οχι μασαζαδικο..οσο για το τι συνεβει στο amsterdam ..κλαυσιγελος..

antigiorgakis είπε...

Αμάν πια μ' αυτό το blog της poupsi. Ψυχαναγκασμός έχει γίνει. Δέκα φορές την ημέρα αν δεν το δω έχω τύψεις. Ούτε ιερό προσκύνημα και τάμα να ήταν. Group therapy.
Nikos οι απόψεις σου θυμίζουν πρόσφατη πανευρωπαϊκή έρευνα που δείχνει ότι ο Έλλην άντρακλας παραμένει σε πολλά σημεία caveman. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι είστε πολλοί του είδους, αλλά κυρίως ότι σε κάποιους γυναικείους κύκλους έχετε και πέραση. Δυστυχώς δεν μπορούν να υπάρξουν πασάδες - επιβήτορες χωρίς κυρές Φροσύνες στα τέσσερα.
Πίσω στο θέμα μας. Είναι ίσως στερεότυπο αλλά θα το πω. Ο άντρας μπορεί να ξενοκοιμηθεί, λένε, αλλά θα επιστρέψει στην οικογένεια σαν να μη συνέβη τίποτα, ενώ η γυναίκα άμα είναι να την κάνει τη λαδιά, πολλές φορές ερωτεύεται και η οικογένεια βαίνει προς διάλυση.
Οι στατιστικές δείχνουν ότι η πλειονότητα των ζευγαριών έχουν απατηθεί αμοιβαία τουλάχιστον μια φορά, με τον άντρα να προηγείται στις επιδόσεις. Δεν ξέρω όμως αν υπάρχουν στοιχεία που να στηρίζουν ή να καταρρίπτουν το στερεότυπο που ανέφερα.

Constantinos είπε...

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο σεξ, όπως έγραψα αναλυτικά στο θέμα "Aγαπητή poupsi", σχόλιο νο 105, διαβάστε το εκεί παρακαλώ, μην ξαναγράφω τα ίδια...

(οικογένεια, παιδιά, συνθήκες, συμβάσεις, συμβιβασμοί, συμβιώσεις, my a***. Η υποκρισία και η ανασφάλεια σε όλο της το μεγαλείο)

Constantinos είπε...

antigiorgakis, ο Έλλην άντρακλας παραμένει σε πολλά σημεία caveman. Σωστά. Όχι μόνο ως προς την επίδειξη του "αντρισμού" του (ή οποία περνάει, όπως επίσης σωστά λες, σε πολλές γυναίκες cavewomen) αλλά και σε πολλά άλλα χαρακτηριστικά...

chic in greek είπε...

τι συνέβει στο Amsterdam doc? πες μας κι εμάς!!!

antigiorgakis ούτε εγώ έχω υπόψη μου στατιστικές για τις συνέπειες του ξενοπηδήματος (όταν γίνεται γνωστό) στους οικογενειακούς δεσμούς. Πάντως το στερεότυπο που ανέφερες ... παίζει πολύ. Βέβαια με τους (νεο)νεάτερνταλ ... ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ... είναι απρόβλεπτοι.

constantinos ... όλα αρχίζουν με τη γέννηση και τελειώνουν με τον θάνατο (σύμφωνα με τα μέχρι τώρα γνωστά δεδομένα πάντα). Το sex είναι το μέσο όχι ο σκοπός.

Constantinos είπε...

Η γέννηση προέρχεται από το σεξ, όμως!

chic in greek είπε...

το sex που κάνανε κάποιοι άλλοι όμως. Ενένα μ' ενδιαφέρει το sex στο οποίο συμμετέχω ... τα λοιπά ας απασχολήσουν τους ηδονοβλεψίες.

denangous είπε...

Τςςςς.. του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει… διότι είναι άντραςςς… και ως εκ τούτου.. για να το θυμίζει (βασικά στον ανασφαλή και λιγούρη εαυτό του) … «γνωρίζει» -με την βιβλική έννοια της λέξης – ό,τι μπορεί να του κάτσει… και δυστυχώς του κάθονται μόνο οι εξειδικευμένες επαγγελματίες επί πληρωμή.. ως αντισταθμιστικό όφελος της ταλαιπωρίας που υφίστανται από τόση «αντρίλα» που χαρακτηρίζει τον Έλληνα..

Doc.. σας χάσαμε… για την απουσία σας έπνιγα τον πόνο μου σε φτηνά περιοδικά κομμωτηρίων.. αλλά τίποτα…! Καλώς σας βρήκα και πάλι!

Λέτε: «Μπουρνουζερι και οχι μασαζαδικο..οσο για το τι συνεβει στο amsterdam ..κλαυσιγελος..»

Να υποθέσουμε ότι εκεί τριγύρω ήσασταν και εσείς?? Εσείς το «δώσατε» το θέμα… και οι «Ρουφιανοι μπατσοι δημοσιογραφοι» το έβγαλαν στον αέρα?? απαπαααά!!!

eleni είπε...

Κάποια στιγμή σε μια παρεά άκουσα μια κοπέλα να λέει την εξής ιστορία..
Ήταν παντρεμένη 4 χρόνια με τον "ιδανικό" σύζηγο (για εκείνη). Πριν παντρευτούν, ο τύπος ήταν party animal στο sex. Μετά το γάμο τους, και ένα παιδί, ξαφνικά έγινε αρνάκι... Χωρίς βέβαια αυτό να έχει την παραμικρή επίπτωση στις υπόλοιπες οικογενειακές του υποχρεώσεις.
Η σεξουαλική τους επαφή είχε περιοριστεί μια φορά το διμηνο... και αν!
Μαθαίνει λοιπόν η γυναίκα του (από τους πάντα καλοπροαίρετους συναδέλφους), ότι στα επαγγελματικά του ταξίδια της τα "φόραγε" κανονικότατα. Παρόμοια περίπτωση με του Τάκη μας...
Και καθώς όλοι μας προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, να σημειώσω ότι η κοπέλα-απατημένη ήταν θεογκόμενα, είπε κάποιος από την παρέα το εξής...
Ο τύπος πάσχει απο το σύνδρομο της MADONNA!! Όταν το άκουσα έμεινα... Τί θελει να πει ο ποιητής σκεφητκα. Και μας εξήγησε, επειδή όλοι μας είχαμε την ίδια απορρία.
Ο άντρας μετά το γάμο και αφού κάνουν και παιδιά, αποκτάει έναν υπερβολικό σεβασμό προς τη γυναίκα του - μάνα των παιδιών του - που την ταυτίζει με την....MADONNA - ΠΑΝΑΓΙΑ!
Παιδιά... ισχύει κάτι τέτοιο;;;;

Constantinos είπε...

Guacamole, που ακριβώς διαφωνούμε;

Είναι θέμα ορισμού, περί σεξ, ζωής και θανάτου;

Constantinos είπε...

Για κάθε "τέλεια" γυναίκα θα βρεθεί ένας άντρας που θα την απατήσει, κάποια στιγμή, μετά από πολλά χρόνια ίσως, επειδή "βαρέθηκε". Ισχύει και για άντρα, φυσικά!

Απλά, το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: Ο άνθρωπος δεν είναι ον μονογαμικό. Φυσικότατο, φυσιολογικότατο!

denangous είπε...

Προσωπικά ήξερα ότι το «MADONNA SYNDROME» έχει σχέση με το άγχος να είναι κάποιος διαφορετικός από τους άλλους και πολύ καλύτερός τους, σε όλους τους τομείς…
Η εκδοχή που αναφέρεις Eleni, μάλλον σαν δικαιολογία ακούγεται… Όμως..
έψαξα λίγο.. και υπάρχει όντως αυτό που αναφέρεις.. «Most writers view the Madonna/Whore Complex as the operation of unconscious dynamics when men view their idealized woman as a non-sexual, sacred love object».
Έχει άμεση σχέση με τη προσκόλληση στη μητέρα.. και τον ενδόμυχο φόβο ότι κάνοντας σεξ με τη «μητέρα των παιδιών του» κάνει αιμομιξία… ότι βεβηλώνει την ιερή εικόνα της μάνας…
Οπότε, τα «ερωτική» (ο Θεός να την κάνει…) επαφή με μια επαγγελματία –υποθέτω εγώ- τοποθετεί πάλι τα πράγματα στη σωστή τους βάση…
Ρε παιδιά… μάλλον εγώ δεν έχω καταλάβει καλά… η τα βλέπω υπεραπλουστευμένα… και ισχύει και για τα δύο φύλα αυτό… η ο άλλος σου κάνει κλικ.. η δεν σου κάνει..
Με το φτωχό δικό μου μυαλό, το σεξ έχει αξία μόνο εάν το άλλο άτομο καταφέρει να γοητεύσει το μυαλό μας… συνδυαστικά.. με το παρουσιαστικό.. το μυαλό του… αν είναι μια κατάληξη ενός υπέροχου παιχνιδιού που ονομάζεται φλερτ.. μεταξύ των δυο ενδιαφερομένων… δεν υπάρχουν κανόνες διάρκειας.. τύποι φλερτ… (σε προλαβαίνω Nikos…ναι και η ανταλλαγή βλεμμάτων σε μπαρ πριν την κατάληξη στις τουαλέτες.. φλερτ είναι… με την ευρεία έννοια της λέξης..) Στο σεξ το κορμί δεν είναι παρά ένα εργαλείο του μυαλού… όσο καλύτερα λειτουργεί η αμφίδρομη χημική ένωση… τόσο καλύτερες εντολές λαμβάνει το κορμί…
Τι σκατά σεξ λοιπόν κάνει ο κάθε μπουρνουζάτος… που θα πάει με τρείς πουτάνες.. σεξ είναι υπόθεση δύο μυαλών (συνήθως) που σκέφτονται και θέλουν τα ίδια πράγματα.. εκείνη τη στιγμή… τι ικανοποίηση αντλεί κάποιος όταν η κυρία μπορεί να σκέφτεται το μανικιούρ της.. τα ψώνια στο μπακάλη… όσο εκείνος αγκομαχάει με περηφάνια… τι πιο υπέροχο από μια γυναίκα? Από το να ανταλλάσεις ηδονή με κάποια που ποθεί και σε ποθεί? Το σεξ είναι κάτι υπέροχο… και τελικά οι άντρες πολλές φορές είμαστε τόσο ηλίθιοι…

denangous είπε...

Constantinos said...
Για κάθε "τέλεια" γυναίκα θα βρεθεί ένας άντρας που θα την απατήσει, κάποια στιγμή, μετά από πολλά χρόνια ίσως, επειδή "βαρέθηκε". Ισχύει και για άντρα, φυσικά!
Θυμάμαι κάποιος έλεγε… όσο και να λατρεύεις το χαβιάρι… δεν μπορείς να το τρως 20 χρόνια πρωί-μεσημέρι-βράδυ… μια φορά θα λαχταρήσεις μια πίτα γύρο με απ’ όλα..
Από την άλλη βρίσκω ανούσιο να «δινόμαστε» σε άτομα που σε τελική ανάλυση δεν μας λένε τίποτα… απλά για τον εμπλουτισμό των στατιστικών.. την ενίσχυση του εγώ μας… και τη δοκιμή νέων γεύσεων..
Δύσκολο σε μια ζωή να υπάρχει μόνο ένας «τέλειος/α» για τον καθένα μας…. Προσωπικά δεν το πιστεύω… το δύσκολο ίσως είναι να εντοπίζουμε τα λιγοστά άτομα… στα οποία θα ανοίξουμε την πόρτα μας και την καρδιά μας..

Constantinos είπε...

Guacamole said:
ή ο άλλος σου κάνει κλικ.. ή δεν σου κάνει..

Σωστότατο! Απλά, είναι μόνο η μία όψη του νομίσματος. Διότι, μετά από λίγο καιρό, το πάθος (ψυχής τε και σώματος) που σου δημιούργησε το κλικ, ξεθωριάζει, διότι πρέπει να ξεθωριάσει. Επιτάσσει η φύση και το βασικό μας ένστικτο.

poupsi's garden είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ
doc ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΡΟΦΗ!!!
(ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΑΔΙΚΑ κλπ)

Unknown είπε...

Έχω την αίσθηση ότι μπερδεύετε τον έρωτα με το sex.
Υπόθεση δύο μυαλών υφίσταται στον έρωτα και όχι με τις όσες πουτάνες . Με τις πουτάνες πληρώνεις το δικαίωμα σου να κοιμηθείς ύστερα μόνος σου .
Στον έρωτα τι θα πεις στον άνθρωπο που είναι δίπλα σου , μαζί σου ? Σήκω φύγε τώρα γιατί βαρέθηκα ή γιατί με κούρασες ?

chic in greek είπε...

που είπα βρε constantinos εγώ για ... 'κλικ'?
Έχω πει άλλα κι άλλα και με αυτό που βρήκες να συμφωνήσεις είναι αυτό που δεν είπα (και διαφωνώ εν προκειμένω).
Παρακαλώ για την αποκατάστασή μου ... έχω και αδελφό χασάπη ... να ξέρεις!!!

chic in greek είπε...

antonis ... αν του πεις: 'φύγε γιατί ροχαλίζεις' ... λες να παρεξηγηθεί?

Unknown είπε...

Guacamole είναι το μόνο που δεν έχω πει μέχρι σήμερα .. θα το δοκιμάσω και θα σου πω .

Unknown είπε...

Και μια μικρή ιστορία :
Γνωρίζω άνθρωπο , μεγάλο κατασκευαστή ο οποίος είναι παντρεμένος 15 χρόνια με την γυναίκα του. Τα πρώτα 8-9 χρόνια ο συγκεκριμένος άνθρωπος όχι απλά την απατούσε αλλά έκανε ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ .
Για παράδειγμα είναι στα μπουζούκια με την γκόμενα και μπαίνει μέσα η γυναίκα του με δική της παρέα . Σηκώνεται πλησιάζει και της λέει εμπιστευτικά ‘μην τολμήσεις και κάνεις καμία μαλακία και πεις ότι είσαι η γυναίκα μου, σε έφαγα’. Την παρουσίασε σαν αδελφή του αν έχετε το Θεό σας !!!
Αποκορύφωμα : η γκόμενα να παίρνει τηλέφωνο τη σύζυγο για να ρωτήσει πως προτιμάει ο ''αδελφός της'' , τα ντολμαδάκια ώστε το μεσημέρι που θα πάει , να του τα ετοιμάσει όπως του αρέσουν .
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είχε παιδιά εξαιτίας της γυναίκας του , αν αυτό μπορεί να πει κάτι .
Μετά από πολλές προσπάθειες τελικά υιοθέτησαν ένα παιδάκι (κοριτσάκι) .
Σήμερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ . Σπίτι δουλειά ,δουλειά σπίτι.
Εχει την κόρη του σαν πριγκίπισσα και την γυναίκα του ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ. Δεν κοιτάει καμία και τίποτα πέραν της οικογενείας του . Λέει σε όλους πόσο του στάθηκε κτλ κτλ ..
Συμπέρασμα ?

Constantinos είπε...

Λάθος, guacamole, λάθος! Mea culpa! Sorry!
Εννούσα denangous said!

(θα υιοθετήσουμε και τον αδερφό σου, να μου φέρνει κιμά να σας κάνω μπιφτέκια, moreover χθες ψώνισα φρεσκότατες φράουλες!)

Antonis, άλλο ο έρωτας, άλλο το σεξ;;;

denangous είπε...

antonis μπορείς επίσης να της πεις: "θα δοκιμάσουμε ένα μαγικό κόλπο.. τώρα θα κάνουμε σεξ..και εσύ αμέσως μετά θα εξαφανιστείς"....

Constantinos είπε...

Συμπέρασμα Antonis: Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

denangous είπε...

μπιφτέκια με φράουλες?? ..ούτε ατο όνειρό του ο Κ. της Ελπινίκης.. σερβίρεις κιόλας??
antonis σεξ χωρίς έρωτα... οκ γίνεται... έρωτας όμως χωρίς σεξ? απαπα... ψυχοφθόρο!!!

eleni είπε...

Μα αυτή είναι η σπεσιαλιτέ μου denangous...
Αλλά το μυστικό είναι το σερβίρισμα όπως και να το κάνεις..

Constantinos είπε...

Χμ...
Αν και τις φράουλες τις πήρα για το πρωϊνό smoothy!

Kάτι εξαιρετικά απλό:
Μπιφτέκια - αλλά με τριμμένη παρμεζάνα μέσα στον κιμά και ένα κομμάτι κασεράκι να λιώσει στο ψήσιμο, το μυστικό είναι χαμηλή θερμοκρασία και πολλή ώρα - και σαλάτα χωριάτικη για κυρίως (συνοδεύει Παράγκα του κυρ Γιάννη) και φράουλες με σαντιγί για επιδόρπιο (συνοδεύει Vinsanto).

H ζαχαροπλαστική μου έχει ξεφύγει, αλλά πού θα μου πάει, θα μου κάτσει κι αυτή!

eleni είπε...

Ερώτηση: Πόση ώρα αφήνεις τα μπιφτέκια να ψηθούν; Κάθε φορά που τα φτιάχνω μου βγαίνουν... πέτρες!!
Ευτυχώς που.. τα σερβίρω σωστά και δεν έχω φάει κανένα στο κεφάλι...

Constantinos είπε...

Α, ξέχασα: Σερβίρισμα σε ατομικό ξύλινο δίσκο, κόκκινες χαρτοπετσέτες και ντιζαϊνάτα μαχαιροπήρουνα.

Κεράκια ενίοτε.

Μουσική κατά βούληση.

Unknown είπε...

http://www.nline.gr/index.php?cat=7

Unknown είπε...

Kαλο σας απόγευμα :)

Constantinos είπε...

1h 30min, στον αέρα, 120C

Πάντα δοκιμάζουμε.

Αρκετό νερό και λάδι στο ταψί ώστε να μην ξεραθούν αλλά και να μπορούμε να "βουτάμε" κομμάτια μαύρης μπαγκέτας! (ανθυγιεινό αλλά κόλαση!)

Καμμιά φορά για αλλαγή: Φοντύ σοκολάτας (κουβερτούρα με αμαρέτο πολύ) και κύβους τσουρεκιού, φράουλες και ροδέλες μπανάνας.

Constantinos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Constantinos είπε...

Μουσακάς λαχανικών με φέτα και γύρο

ΤΡΙΣΤΙΤΑΝΙΟ, ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟ, ΠΑΝΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΚΑΡΑΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ, ΓΙΓΕΙΟ!

eleni είπε...

Excuse me... για να καταλάβω επειδή δεν το 'χω...
Μέσα στο ταψί με τα ωμά μπιφτέκια, προσθέτουμε νερό και λάδι; Ας πούμε μέχρι τα μισά, ή θα βγούνε γιουβαρλάκια... φούρνου;

eleni είπε...

Για δες το ρολό κότας με κοπανιστή.. Θέλεις όμως ένα μήνα για την προετοιμασία τους και μόνο.
Που να πιαστείς και με το γαρνίρισμα...

Constantinos είπε...

Ναι, βάζουμε νερό και λάδι, 30-70 περίπου, μέχρι το 1/3 των μπιφτεκιώνε.

Δεν θα βγούνε γιουβαρλάκια, τουναντίον!

ΥΓ: Αν τελικά βάλεις τριμμένη παρμεζάνα στον κιμά, προσοχή στο αλάτι!

eleni είπε...

Σωστή παρατήρηση για το αλάτι... Θα πειραματιστώ που θα πειραματιστώ με το φαγητό του ανθρώπου, σκέψου να βγει και λύσσα!
Ούτε οι κοκκινες χαρτοπετσέτες θα με σώσουν, ούτε τα κεράκια...

denangous είπε...

κύριε Τσελεμεντέ και κυρία Βέφα δεν πάτε να τα πείτε με την ησυχία σας στο msn... διότι είμαι με ένα καφέ και ένα γιαούρτι από το πρωί?

denangous είπε...

εκεί εσύ Ελπινίκη... εγώ στη θέση σου θα κατουρούσα στη σούπα του Κ...

poupsi's garden είπε...

Λυωμένα κασέρια, φοντιά, σαντιγές και paparia mandoles. Να εικάσουμε ότι ο καταναλώνων ελαφρά τη καρδία όοολα αυτά είναι σιλφίδος, με καλό μεταβολισμό και αισθητικώς αποδεκτώς; 'Η μήπως οι ... "κοιλιακοί" του προηγούνται της αφεντομουτσουνάρας του;
Αιδώς Αργείοι (εν προκειμένω constantinos)!
Είπαμε να μη ζούμε αποκλειστικώς "βοσκώντας" αλλά να μην προκαλούμε στον περίγυρο συναισθήματα ανάλογα της πανχοντρης που δεν κρατιέται και τρώει τυρόπιτες εν μέση οδώ...

eleni είπε...

Κι εγώ το ίδιο denangous... με τη διαφορά ότι έχω πιει 5 καφέδες!
Κοντεύω να φάω τα χαρτιά μου.. Άλλα τι να κάνω; Ξέρεις τι είναι με το που θα γυρίσεις σπίτι, σε περιμένει ένα πεινασμένος άνθρωπος-λυκος;
Προσπαθώ να παίρνω ιδέες.. Ο Μπαρμπα-Στάθης... στέρεψε!

poupsi's garden είπε...

Ένας φίλος που διάβασε το post μου είπε μόλις: "Τι σου κάνανε, μωρή, τα γιατρουδάκια; Αστα να γ....νε, κι αυτά!"

Περιττό να προσθέσω ότι κι ο εν λόγω φίλος ανήκει στη συμπαθή αυτή επαγγελματική κατηγορία.

denangous είπε...

Λέω...μήπως... αντί του μπάρμπα -Στάθη ότι πρέπει να σκεφτείς στα σοβαρά αν θα έπρεπε να στερέψει ο Κ. και οι βλακώδεις αντιδράσεις και απαιτήσεις του? Λέωω.. μήπως...

poupsi's garden είπε...

Κι εγώ η πτωχή, Ελπινίκη μου, που νόμιζα πως μόνον τα κατοικίδια, τα βρέφη και κάποια άτομα με ειδικές ανάγκες εξαρτώνται αποκλειστικώς από τους οικείους τους αναφορικά με τη διατροφή τους....

eleni είπε...

Ίσως για σένα το να κατούρησεις μέσα στο πιάτο denangous είναι... λίγο πιο εύκολο απ'ότι να το κάνω εγώ... You know what I mean..

denangous είπε...

Ελπινίκη.. Κάνε την ανάγκη (κυριολεκτικά) φιλοτιμία…

Constantinos είπε...

Poupsi 1: Τι ακριβώς θα πει "αισθητικώς αποδεκτώς";

Poupsi 2: Μην μπερδεύετε την ποιότητα με την ποσότητα!

ΥΓ: Εγώ έφαγα και 2 σουβλάκια με γύρο από τις "Αλπεις" το μεσημέρι!

eleni είπε...

Γλυκειά μου poupsi κι όμως συμβαίνει και σε normal (όσο τέλος πάντων γίνεται) άτομα...
Αλλά έχω συνηθήσει... από μικρή είχα στο σπίτι μου ένα κατοικίδιο..

poupsi's garden είπε...

Συγνώμη, constantinos, αλλά εγώ μία πτωχή γραφιάς είμαι...δεν μπορώ να σου αναπτύξω θεωρία περί αισθητικής...'H τό 'χεις ή δεν τό 'χεις...

eleni είπε...

Θα φανώ λίγο αηδιαστική constantinos αλλά ο denangous μου βάζει ιδέες...
λες αντί για νερό στα μπιφτέκια.... (oh my god!)
Εγώ δυστυχώς λόγω γυμναστηρίου... πριν μακαρόνια και μετά... βοσκή με γιαούρτι.

denangous είπε...

Ελπινίκη...γιατί στην προκειμένη περίπτωση δίδεται η εντύπωση ότι το κατοικίδιο είσαι εσύ? ..

poupsi's garden είπε...

Α, ναι...και κάτι άλλο constantinos: Από τις περιγραφές σου, προέκυψε σαφώς ποσότητα: Θερμίδων...Υπερμεγέθης δε.

ΓΑΦΓΟΥΦΗΣ Ο ΚΟΥΤΑΒΟΣ είπε...

αμάν βρε pupsy μου. Καλά καθόμαστε και σχολιάζουμε τον οικογενειάρχη αλλά όλοι εμείς που ακόμα δεν έχουμε δική μας οικογένεια είναι τουλάχιστον ανήθικο να τον κατακρίνουμε τόσο έντονα. Παραστράτησε λίγο ο άνθρωπος. Εσύ τρως το ίδιο φαγητό (έστω και το αγαπημένο σου) κάθε μέρα? Αν στον ίσιο δρόμο που περπατάς βρεθεί ένα χαλικάκι κάτω δεν θα παραπατήσεις? Εγώ δεν συμπαθώ τόσο την εν λόγω επαγγελματική κατηγορία, αλλά το σωστό να λέγεται. Αθώος ομόφωνα

eleni είπε...

Μα γιατί το λες αυτό denangous;

denangous είπε...

δες το "αγαπητή poupsi" και τα σχόλια... φαντάσου ότι μιλούν για κάποια άγνωστη..και όχι για σένα Ελπινίκη... και τότε, πες μου τι συμπέρασμα βγάζεις... ποιός είναι τελικά ο εξαρτώμενος σε αυτή τη σχέση...

eleni είπε...

Και οι δύο είναι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας...

chic in greek είπε...

Μα καλά ... ούτε ένα μεσημεριανό ύπνο δεν μπορεί να έχει κάποιος!!! ... μόλις ξύπνησα, πεινασμένος είναι αλήθεια, και είδα 40 επιπλέον σχόλια ... τα περισσότερα να αναφέρονται σε φαγητά ... χμμμ πάντως constantinos είναι αλήθεια ότι οι γαστρονομικές προτάσεις σου είναι κάπως παχυντικές.

Δηλαδή Ελπινίκη εκτός του σερβιρίσματος έχουμε και απαιτήσεις για μεγάλη ποικιλία στα φαγητά? Όσο πάει και δυσκολότερο γίνεται. Πρόσεχε όμως μη κάνεις την αρχή με περίπλοκα φαγητά ... γιατί μετά θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι απαιτήσεις του Κ ... και το μόνο που θα σε σώσει θα είναι να καλοπιάνεις τον costantinos ... ώστε αυτός να σου μαγειρεύει ... να σου τα δίνει σε ταπεράκι ... και εσύ να πας να τα σερβίρεις στον Κ.

chic in greek είπε...

‘τι σου κάνανε τα γιτρουδάκια?’ σου είπε poupsi?
... κοίτα να δεις ... οι εν λόγω ‘φακελάκηδες’ είναι εξ’ ορισμού ένοχοι για εκβιασμούς κατά συρροή και πλήρη αδιαφορία προς τον συνάνθρωπο.
Είναι τέτοια η φήμη του επαγγέλματος στην Ελλάδα, που με το που ακούς γιατρός θεωρείς δεδομένο ότι τα 'παίρνει' και είναι ικανός να σου κάνει καμιά 10αριά μη αναγκαίες επικίνδυνες εγχειρήσεις επειδή θα κονομήσει περισσότερα από το να σου δώσει μια απλή θεραπευτική αγωγή.
Η πλήρης διάβρωση και εξαθλίωση του ανθρώπινου είδους … και από επιστημοσύνη … άστα να πάνε … αλμπάνηδες του κερατά οι περισσότεροι … και αντί να ξεστραβωθούν σε κανένα συνέδριο που τους στέλνουν οι φαρμακευτικές αυτοί πάνε να πηδήξουν ανήλικα.

ΥΓ από τους λίγους … τους ελάχιστους γιατρούς που είναι τίμιοι και προσβάλλει η παραπάνω περιγραφή δεν ζητάω συγνώμη … γιατί θα έπρεπε συνεχώς να τα ‘χώνουν’ και να καταγγέλλουν, ονομαστικά, τους υπόλοιπους.
ΥΓ Ίσως η δημιουργία μιας ΜΚΟ με σκοπό την καταστροφή των υλικών αγαθών που αγοράζονται με τα φακελάκια να είναι η λύση … δεν ξέρω … πάντως μέχρι τότε … τους χρειάζεται κράξιμο … καταγγελία … και ξύλο αν δεν αποδώσουν τα παραπάνω.

chic in greek είπε...

… όσον αφορά την ιστορία σου antonis … τι να πω!!!! Μια γυναίκα που ανέχεται επί 8 – 9 χρόνια αυτή τη συμπεριφορά, … είναι άξια της μοίρας της, εκτός βέβαια αν ο χώρος που διαδραματίζεται η ιστορία σου είναι η Μέση Ανατολή … όπου έχει αναπτυχθεί ένας ιδιόρρυθμος ‘πολιτισμός’ … κομμάτι ακατανόητος σε εμάς τους Δυτικούς.
Όσον αφορά στον ‘κύριο’ … ο οποίος δεν έχει δώσει και τα καλύτερα δείγματα … και επειδή δύσκολα αλλάζει ο άνθρωπος όπως έχουμε πει … χμμμ … ή δεν του σηκώνεται πλέον … οπότε εξ ανάγκης το παίζει οικογενειάρχης … ή ίσως … ακόμα χειρότερα (τόσα ακούμε στα δελτία ειδήσεων) … τέλος πάντων … ούτε να το αναφέρω δεν θέλω!!!!

poupsi's garden είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ guacamole...Λίγη κοινή λογική ρε παιδιά....να, τόση δα (με το συμπαθειο!)

denangous είπε...

έλα ντε...σκεφτείτε πόσα "τρελλά αγόρια" παντρεύονται από ..ανάγκη... κοινωνικής και οικογενειακής αποδοχής.. και ενώ στην αρχή κλείνουν τη μύτη και κανουν βουτιά στη γυναικεία αγκαλια... όσο περνάει μετά ο χρόνος...κοιμούνται δίπλα στη σύζυγο..σκεπτόμενοι τον Βρασίδα.. που κάνει delivery τις πίτσες... (και ονειρεύονται το "ι"με"ου"..

poupsi's garden είπε...

Χαχαχα! Ομως, παιδιά, παρακαλώ μη μου "κάψετε" το θέμα με τα τρελλά αγόρια - οικογενειάρχες...Θα αποτελέσει ξεχωριστό post!

poupsi's garden είπε...

Πάντως, denangous, ο guacamole δεν νομίζω ότι υπονοεί ομοφυλοφιλία του "εξαιρετικού κυρίου" που έκανε ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ όπως διατυπώνει χαρακτηριστικά ο antonis...Μάλλον ο εν λόγω "αξιοπρεπής" ασχολείται επισταμένως με το θετό κοριτσάκι του (Θου Κύριε...). Κι ο περίγυρός του τον θαυμάζει μαζί με τον μες στην απορία antonis...

denangous είπε...

κατάλαβα... "στοργικός" πατήρ..

poupsi's garden είπε...

Επίσης, antonis, ο διαχωρισμός σεξ-έρωτα ως παγία αντίληψη στις διαπροσωπικές σχέσεις, εμένα κάτι "μου κάνει".
Ναι, σε κάποιες φάσεις της ζωής ανδρών και γυναικών, κάτι τέτοιο έχει γίνει συνειδητά.
Η υιοθέτηση όμως αυτού του διαχωρισμού κι η εφαρμογή του εφ'όρου ζωής εμένα με πάει πολύ παραπέρα: Το "από δω η γυναίκα μου και από δω το σεξ μου" -για να παραφράσω το λαϊκό άσμα- κατ'εμέ δηλώνει την αδυναμία του "ατακτου" να λειτουργήσει σε μία ολοκληρωμένη σχέση που έχει μέσα και σεξ, και συναίσθημα και συντροφικότητα κλπ κλπ.
Και δεν φταίει ο "άτακτος" ο κακομοίρης. Αφού επί χρόνια οι Ελληνίδες μανάδες απέτρεπαν το στενό σύνδεσμο γιων με τις αντίζηλες - συζύγους. Εξ ου και τα διαβόητα "η γυναίκα σου να σε ξέρει από τη μέση και κάτω" (ήτοι κάνε σεξ μαζί της αλλά μην αναπτύσσεις επικοινωνία μαζί της-η εγκεφαλική "συνουσία" προκαλεί ισχυρότατες εξαρτήσεις, βλέπετε)ή, εν προκειμένω "κάνε το κέφι σου αρκεί να μη το μάθει η γυναίκα σου", ή "άστην ήσυχη διότι έχει τα παιδιά κι ένα σπίτι να φροντίσει, καλύτερα με τη χήρα" (ω ναι, τα έλεγαν αυτά κι όχι μόνο στα χωριά). Η άντληση ηδονής από τη σύζυγο πάλι ισχυροποιούσε την "αντίζηλο" της αιώνιας "ερωμένης"-μάνας.
Τι σου λέω τώρα, antonis, όμως ε;
Συγνώμη παρασύρθηκα κι έζησα για λίγο σε έναν κόσμο λίγο πιο περίπλοκο από εκείνον όπου η διαφοροποίηση σεξ και έρωτα θεωρείται ως πεμπτουσία του ανδρισμού. Με το συμπάθιο, και πάλι ε;

i-Reporter είπε...

Μια και ξεκίνησα...πρωί και γύρισα τωρα απο τη δουλεια, πίνω ενα καφέ και διάβασα όσα γράφτηκαν....
Θεωρώ ότι έχει τεράστια διαφορά η ζωή ενός ένδρα και εός "ζευγαριου", προ και μετά την απόκτηση παιδιών. Eleni εχεις ακούσει κάτι για την "ψύχωση λοχείας"; Εγώ ένας αλήτης δημοσιογράφος είμαι, αλλά έχω...σαλτάρει με όσα...έχω δει και γνωριζω.......Και μετά, ξέρεις πόσες γυναίκες...προσκολώνται στα παιδιά; Ναι, υπάρχει και το σύνδρομο "δεν γ** την μανα των παιδιων μου". Αλλά μετά απο δέκα - εικοσι χρονια, η σχεση "υποχρεωτικα" γινεται απλα φιλικη (και η πιο τελεια να υπηρξε).
Προφανως αξιζει μονο οταν το σεξ ειναι ΚΑΙ εγκεφαλικο. Γι αυτο δεν εχει κανενα νοημα ο "επι πληρωμη ερωτας". Ασχετα εαν εμεις οι ανδρες πληρωνουμε και πολυ ακριβα το καθε γ....μας.
Προφανως εαν δεν υπαρχει παθος και ενταση, η διεκπεραισωη...αλληλογραφιας ειναι κατι σαν...αγγαρεια με παρεα.
Προφανως εαν δεν λειτουργει η ΦΑΝΤΑΣΙΑ, καλυτερα....μια μαλακια.
Προφανως Lp λειτουργεις σαν....κατοικιδιο, αν και πραγματικα με εξεπληξες εαν κανεις την σουπα με ο,τι....κατουρησεις και του την...δωσεις. Μου θυμιζεις μια κουβεντα που ειχα προχθες με μια ...πολυ προχωρημενη φιλη μου απο τη...Λαρισα! Που μου περιεγραφε ποσο καλα....φερεται στους εραστες της και ποσο καλη ειναι στο...κρεβατι. Μετα απο 3-4 ερωτησεις...εβαλε τα σκελια κατω απο την...ουρα ομως....
Μια εποχή είχα γ...σε ολες τις τουαλετες που εβρισκα. Μετα σε οποιο δρομο ειχε κοσμο. Δεν συνεχιζω γιατι θα μου μιλησουν οι...γκομεναρες μας για...σαπια κερασια, μικρα καλαθια και τα συναφη......
Σημασια εχει το "κλικ" στο μυαλό για να κελαηδησει το...πουλι. Και σε ποια φαση της ζωης του βρισκεται ο καθενας. Τι θελει. Ολα τα άλλα.....

Constantinos είπε...

Poupsi, δεν μίλησα για την αισθητική, αλλά για το ορθογραφικό σου λάθος!

"αισθητικώς αποδεκτώς"

:-)

Άλήθεια, από που συνάγεις το αυθαιρετότατο συμπέρασμα περί ποσότητας;

Όσο για τις ελληνίδες μάνες, σωστά τα λες, σωστότατα!

Guacamole (μια στιγμή να ελέγξω) συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ και για τους γιατρούς και για την ιστορία του antonis!

Unknown είπε...

Guakamole και constantine. Η εν λόγω κυρία δεν έφευγε (υποθέτω) στην αρχή εξαιτίας οικονομικών λόγων .
Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο .
Όσο αφορά το σήμερα όταν λέω ότι τα τελευταία 7 – 8 χρόνια είναι κύριος εννοώ στα πάντα .
Και αυτό είναι που μου προκαλεί την έκπληξη .
Όταν λέω Βασίλισσα εννοώ στα πάντα και όχι μόνο στα υλικά αγαθά ή στην συμπεριφορά του . Αυτός λέει ότι κάνουν παθιασμένα έρωτα και δεν τον ενδιαφέρει καμία άλλη γυναίκα .
Το παιδί του το αγαπάει .
Λογικό , λογικότατο.
Αλλά η συμπεριφορά του απέναντι στη γυναίκα του , που της συμπεριφερόταν σαν να ήταν υπάνθρωπος , σκλάβα , πράγμα , και έχει αλλάξει κατά 180 μοίρες τι σημαίνει ?
Υποθέτω ότι καταλυτική ήταν η εμφάνιση του παιδιού αλλά , μην ξεχνάτε ότι είναι ένα υιοθετημένο παιδί .
Ουσία επομένως δεν είναι δικό του παιδί .
Άσχετο αν το λατρεύει .
Gay δεν έγινε ο άνθρωπος . Γι αυτό και μου προκαλεί κατάπληξη η όλη ιστορία .



Γλυκιά μου , υπέροχη , αξιαγάπητη , λατρεμένη , πανέμορφη poupsi .
Μου την είπες ? ή κατάλαβα λάθος ? .
Είπα εγω ότι ο διαχωρισμός σεξ-έρωτα είναι παγία αντίληψη στις διαπροσωπικές σχέσεις ?
Ή μήπως με θεωρείς ‘άτακτο’ ?
Εεε ... ?
Φανταστική Κηπουρίνα .......

poupsi's garden είπε...

Δε θέλω διαχύσεις....'νταξ'΄;

denangous είπε...

antonis εμμμ και είχες το σχόλιο με αριθμό 69..εμμμ και φλερτάρεις την οικοδέσποινα... ζηλεύουμε... 'νταξ?

i-Reporter είπε...

Η ζωή είναι πολύ σύντομη...σαν μια μαλακία. Πόσα χρόνια θα ζήσουμε; Πως; Με ποιους; Γιατι; Επειδη γράφω μερικά τραγούδια αυτή την εποχή, όποιος θέλει συμβάλει σε στίχους. - Κατα τα λοιπά, θα ήθελα την Lp σε μια...σπηλια στη Σαμοθράκη. Στο δημοσιογραφικο συνέδριο. Αυτό είναι προσκληση για τον Ιούνιο(έχει υπέροχα τσίπουρα, ψάρια, μπαρ μέσα στα χωράφια, παραλίες και καταρράκτες και βάθρες....λίμνες που σχηματιζουν οι καταρρακτες....).
Προς Pupsi. Να υποθεσω ότι το Amore σε εκθετει;

poupsi's garden είπε...

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

denangous είπε...

Τι λες τώρα!!! σούφεξε Ελπινίκη.... θα κάνεις σεξ με τον Nikos σε σπηλιές..(ήμαστε caveman ή δεν ήμαστε!!) και εκείνος θα σου τραγουδάει τα τραγούδια του.. εύχομαι μόνο το …τραγούδι νάχει μεγαλύτερη διάρκεια από την ..προαναφερθείσα μαλακία..
Αχόρταγε!!! Ζηλεύεις και εσύ τον antonis ε?

chic in greek είπε...

Στο δημοσιογραφικό συνέδριο? πότε είναι ακριβώς ... γιατί έχω κάποιες ναπάλμ αχρησιμοποίητες ... και λέω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για το καλό του έθνους (και δεν εννοώ την ομώνυμη εφημερίδα). Γιαυτό LP πρόσεχε τι θα απαντήσεις.

Constantinos είπε...

Χα! Για μια ακόμη φορά, ανακόλουθη η Poupsi: Να βγάζει τα δικά της αυθαίρετα συμπεράσματα, αλλά αν το κάνει κάποιος άλλος του φωνάζει!!!

antonis said...
Αλλά η συμπεριφορά του απέναντι στη γυναίκα του , που της συμπεριφερόταν σαν να ήταν υπάνθρωπος , σκλάβα , πράγμα , και έχει αλλάξει κατά 180 μοίρες τι σημαίνει ?

Ένα και μόνο πράγμα σημαίνει, το ξαναγράφω: Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Τι οικονομικά προβλήματα πρέπει να έχεις για να πουλήσεις την αξιοπρέπειά σου;;;;

(Το να κάνεις παιδί είναι η πιο ακραία εγωιστική πράξη που μπορεί να κάνει άνθρωπος. Με το πρόβλημα υπερπληθυσμού στον πλανήτη, η λύση είναι να υιοθετούμε παιδιά από τον λεγόμενο Τρίτο Κόσμο.)

antonis said...
Υποθέτω ότι καταλυτική ήταν η εμφάνιση του παιδιού αλλά , μην ξεχνάτε ότι είναι ένα υιοθετημένο παιδί .


Ένα υιοθετημένο αγοράκι ρώτησε κάποτε τη μητερα του γιατί είναι διαφορετικό από τα άλλα παιδάκια.

Του είπε ότι τα άλλα είναι παιδιά της κοιλιάς ενώ αυτό είναι από τα παιδιά της καρδιάς.

Ήταν μικρό, αλλά κατάλαβε.

poupsi's garden είπε...

Τι δίκιο που έχετε constantinos. Είναι όντως ακραία εγωιστική πράξη η τεκνοποίηση. Οποίος άκρατος εγωισμός να στερείσαι εσύ για να απολαμβάνει ο καρπός σου τα πάντα και να καρδιοχτυπάς μία ζωή...

Constantinos είπε...

Ελάτε τώρα, φιλτάτη poupsi! Μην στέκεστε στην επιφάνεια! Είναι εγωιστικότατο να θες να διαιωνίσεις τα γονίδιά σου. Όπως ακριβώς είπατε: ο καρπός σου.

Άλλωστε, το εγωιστικόν της τεκνοποίησης είναι η ασφαλιστική δικλείδα της φύσης για την διαιώνιση των ειδών.

Constantinos είπε...

Δεν υπάρχει ισχυρότερο εγωπαθές κτητικό από το να λες: Το παιδί μου.

chic in greek είπε...

nikos αν θέλεις βοήθεια στους στίχους νιέτ προμπλέμα ... υπάρχει μεγάλη έμπνευση στο blog ... απλά πες μας τη θεματολογία

chic in greek είπε...

constantinos:
Δεν υπάρχει ισχυρότερο εγωπαθές κτητικό από το να λες: Το παιδί μου

.........................
Αν πεις 'το σκατόπαιδό μου' μετράει?

Επίσης ... αν έχεις βάσιμες ενδείξεις ότι υπάρχει εμπλοκή τρίτου στη σύλληψη του παιδίου, τότε λέγοντας, 'το παιδί μου' θεωρείται εγωιστική πράξη ή αλτρουρισμός?

Τέλος αν αποκαλείς το παιδί σου ... ηλίθιο, αδελφάρα, πουτανάρα κλπ κλπ ... κινδυνεύεις πάλι να κατηγορηθείς ως εγωιστής?

denangous είπε...

constantinos.. έχεις σκεφτεί πόση πολή αγάπη μπορεί να περιέχει αυτή η φράση??

dionysia είπε...

Nikos κάτι πρόβλημα έχεις εσύ!! δεν μπορεί!! Μπήκα να χαζέψω τον περιβόητο κήπο της φίλης μου.. και μου έκανε εντύπωση ένα κοκοράκι που ονομάζεται nikos που με κάθε τρόπο προσπαθεί να μας πει πόσο ισχυρές εκκρίσεις τεστοστερόνης έχει (αχχχ Ζαγοράκη μουυυ). Κοίτα να δείς: σε καμιά μας δεν αρέσουν τα συμπαθή κοκοράκια που αυτοδιαφημίζονται και υπόσχονται "λαγούς με πετραχήλια"! όσοι το κάνουν, αντί για πετραχήλι έχουν παπιγιόν._
Άσε που έχω την εντύπωση που το δικό σου είναι μικρό και σφιχτοδεμένο σαν προσκοπικός κόμπος.
Nikos, το μόνο που μπορείς να προσφέρεις στις γυναίκες είναι τροφή για κακογουστες πλάκες με λιλάκια για την ώρα του καφέ. Που εμείε όμωε βρίσκουμε πολύ διασκεδαστικές.
Έλεος πια με τα ντεμέκ φουλ αρσενικά made in Greece.

Constantinos είπε...

Χμ, δεν γράφω καλά μάλλον...

Ισχυρίστηκα ποτέ ότι αυτή η εγωπαθής κτητική φράση δεν περιέχει αγάπη; Γιατι βγάζετε τόσο εύκολα τόσο αυθαίρετα συμπεράσματα; Poupsi, πες τους!

Είναι η φράση εγωπαθής και συγχρόνως περιέχει αγάπη! Τόσο απλά!

dionysia είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
denangous είπε...

μα...πως μπορεί κάτι κτητικό και εγωπαθές να περιέχει αγάπη? Αίσθημα ιδιοκτησίας.. ίσως αλλά όχι αγάπη... δηλαδή constantinos και η φράση "αγάπη μου" περιέχει εγωπάθεια αλλά και - ταυτόχρονα - ειλικρινή αισθήματα? εεε ναι κτητικό είναι αλλιώς θα λέγαμε "αγάπη τους".. για αυτό που έχουμε, νοιώθουμε μιλάμε..
Έτσι όπως το λές, το εγωπαθές κτητικό που συγχρόνως περιέχει αγάπη... κάτι προς Κ. της Ελπινίκης μου κάνει!

eleni είπε...

Αγαπητέ Nikos, σ' ευχαριστώ για την πρόσκληση. Δυστυχώς θα έχω άδεια τον Ιούνιο και θα περιοδεύω σε Μύκονο & Σαντορίνη.

Υ.Γ. Μα με το σκάφος φυσικά!!!!

poupsi's garden είπε...

Αυτό είναι! Άμα υπάρχει σκάφος, ποιος τις κλ... τις σπηλιές!!!

poupsi's garden είπε...

Αγάπη αλλά και κτητικότητα, εγωπάθεια αλλά και αλτρουισμός, μπιφτέκια με τυρί και μουσακάς με παγωτό. Constantinos...έχετε μπλέξει τους μηρούς σας ή απατώμαι;! Ερωτώ...(ρητορικώς, βεβαίως βεβαίως διότι δεν είμαι προγραμματισμένη να να αφομοιώσω άλλα constantinika αποφθέγματα...)

Giorgakis είπε...

constantinos ας λένε αυτοί. Δεν καταλαβαίνουν. Ειλικρινώς ομιλών, αν ήμουν γκέι και ήσουν κι εσύ θα τα φτιάχναμε και θα είχαμε και παιδί εκ Νιγηρίας.

poupsi's garden είπε...

...και φυσικά θα κάνατε παρέα με την Angelina.

poupsi's garden είπε...

..γιατί όμως παιδί εκ Νιγηρίας; Προτιμήστε έναν από αυτούς που στο παρόν blog εκλιπαρούν να υιοθετηθούν από τον constantinos! Το πολύ - πολύ να χρειαστεί να τον βάψετε μαύρο.

denangous είπε...

εγώ δηλαδή που έχω καταγωγή από τα επτάνησα, γιατί να μη μπορώ να υιοθετηθώ από το ζεύγος...και να τρώω αιωνίως μπιφτεκάκια εμποτισμένα με παρμεζάνα?

poupsi's garden είπε...

Σου συμπαρίσταμαι ηθικώς denangous. Είναι τουλάχιστον ρατσιστικό εκ μέρους τους.

poupsi's garden είπε...

Τελικά, constantinos, δε βλέπω να το αποφεύγεις το ADSL στο σπίτι. Εδώ σε παντρέψαμε στην Ίμπιζα ήδη πίσω από την πλάτη σου!

i-Reporter είπε...

Προς Dionysia. Εσυ φαινεται εχεις...σπηλια αναμεσα στα σκελια και μετροποντικα στα υπολοιπα. Τι να κανουμε ρε Δ. ορισμενες πουτανες θελουν πολλα...κοκορακια για να...χορτασουν την λαιμαργια τους. Προσωπικα δεν ανηκω στην συμπαθη αυτη ταξη, ουτε λειρι καν εχω, ποσο μαλλον...μικρο παπιγιον. Επισης δεν ειμαι κομπρεσερ... για τις αγαμητες γεροντοκορες της πλακας. Λυπαμαι αν σε απογοητευω. Μπορω ομως να χρησιμοποιησω και τα δυο μου τα χερια...μεχρι το λαιμο αν σε ενδιαφερει.
Προς Lp. Αν εισαι υπαρκτο προσωπο, μπορω να σε προσλαβω ως υπηρετικο προσωπικο. Για κατοικιδιο ισως να εισαι καλη.....αν και οπως διαπιστωσες μετα απο ενα γαμο και εναν Κ. χρειαζονται και...προσοντα εκτος απο το...Καμα Σουτρα και τις πορνο σκηνες στο γιωτ με φοντο τα κυματα.
Κατα τα λοιπα. Καλά...κρασια......

i-Reporter είπε...

"Έλεος πια με τα ντεμέκ φουλ αρσενικά made in Greece". Αυτό το ξέχασα.....Προφανως η "Κυρία Σπηλιά" λιγδώνεται σε One night stand στη Μυκονο και τη Σαντορινη σαν την....Lp με τις σκηνες πορνο στο γιωτ. Εχεις "παει" με δίμετρη Τσεχα στην Πράγα; Ελα να παμε μαζι στο Κ7...να σου δειξω το...φιογκο, το...παπιγιον και τα υπολοιπα...κοριτσια.
Και επετρεψε μου να πω και κατι...πιο σοβαρο. Εχεις κανει ποτε πραγματικο ερωτα στη ζωη σου; (την απαντηση δως την στον εαυτο σου, οχι σε μενα...).

poupsi's garden είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
Στο παρόν blog, μέχρι στιγμής, γράφει ελεύθερα όποιος θέλει.
Δεν έχω χρησιμοποιήσει δηλαδή το σύστημα της προέγκρισης των comments πριν την δημοσίευσή τους.
Είμαι πολύ χαρούμενη που η χάλαρή αυτή ιστοριούλα αυτή σας έχει εμπνεύσει κι έχετε "κεντήσει" χαρίζόντας σε όλους μας στιγμές ευφορίας. Σας ευχαριστώ πολύ.
Τα δύο τελευταία όμως σχόλια (βλ.παραπάνω) με προβληματίζουν.
Μπορεί κανείς να γίνει αιχμηρός, αποφεύγοντας εκφράσεις αλλά και επιχειρήματα αγοραία. Φυσικά η αγοραία διατύπωση (όταν εκφεύγει της χαριτωμένης της εκδοχής δίκην 'στυλ') αντιστοιχεί και σε αγοραία ψυχοσύνθεση. Άμα θέλαμε όμως να μας αφορά κάτι τέτοιο, δε θα blog-άραμε εδώ μέσα τόσο καιρό και με αυτήν την ποιότητα λόγου.Τα όποια απωθημένα του καθενός αφορούν τον ίδιο και τον ψυχαναλυτή του. Κι είναι πολλοί εκείνοι που τον χρειάζονται τελικά...

chic in greek είπε...

Επιπλέον των όσων έχουν αναφερθεί για την ποιότητα του λόγου αλλά και την ψυχοσύνθεση του nikos θα ήθελα να κάνω μια ακόμα παρατήρηση (βασιζόμενος σε μια σύντομη περιήγηση στο, εντελώς αντικειμενικό (χαχα) blog που διατηρεί)

Τα 20 χρόνια διακυβέρνησης της Ελλάδος από το ΠΑΣΟΚ, πέραν των καταστροφικών συνεπειών στην ελληνική οικονομία (υπάρχουν σαφείς οικονομικοί δείκτες που δεν αμφισβητούνται από κανένα λογικό άτομο), επέβαλαν στην κοινωνία έναν συγκεκριμένο τύπο νεοέλληνα.
Τον μυστακοφόρο, υπέρβαρο, ακαλλιέργητο, μάγκα, καπάτσο, λυσσάρη, λαμόγιο, γαμιά ... κλπ. Ο Α. Παπανδρέου διέγνωσε μέσω της πολιτικάντικης ευφυίας του ότι η συγκεκριμένη κατηγορία θα του εξασφάλιζε μακροχρόνια εξουσία ... την προσεταιρίστηκε, την κολάκεψε (πανώ κάτω τους είπε: δεν χρειάζεται να αλλάξετε ... είστε ο λαός ... δεν έχετε μεν παιδεία αλλά έχετε ψυχή, διαίσθηση κλπ ... έτσι σας θέλω).
Τα 20 χρόνια που κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ οι εν λόγω έγιναν το status quo, επέβαλαν το life style τους, και όπως ήταν αναμενόμενο βρήκαν μιμητές και γέμισαν τον τόπο. Παράλληλα λουσταρίστηκαν λίγο, άκομψα είναι αλήθεια, κυρίως λόγω της 'κονόμας' που έκαναν μέσα από κάθε είδους λαμογιά. Για τους ανθρώπους αυτούς ο βασικός λόγος ύπαρξης του χρήματος είναι για να φαίνεται (όπως και οι 'κατακτήσεις' ... ποιός ο λόγος να πηδάς 19χρονες αν δεν το λες αριστερά και δεξιά?) ... και κάνουν το παν για να το επιδείξουν (καπνίζουν πούρα που δεν τους αρέσουν, πίνουν ποτά που τους αηδιάζουν, τρώνε άνοστα πράγματα ... κοκ).

Που θέλω να καταλήξω? Ο nicos είναι ένας χαρακτηριστικός εκπρόσωπος του παραπάνω είδους. Επί 20 και πλέον χρόνια ήταν πρότυπο επιτυχίας. Όμως τα πράγματα αλλάζουν, όχι φυσικά γιατί κυβερνάει η ΝΔ, αλλά γιατί σιγά σιγά (πολύ σιγά ειναι αλήθεια) ένα (δυναμικό) μέρος του πληθυσμού συνειδητά αποφασίζει να εγκαταλείψει τη βαλκάνια νοοτροπία για την ευρωπαική.
Αγαπητέ nikos σε λίγο εσείς και οι όμοιοί σας θα γίνεται caretes - caretes ... και δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι γιαυτό!!!!!!

Constantinos είπε...

Δεν είναι κατάσταση αυτή!
Είναι κάποιος εκτός internet, αποφασίζει να κοιμηθεί νωρίς να ξεκουραστεί και την άλλη μέρα έχει έρθει ο κόσμος άνω κάτω:

1. Τον παντρεύουν εν αγνοία του στη Ίμπιζα! (χάθηκε η Αργεντινή, που δεν είναι και στην ΕΕ; Μην με συλλάβουν ως δίγαμο!) Και όποιος προσφέρεται, τον υιοθετούμε, giorgakis! Και του χρόνου, ως ντουέτο, θα εκπροσωπήσουμε τις Κάτω Χώρες στην γιουροβίζιον!

2. Εθνική τραγωδία στην Κύπρο. Αν κατέβαινε ο Βιολάρης και τραγούδαγε το τραγούδι κατσουβέλλικα, όπως την Τηλυριώτισσα, αέρα πατέρα θα έπαιρνε την πρώτη θέση:
Comme ci βιριβι / comme ca βαραβα
etc etc

3. Poupsi, πότε έγραψα για μουσακά με παγωτό;;;; Γιατί, για μια ακόμη φορά, αυθαίρετα με κατηγορείς;;;;

Σοβαρά τώρα: Η αγάπη περιέχει κτητικότητα και εγωπάθεια. Τουλάχιστον ως κίνητρα, μέσα στην ψυχή και το υποσυνείδητό μας. Ενίοτε η κτητικότητα αυτή είναι φανερή, και οδηγεί σε ακρότητες. Ενίοτε όχι.

Σαφώς και δίνεις όταν αγαπάς. Αυτό είναι και το νόημα της ζωής: Να δίνεις. Το κίνητρο, όμως, παραμένει εγωιστικό: Δίνεις για να υπάρχει και αλλού ο εαυτός σου (ως κομμάτια, σε διάφορες μορφές, υλικές και μη)

dionysia είπε...

Τι λες τώρα nikos!!!! Όλα αυτά ε? μάλιστα! Γιατί τόση πολύ αγωνία να αποδείξεις ότι είμαστε – με πρώτη εμένα –πόρνες ώστε να εξυψωθεί ο εγωισμός και η αυτοπεποίθησή σου ? γιατί τόση αγωνία να αποδείξεις ότι είσαι Άντρας? Καημενούλη μου, για λύπηση είσαι. Η αντίδρασή σου δείχνει ότι πέραν των πτωχών σωματικών σου προσόντων στο ίδιο επίπεδο κινούνται και τα αντίστοιχα πνευματικά σου. Μάτια μου, ο Άντρας δεν βαυκαλίζεται για τα προσόντα του. Τα έχει και το ξέρει. Δεν εκθέτει ή επιδεικνύει τις όποιες κατακτήσεις του σαν σοβιετικός στρατάρχης τα παράσημά του. Τις σέβεται.
Παρατηρώ ότι σε όποια γυναίκα έχει γράψει εδώ (και δυστυχώς είμαστε μειοψηφία) αγωνιάς να αποδείξεις «πράγματα» μέσα σε σπηλιές ή άλλους δημόσιους ή κοινόχρηστους χώρους. Θεέ μου τι αγωνία είναι αυτή να μας αποδείξεις ότι το συμπαθές λιλάκι σου λειτουργεί? Ότι είσαι «μηχανή του σεξ»?Τελικά μήπως οι δίμετρες Τσέχες (όχι δεν έχω «πάει» διότι όπως ΔΕΝ καταλαβαίνεις είμαι φυσιολογική) σε έχουν σαν Θεό.. γιατί τις πληρώνεις ανάλογα? μήπως οι 19χρονες που διατυμπανίζεις ότι σου κάθονται το κάνουν από απλή περιέργεια? (ώστε μετά όταν γνωρίσουν κάτι αξιόλογο να έχουν την αίσθηση του minimum!!)
Άκουσε εδώ τώρα.. τα γραπτά σου δείχνουν τι είσαι.. Ναι, έχω εμπειρίες. Ίσως όχι του μεγέθους πετροπόντικα που αναφέρεις ούτε με τη συχνότητα που φαντάζεσαι. Το πρωί-μεσημέρι-βράδυ είναι συχνότητα χαπακιού για αρθριτικά. Η εμπειρία μου λοιπόν και το ένστικτό μου λένε ότι όποιος στερείται χιούμορ, πανικοβάλλεται και ρέπει προς το χυδαίο όταν κάποιος κριτικάρει τον (και καλά) ανδρισμό του και όποιος δηλώνει σε άγνωστα του άτομα ότι «απαυτώνει» πότε τη μια, πότε την άλλη.. αρχίζοντας από τις 19χρονες chef και τελειώνοντας στις αλλοδαπές επί χρήμασι εκδιδόμενες.. όποιος κορδώνεται σαν κοκοράκι προκαλώντας τα θηλυκά να τον «δοκιμάσουν.. εε ο καημενουλάκος έχει πρόβλημα. Ανατομικό, Διάρκειας, χαμηλής αυτοεκτίμησης και σεβασμού των γυναικών. Λυπάμαι Nikos τα γραπτά σου και ο τρόπος αντίδρασής σου μιλούν από μόνα τους για το γενικά πτωχό επίπεδό σου.. και Nikos, που είσαι: δυστυχώς για σένα το μυαλό του άνδρα μας ερεθίζει.. και το μέγεθος μετράει!! Καληνύχτα καημενούλη Nikos.

denangous είπε...

constantinos.. τι φαγητό έχει σήμερα?

Constantinos είπε...

Denangous, δεν μαγειρεύω και κάθε μέρα!

Στο γραφείο, μάλλον σούσι.

i-Reporter είπε...

Πολύ χαίρομαι για την ΑΑ, τον G, και την Δ, που αποφασισαν να μου κανουν το ψυχογραφημα μου, να αναλυσουν τον σωματατοτυπο μου, την κοινωνικη μου καταβολη,προελευση και συνθεση, τις πολιτικες και αλλες προτιμησεις μου κλπ κλπ
Θα σας απαντησω το βραδυ, γιατι τωρα πρεπει να φυγω.
Αλλα κάτι γενικότερο. Εδω αγαπητη μου ΑΑ, απλά αποφασισα να "ενσαρκωσω" ένα "ρόλο" γιατί όπως εσύ ξεςρεις πολύ καλά γραφω ενα μυθιστορημα για τις ερωικες και άλλες σχεσεις και το δουλευω με ρεπορταζ εδω και καιρο. Ηθελα λοιπον να ειμαι "προβοκατορας" για να μπορω να δω...αντιδρασεις. Πλακα κανω. Απο εκει και μετα, φυσικα καποια πραγματα που εχω γραψει τα πιστευω κιολας. Πχ ότι αν δεν υπαρχει "καλο σεξ" σε μια ερωτικη σχεση ανδρα και γυναικας, τελικα δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ.
Και φυσικα, όπως εχω γραψει για μενα και το πιστευω και ισχυει και αυτο, αν δεν κανει "κλικ" το μυαλο, δεν κελαηδαει κανεναν πουλακι.
Τελος, επειδη η ΑΑ ξερει οτι αμα...κρανιωσω γινομαι ΤΟΤΕ πραγματικος Ταύρος (μονο ομως εαν κάποια είναι η θελει να μπει στη ζωη μου)σας διαβεβαιωνω οτι γελαω με την καρδια μου διαβαζοντας και γραφοντας ολα αυτα. Γιατι εγω κανω...πλακα.
Κατα τα λοιπα, όταν με το καλο ξαναγυρισω σπιτι, θα απαντησω στις δυο κυριες και στον G, επι της ουσιας και σοβαρα, αφου το θελουν. Αλλα μη...τσιτωνεστε και πανικοβαλεστε ετσι. Γιατι αμα ειναι να κανω...επιθεση G. ρωτα την AA.....
Ρωτα τον Μπαρτζινοπουλο (ΑΑ) να σου πει την παροιμια, που επισης ενστερνιζομαι: ΟΤαν βγαζεις το πιστολι υπαρχουν δυο επιλογες. Η σκοτωγνεις; η το βαζεις στον κωλο σου....
Κι εγω δεν εχω βγαλει κανενα πιστολι....Γι αυτο χαλαρωστε (οσο για την σεμνοτυφια του λοφου, ροφανως οι ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ εαν ειχαν εσας κοινο θα ανοιγανε εκκλησια).
Καλημερα σας, και τα λεμε.

denangous είπε...

μια κεφτεδάκια με χόρτα πολύ θα τα έκανα κέφι τώρα constantinos!!!!

Constantinos είπε...

Τα χόρτα ποτέ δεν μου άρεσαν, παρά μόνο στη χορτόπιτα / σπανακόπιτα. Σαλατούλα με ντοματούλα, αγγουράκι, φετούλα, λαδάκι, ριγανούλα, αν θέλεις, ναι!

denangous είπε...

..σαν chat room η καλύτερα σαν msn επικοινωνία μου μοιάζει αυτό που διάβασα... μεταξύ εσού nikos και της κηποδέσποινας... οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που μοιάζει με private communication.. απλά στις μέχρι τώρα απόψεις και τοποθετήσεις σου (τουλάχιστον αυτές που είδαμε εδώ) ακολουθούσες μια γραμμή...επιβητορικά εξτρεμιστική..θα τη χαρακτήριζα.. στο τελευταίο σου σχόλιο μου μοιάζει σαν να κάνεις πίσω και να δικαιολογείσαι ή, αν προτιμάς, να προσπαθείς να εξηγήσεις το γιατί του επειδή... κάνω λάθος?

Στο τέλος αναφέρεις

"Ρωτα τον Μπαρτζινοπουλο (ΑΑ) να σου πει την παροιμια, που επισης ενστερνίζομαι: ΟΤαν βγαζεις το πιστολι υπαρχουν δυο επιλογες. Η σκοτωγνεις; η το βαζεις στον κωλο σου....
Κι εγω δεν εχω βγαλει κανενα πιστολι....Γι αυτο χαλαρωστε (οσο για την σεμνοτυφια του λοφου, ροφανως οι ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ εαν ειχαν εσας κοινο θα ανοιγανε εκκλησια)".

Δύο παρατηρήσεις έχω..δεν βλέπω γιατί αναφέρεις την απειλή του πιστολιού.. άσε που η χρήση του εδώ μέσα... μάλλον με άσφαιρα βόλια θάναι... και εννοώ με αυτό ότι δεν νομίζω κανείς να τρομάξει και υπάρχει κίνδυνος να χάσεις την αξιοπιστία σου... Άσε που η δεύτερη λύση του αναφέρεις μπορεί να είναι τραυματική για την αξιοπρέπειά σου..και επώδυνη (το ελπίζω!!)
Όσο για τους πολύ καλούς 'ΑΓΑΜΟΥΣ ΘΥΤΕΣ.. προκαλούν τον μικροαστικό καθωςπρεπισμό με το να είναι πρόστυχοι... αλλά όχι χυδαίοι...

denangous είπε...

Ε ρε constantinos...πάλι μας κολάζεις με τις λιχουδιές σου!

poupsi's garden είπε...

nicos ΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ και κυρίως ΜΗΝ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙΣ. ΕΔΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙ ΟΧΙ Ο,ΤΙ (ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ)ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ.

ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΠΑΡΕΞΕΤΡΑΠΗΣ (ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΛΙΓΟ Η ΘΑΛΑΣΣΑ, ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ). ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ...ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑ. Και, συχνά, θλίβεται, θα προσέθετα εγώ.

poupsi's garden είπε...

Ας επανέλθουμε τώρα στην αγαπημένη μας θεματολογία: Τα μπιφτέκια με σαντιγί του constantinos !!!!

Constantinos είπε...

Και που να φτιάξω τας κεμπάμπ με πατάτες τηγανητές!

Constantinos είπε...

Βρε μανία η Poupsi, να μπερδεύει τα πράγματα και να με κατηγορεί αδίκως!!!

Πάντως, αν θέλεις, να σου φτιάξω μπιφτέκια με σαντιγί, να μην σε αφήσω παραπονεμένη!

denangous είπε...

constantinos προτείνω τη δημιουργία αλμυρής σαντιγί με τριμμένη παρμεζάνα και κομματάκια λαρδί..

Constantinos είπε...

Να μην βάλω και λίγο κουκουνάρι;;;

denangous είπε...

εε όχι.. το κουκουνάρι ταιριάζει περισσότερο σε σαλάτες και γεμιστά...

poupsi's garden είπε...

YES YES...TALK DIRTY, TALK DIRTY TO US!

Constantinos είπε...

Ναι, αλλά μήπως ταιριάζει το λαρδί; Θα το κάνει βαρύ!

Unknown είπε...

Ξεκινάω
Denangus ζηλιαρόγατα ..

Constantine ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ το σχόλιο σου για τα υιοθετημένα παιδιά . Η επισήμανση μου είχε να κάνει μόνο και μόνο για να δώσω έμφαση στην ανατροπή του χαρακτήρα του συγκεκριμένου ανθρώπου ο οποίος παρεμπίπτοντος ζει ανάμεσα μας και όχι στη Μοζαμβίκη ή στην Μέση Ανατολή . Θέλω να πω ότι ναι μεν δεν είναι ‘ο καρπός του’ σίγουρα όμως είναι η λατρεία του ίσος για να το πάω και πιο μακριά ο λόγος ύπαρξης του (έτσι λέει) .

Guacamole διαφωνώ μαζί σου στο σχόλιο σου περί ΠΑΣΟΚ αλλά είναι μεγάλη κουβέντα.

Και έρχομαι σε σένα niκωλάκι
Εμένα φιλαράκο με λένε Αντώνη και δεν συνηθίζω να εκθέτω ανθρώπους . Πόσο μάλλον το amore μου.
Επειδή προφανώς συνηθίζεις να εκθέτεις γενικώς κάνεις και την συγκεκριμένη ερώτηση στην Poupsi.
Και εντελώς φιλικά σου λέω ότι καλό θα ήταν να μάθεις να συμπεριφέρεσαι ανάλογα με το που βρίσκεσαι καθώς και σε ποιόν απευθύνεσαι.
Διαφορετικά κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς έως και χυδαίος .
Τώρα θα συμφωνήσω μαζί σου όσο αφορά το θέμα , του ΑΝ είναι υπαρκτά πρόσωπα η Ελπινίκη ή η Διονυσία .
Ειλικρινά δεν ξέρω .
Όμως από την άλλη δεν ξέρω αν είσαι Νικωλάκις ή απλά Κατίνα.


Poups : (με ρυθμό) η λογοκρισία δεν θα περάσει (και ένταση)

eleni είπε...

Γιατί δε δοκιμάζουμε μακαρόνια με κιμά και σαντιγί;;;
Το λαρδί όντως πέφτει λίγο βαρύ...
Εχθές το βράδυ παντως, έφτιαξα linguine με μύδια & κρέμα γάλακτος. Βγήκαν... μούρλια!!!

Α!By the way nikos ...προτιμώ να κινούμαι εκ του ασφαλούς. Δηλαδή, πορνο σκηνες στο γιωτ με φοντο τα κυματα και Καμα Σουτρα με τον Κ., Παρά παρασυρόμενη.... να βρεθώ προ (δυσάρεστων)εκπλήξεων!

poupsi's garden είπε...

Κυρία, Κυρία,Ελπινίκη μου!

chic in greek είπε...

τσ ... τσ ... τσ ... εγώ ένα έχω να πω ... άντρες που μιλάνε για συνταγές ... και (oh my God!!) ... άντρες που μαγειρεύουν ... πάει χάλασε ο κόσμος.

Άσχετο αλλά ... επειδή δεν το κατάλαβα μπορεί να μου πει κάποιος γιατί είναι εξυπνάδα οι ρήσεις του στύλ "... ΟΤαν βγαζεις το πιστολι υπαρχουν δυο επιλογες. Η σκοτωγνεις; η το βαζεις στον κωλο σου..."
Τέτοιες παπαρ*** τις λένε ή κάτι ορεσίβιοι κρητικοί ... ή κάποιοι ατάλαντοι wannabe Hemingway.

Λέω πάντως να δοκιμάσω κι εγώ να κάνω κάποια τέτοια γνωμικά. Πως σας φαίνεται το:
Όταν βγάζεις την τσατσάρα υπάρχουν δυο επιλογές. Ή χτενίζεσαι ή τη βάζεις στον κώλο σου. Ή το ...
Όταν ανοίγεις την κονσέρβα υπάρχουν δυο επιλογές. Ή την τρως ή τη βάζεις κιαυτή στον κώλο σου. (ναι ξέρω υπάρχει μια μονοτονία ως προς τη δεύτερη επιλογή ... αλλά το δουλεύω).

Constantinos είπε...

Μπράβο Ελπινίκη! Υποθέτω, του τα σέρβιρες με ξεχωριστό βαθύ πιάτο για τα κελύφη!;

Guacamole, σκέψου ότι:
1. Βάζω πλυντήριο και απλώνω. (και πιάτων)
2. Κατεβάζω τα σκουπίδια.
3. Αλλάζω τα σεντόνια
4. Φροντίζω ώστε και τα δυο αυτοκίνητα να έχουν βεζίνη, να είναι άψογα συντηρημένα και πάντα καθαρά.

Βέβαια:

ΔΕΝ έχω σιδερώσει ποτέ και τίποτα!

Unknown είπε...

Constantinos είσθε το είδωλο μου ..

eleni είπε...

Εννοείται constantinos!
Άλλωστε όπως έχουμε πει... το σερβίρισμα είναι η ειδκότητά μου!
Μ' όλα αυτά που ανέφερες ότι κάνεις... περιττό το σιδέρωμα!
Congratulations.

denangous είπε...

χαχαχα πάντα ευρηματικός!!! ειδικά αυτό με τη τσατσάρα..υπέροχο!

Εδώ πλέον guacamole, αν συνεχίσουμε με αυτά τα γνωμικά δεν θα μιλάμε για κώλο.. αλλά για τις Γενικές Αποθήκες του Κράτους..

Να και ένα που ξέχασες.. Όταν βγάζουμε το παντελόνι μας.. ή το δίνουμε για σιδέρωμα ή το βάζουμε στον κώλο μας (λέω εγώ τώρα!!!)

ΥΓ τελικά έχεις δίκιο...αυτή η εμμονή-σαν νέο είδος χάμστερ που αντί να αποθηκεύει διάφορα στα μάγουλα τα αποθηκεύει στον κώλο του-καταντάει μονότονη..
ΥΓ2 για τετοιου είδους αποθηκεύσεις ποιές νάναι άραγε οι αντικοιμενικές αξίες?

chic in greek είπε...

constantinos said:
Βέβαια:
ΔΕΝ έχω σιδερώσει ποτέ και τίποτα!

................................
Ταλέντο στις διαπραγματεύσεις constantinos.
Αν σε είχε ο Βενιζέλος σύμβουλο στη Λωζάνη ούτε την Πελοπόννησο δεν θα είχαμε ... και θα πανηγυρίζαμε κιόλας για την επιτυχία!

denangous είπε...

constantinos αν ήμουν λουλού θα σου ζητούσα να βγούμε σήμερα το βράδυ.. και θα είχα τις βέρες στην τσέπη μου!

denangous είπε...

ουπς... αντικειμενικές

Constantinos είπε...

Guacamole, δεν τέθηκε ποτέ θέμα διαπραγματεύσεων, τίποτα δεν κάνω ως υποχρέωση ούτε ως αποτέλεσμα οιουδήποτε ψυχαναγκασμού.

Βρε μανία με τους γάμους εδώ μέσα! :-)

Constantinos είπε...

Πάω για λίγο να φάω 3 καλαμάκια και ένα γύρο. Μην με παντρέψετε πάλι!

dionysia είπε...

you wish antonis!! υπάρχουν μερικοί οι οποίοι δεν θάθελαν να υπάρχω, αλλά η επιθυμία τους πηγάζει από την προσωπική τους επαφή μαζί μου. Και καθ'όσον θυμάμαι εσένα δεν σε γνωρίζω!!! Άσε βέβαια που έχω τη σιγουριά ότι γνωρίζοντας με καλύτερα θα σε έκανα να φύγεις τρέχοντας!!!!!

poupsi's garden είπε...

ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ (ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ "ΜΟΥΣΟΥ" ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ nicos! Όχι, ποτέ δε θα έκανα κάτι τέτοιο. Είναι θέμα αρχής! (για προσφορές σπευσατε στο 210 - &5$##@0)

eleni είπε...

Constantinos συγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση, αλλά.... από σιλουέτα πως τα πάμε;;

Unknown είπε...

Καλή μου Διονυσία .
Αν ένα πραγμα δεν μου αρέσει αυτό είναι το τρέξιμο


:-)

denangous είπε...

είδες constantinos ερώτηση η elpiniki? χιχι! τελικά διαβάζοντας και το σχόλιο της dionysias καταλήγω ότι για τις γυναίκες ..ΝΑΙ! ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ!!
..elpiniki..απαπαααααά!

dionysia είπε...

antonis

και τα ελαφρά πηδηματάκια αρκούν!!

άλλωστε, όπως είπε και ο άλλος: nobody is perfect!!

;-)

chic in greek είπε...

constantinos ... μεγάλη ασυνέπεια μεταξύ λόγων και έργων.
Στις 11:29 δήλωσες ότι θα φας σούσι ... και τελικά πάλι στις Άλπεις πήγες.
χμμμμμ ... με βάζεις σε σκέψεις!!! denangous και antonis μην του κάνετε ακόμα πρόταση ... ίσως να κρύβει παγίδα!

Constantinos είπε...

I am back!

Ελπινίκη, 1.85, 92kg, χοληστερόλη ολική 151, Τριγλυκερίδια 113, Σάκχαρο 94.

Να στείλω φωτό; :-)

Constantinos είπε...

Έγραψα ότι μάλλον θα φάω σούσι! Επιπλέον, όπως λέγαμε κάπου εδώ κοντά, είναι καλό να αναθεωρείς τις αρχικές σου σκέψεις, όταν υπάρχουν νέα δεδομένα!

eleni είπε...

Μου άνοιξε η όρεξη μ' όλα αυτά...
Πάω κι εγώ για φαγητό, αλλά όχι για καλαμάκια & γύρο (αχ!), πάω για... υδατάνθακες σε συνδυασμό με σαλατούλα.
Είπαμε, πριν το γυμναστήριο υδατάνθακες για ενέργεια και μετά.... ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ!!!!! (δυστυχώς αναφέρομαι σε αυγά ποσέ )

eleni είπε...

Ρίχνεις μπόι.. constantinos

Constantinos είπε...

:-)

denangous είπε...

elpiniki...με εκπλήσσεις!!

Constantinos είπε...

Εντός ολίγου θα βγω από το internet και, λογικά, θα ξαναμπω Δευτέρα. Να είστε φρόνιμοι και να μην κάνετε κανένα πραξικόπημα όσο θα λείπω!

Καλή γιουροβίζιον!

eleni είπε...

Why denangous σε εκπλήσω;

denangous είπε...

διότι elpiniki... από εκεί που έγραφες προβληματισμένη και ανέλυες τα δεινά της υπέροχης σχέσης σου με τον Κ. ....τώρα κάνεις ..σχόλια γεμάτα υπονοούμενα! όχι ότι με χαλάει..απλά εντυπωσιάζομαι.. από το πόσες elpinikes (και όχι μόνο) κρύβει πάντα η συσκευασία της μίας..

denangous είπε...

καλό weekend constantinos!!! ..φύγε εσύ και η τύχη σου δουλεύει!

eleni είπε...

What do you mean?
Δε νομίζω ότι έχω γράψει κανένα σχόλιο που να αφήνει υπονοούμενο...

denangous είπε...

καλά elpiniki... λάθος μου λοιπόν
;-))

i-Reporter είπε...

To κακό είναι ότι μετά απο 12 ώρες συνεχόμενης δουλειάς, έντασης κλπ, αφού έστησα την φίλη μου να τρώει μόνη της...καλαμαράκια στο Πασαλιμάνι κλπ κλπ δεν εχω καμμια ορεξη να γραψω τίποτα. Προτιμω την επικηρυξη της P., δεν καταλαβα το υβριστικο σχολιο του Α, ουτε την...αναλυση του G. Για τις άλλες δύο "κυριες" που εμφανιζονται εδω - υπαρκτες η μη.....
Η Lp προτιμα το...σιγουρο πορνο.
Η D. λέει "και τα ελαφρά πηδηματάκια αρκούν!! άλλωστε, όπως είπε και ο άλλος: nobody is perfect!!". Αλλη μια....συμβιβασμενη με τη μετριοτητα.
Προσωπικα, ελπιζω η γραμματεας που θα προσλαβω τη Δευτερα, να ειναι γυναικα με μυαλο (όπως φαίνεται).
Κατα τα λοιπα, οποιος θελει να συμβαλει με κανενα "στιχο" για τραγουδι (εκτος απο...μαγειρικη) ευπροσδεκτος.
Και εχει δικηο η P. για της νυχτας τα...καμωματα κλπ Ετσι ειναι (σημερα δεν προλαβα να πιω κλπ...τα ηπιε μονη της η άλλη...).
Τα λεμε αυριο, με το καλό.....

Unknown είπε...

Nikos
Ευτυχώς κατάλαβες ότι ήταν υβριστικό το σχόλιο μου .
Επειδή δεν κατάλαβες όπως λες το γιατί , θα στο κάνω πιο λιανά που λένε.

Πρώτον δεν εξέθεσες εμένα με το σχόλιο σου περί amore .
Αντιθέτως .
Με ανέβασες πολύ ψηλά .
Την φίλη σου (όπως λες) προσέβαλες θεωρώντας ότι μπορεί να έχει ένα amore που θα έβγαινε δημόσια στο internet και θα το διαλαλούσε. ( Denangus ζηλιαρόγατα )

Δεύτερον τα σχόλια σου απέναντι σε 2 γυναίκες που υποθέτω δεν γνωρίζεις (αν τις γνωρίζεις ακόμα χειρότερα) και μάλιστα όντας φιλοξενούμενος σε ένα χώρο που αν δεις , από την αρχή έχει ένα επίπεδο . ΄Η τουλάχιστο προσπαθεί .

Τώρα , επειδή εγώ δεν είμαι σαν εσένα ούτε δημοσιογράφος ούτε συγγραφέας αλλά ένας απλός έμπορΑς επαρχιώτης καράβλαχος , ίσος δεν έπιασα το υψηλότατο επίπεδο στο οποίο εξέθεσες τις απόψεις σου.

Και για να τελειώνω με τις μαλακίες που λέω , Αν όντως θέλεις να παραστήσει , να ενσαρκώσεις τον ρόλο του προβοκάτορα κάντο χωρίς χυδαιότητες και θα είμαι σύμμαχος σου . Ίσως μάλιστα και βασιλικότερος του Βασιλέως .

Σεβάσου τις Κυρίες του χώρου.
Δεν λέω επ’ ουδενί , να συμφωνείς με αυτά που λένε .
Αλλά λίγο σεβασμός δεν βλάπτει.

ΥΓ. Αν όντως είχες πιει όταν τα έγραφες δεν δικαιολογείσαι . Δεν χρειάζεται να τα σβήσεις . Έτσι κι αλλιώς δεν ξεγράφονται . Αλλά αφού λες ότι είσαι άντρας και θέλω να το πιστέψω , μια Αντρίκια συγνώμη θα ήταν πιο καθαρή από τις παπαριές περί ενσαρκώσεως ρόλων κτλ.
Ο άντρας δεν ξεχωρίζει μόνο από το παπάρι του , όσο μεγάλο και αν είναι.
Ελπίζω να κατάφερα να ανέβω στο επίπεδο σου , να κατάλαβες τι λέω αλλά και γιατί το σχόλιο μου ήταν υβριστικό .

Ειλικρινά φιλικά (προς το παρών) Αντώνης.

i-Reporter είπε...

Πριν λίγο ξύπνησα "πτώμα" απο την κούραση...πίνω ένα καλό χαρμάνι ελληνικό καφέ, πήρα το σώμα των εφημερίδων και ακούω μουσικές του κόσμου......
Antonis, έχεις δίκηο. Τον ανδρα τον κάνουν πολύ περισσοτερο όλα τα άλλα, παρά η...ανατομία του. Γι αυτό ακόμη και για γυναίκες λέμε "αυτή είναι αντράκι κ.α.".
Η P. είναι φίλη μου. Και προφανώς δεν είχα την παραμικρή πρόθεση για τίποτα "κακό". Ηθελα απλά να την "πειράξω". Είδα όπως το διατυπώνεις ότι ήταν λάθος μου. Συγνώμη και απο τους δυο. Επίσης η P. γνωριζει ότι ο "κηπος" εδω προεκυψε και απο μια συζητηση μας. Αρα, θα ημουν ο τελευταιος που θα τον...ποδοπατουσα. Μακρια απο μενα τετοιες προθεσεις....
Για τις δυο άλλες κυριες, αν υποθεσω οτι ειναιυπαρκτες. Η μεν Lp μου εδωσε την αισθηση οτι ηθελε να φτασει το ενδεχομενα στα...ακρα για να διευρυνει την αντιληψη για τις επιλογες που μπορει να εχει, αλλα απο τη άλλη "τετοιες γυναικες" για μενα θλουν.προβοκατορες και τιποτε άλλο (μπορω να το εξηγησω αναλυτικα αν θελεις τι εννοω).
Η D. εμφανισθηκε για να κανει "ντα" το "κοκορακι" που το...παιζει αντρακλας! Στην δικη της περιπτωση, επειδη κι εγω "δεν ειμαι χθεσινος" η απαντηση ηταν "χυδαια απλη"ιατι σαν αυτην...πραγματικα, θελω καμμια δεκαρια στην πραγματικη ζωη(με ο,τι κι αν σημαινει αυτο - κι ας με ξαναβρισει κι ας θεωρει οτι εχει...μεγαλες και σπουδαιες εμπειριες).
Προφανως και οι εκφρασεις που χρησιμοποιησα ηταν...τραβηγμενες, αλλα δεν θεωρω κανεναν μας ανηλικο εδω μεσα, και επισης απο τον Αριστοφανη μεχρι τα σημερινα "καρναβαλια" (ακουστε τα ασματα....τους)και την...επιθεωρηση, χρησιμοποιειτε και αυτος ο λογος. Προφανως δεν καταλογιζει σε μενα κανενας προα βρισω καποιον.
Τις δυο κυριες προφανως αγνοω παντελως.
Η αλήθεια ειναι επισης, επειδη εκοψα το τσιγαρο(Overdose...) τα βραδακια το εχω ριξει στα...τσιπουρα και τα ψαρακια. Τελευταιοα ανακαλυψα ενα καταπληκτικο στην...Πετρουπολη! ΕΚ-ΠΛΗΚ-ΤΙ-ΚΟ σε γευσεις....
ΚΙ οταν πινεις ως γνωστον σε...πινει. Λυνεται πιο ευκολα η γλωσσα...και σε μια χαλαρη συζητηση, ειδικα οταν θελεις να εισαι και...προβοκατορας, λες και κατι παραπανω....(με το σκεπτικο που εξηγησα).
Αλλωστε η D> μπηκε για να με βρισει, να με δειρει με ενα στυλ και ενα υφος που αν πραγματικα την ειχα μπροστα μου, θα εβλεπε τον...χριστο φανταρο. Αυτα στα "φλωρακια" του Κολωνακιου που συχναζει η οπου αλλου την παιρνει....
Κι εγω "βλαχος" απο την Βορεια Ελλαδα ειμαι(απο ενα παραθαλασιο χωριο....), που τυχαινει - λογω δουλειας - να εχω γυρισει και ολο τον κοσμο καναδυο φορες (κυριολεκτικα). Κι αν θελει να μαθει καποιος η καποια ποιος ειμαι, πολυ ευχαριστως να του στειλω το βιογραφικο μου και μια φωτογραφια μου. Ας γραψει ενα email να του τα στειλω, οποτε θελει.
Για τους υπολοιπους συνομιλητες μας, σεβομαι και εκτιμω καθε αποψη και γνωμη. Ελπιζω να μην προσβαλλα κανεναν.
Σε καθε περιπτωση, αν καποιος ενιωσε οτι τον εθιξα καπου, του ζητω επισης συγνωμη.
Οπως ειπα, εχω συμφωνησει με τις εκδοσεις ϊβανη (προκαταβολικα) να βγαλω ενα μυθιστορημα (ηδη το εχω αργησει). Το οποιο συζηταω να μπορει να διασκευαστει - επανω στην ιδια ιστορια - για γινει και σηριαλ, θεατρικό και σενάριο (για ταινια ισως). Και επειδη δεν ηθελα να επιστρατευσω μονο το δικο μου μυαλο για ολα αυτα, εδω και εναμιση χρονο περιπου, κανω "ρεπορταζ" και με εχουν βοηθησει πολλες και πολλοι με διαφορους τροπους.
Δεν σβηνω τιποτα απο οσα εγραψα εδω, γιατι περα απο την οποια φρασεολογια χρησιμοποιησα, εγραψα, οπως ηδη εχω εξηγησει, και πολλες αληθειες δικες μου που πιστευω μεσα απο τις εμπειριες μου. Οπως οτι σε μια ερωτικη σχεση εαν δεν υπαρχει καλο σεξ, τελικα δεν θα υπαρχει τιποτα. Αλλιως θα ειμαστε "φιλοι", "γνωστοι" κλπ.
Αυτα τα λίγα. Ελπίζω να μην σας κούρασα και να εδωσα κάποιες "εξηγησεις". Εάν σας χάλασα τον "κήπο", μπορεί η P. να μου πει να φυγω και σας δινω το λογο του, οτι δεν θα με ξαναδειτε εδω.
Να ειστε και να περνατε καλα.

poupsi's garden είπε...

Ενδιαφέρουσα η συνομιλία antonis - nicos.
Και, -πού'σαι;- nicos, θερμή παράκληση: Εφεξής γράφε μόνο τα πρωινά!
Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι το blog το ξεκίνησα αφού είδα το δικό σου...

denangous είπε...

dr Jekyll & Mr Nikos..

i-Reporter είπε...

Επειδή Σαββατιάτικα κατέβηκα στην εφημερίδα και περιμένω να τελειώσει ένα ραντεβού ο εκδότης...- θα γραφω λοιπόν το πρωι με τον αχνιστο καφε, φρεσκο νερακι και...καθαρο μυαλό; Δηλαδή τα βράδυα μου θα τα αφιερώσω-καλοκαίρι γαρ...- πρώτον σε τσίπουρα, ούζα και...κρεπάλες, δευτερον στο να αναπτυξω το δημοσιογραφικο μου Blog τριτον στο να γραψω το βιβλιο μου τεταρτον στο να μελοποιησω κατι τραγουδακια και παει λεγοντας. Με άλλα λόγια, θα απαλλαγειτε απο τη...βαρβατίλα και χωριατιλα μου (sic)!
Που'σαι ΑΑ, στη ζωη μου, όπως ενδεχομενως να εχεις καταλαβει απο οσο ετυχε να με γνωρισεις, κανω ο,τι μου κανει κεφι και μονο. Δεν εχω να αποδειξω το παραμικρο σε κανεναν και καμμια. Και επισης ειμαι πολυ...χορτασμενος απο πολλα για να...ζηλεψω το παραμικρο. Και τωρα να πεθανω, μια χαρα θα ειναι. Και επισης ειμαι με εκεινους που κανω και με κανουν κεφι. Και με κανεναν αλλο.
Και επειδη εδω ξεκινησα να γραφω επειδη κάνω κέφι εσένα - και επειδη οντως το Blog αυτο ξεκινησε μετα απο μια κουβεξντα μας - θα συνεχισω, χωρις προληπτικη λογοκρισια.
Εαν θελεις να γραφω το..πρωι γιατι σε ενοχλει το βραδυ που ειμαι "φτιαγμενος" (προσπαθω να ειμαι συχνα ειναι η αληθεια, γιατι περναω ομορφα με οσους ειμαι...) θα το σταματησω.
Η αληθεια ειναι οτι απο δω και στο εξης με οσες δουλειες εχω αναλαβει και οσα σχεδιαζω, θα ειναι λιγο δυσκολο και αντικειμενικα να συμμετεχω (αλλα χρόνος πάντα υπαρχει για οταν θελεις κατι).
Η θα γραφω οποτε και οπως θελω η θα σας αποχαιρετησω και απο δω. Διαλεξτε και πεστε μου. Χουντα το 2007 με προληπτικη λογοκρισια σεμνοτυφιας δεν δεχομαι.Απο την άλλη, σεβομαι την ιδιωτικοτητα του Blog (αν και στο Ιντερνετ δεν υφισταται - αλλιως καθιστε ολοι σε ενα δωματιο και πες τε ο,τι θελετε οπως θελετε - οταν εκτιθεσε σε ολο τον πλανητη, ειναι γελοιο να ζητας...προληπτικη λογοκρισια).
Τελος παντων. Αποφασιστε και πεστε μου. Μην στενοχωριεστε. Ουζα και χαβαλε κανω με αλλες και αλλους.

chic in greek είπε...

εγώ nikos ... όσο μετράει η ψήφος μου ... θα ψήφιζα να γράφεις όποτε θέλεις. Διαφωνώ κάθετα με τη λογοκρισία με την προυπόθεση βέβαια ότι υπάρχει... αυτολογοκρισία.

poupsi's garden είπε...

Πωπωω...Ζαλίστηκα. Πολύ "πέρα-δώθε", βρε αδελφάκι μου...Επιδεικνύεις σταθερότητα ...ανεμοδείκτου.

denangous είπε...

nikos..nikos.. προσωπικά δεν μου άρεσε ποτέ o Dr. Jekyll.. μια βαρετή Εγγλεζάρα ήταν… και λόγω αυτογνωσίας γινόταν-με τη βοήθεια ειδικών ξυδιών- Mr. Ηyde.. που ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον τύπος…

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με ότι λες… αλλά σε παρακαλώ μείνε Mr. Hyde.. ή ακόμα πιο εύκολα… μείνε απλά nikos, ο εαυτός σου.. και λέγε ότι θες… όποτε θες… αρκεί να δέχεσαι και εσύ στις δικές σου εξτρεμιστικές και μη απόψεις… αντίστοιχες απαντήσεις και κριτικές…

Giorgakis είπε...

Όλο τον κόσμο γύρισες (αν τον γύρισες πολύ το αμφιβάλλω) μα τίποτα δεν είδες, που λέει κι ο Καββαδίας

i-Reporter είπε...

Η ζωή είναι τόσο σύντομη - σαν μια ανάσα - για να την κάνουμε...πολύπλοκη. Θα ηθελα και τη γνωμη των δυο κυριων της παρεας (Lp και D) καθως και του Antonis. Ευχαριστω παιδια, να ειστε καλα. Giorgakis προφανως και δεν εχω παει παντου (ένα μονο Clue.....απο το 1990 μεχρι και το 2002 πηγαινα σχεδον σε καθε ταξιδι πρωθυπουργου,Προεδρου Δημοκρατιας, Υπουργου Αμυνας....γιατι αυτη ηταν η δουλεια μου. Βαλε τωρα και πολλα αλλα στο μυαλο σου και θα...καταλαβεις...).
Τωρα τι...θυμηθηκα. Πρεπει να ηταν το 1991 με πρωθυπουργο τον Μητσοτακη. Φυγαμε το πρωι για Βελιγραδι (εγω ειχα παρει μια συνεντευξη απο τον Μιλοσεβιτς τότε, το μεσημερι φαγαμε στη Βοννη - πεταχτηκα διπλα και στην Κολωνια για κατι ψωνια και το βραδυ ημασταν στην Ρωμη για δειπνο και βολτες και ξημερωματα Αθηνα)! Οσοι μετειχαν τοτε στο ταξιδι αυτο, μπορουν να το επιβεβαιωσουν. Ηταν ενα απο τα...διαφορα.....

dionysia είπε...

σε κάθε κήπο υπάρχουν κάθε λογιών φυτά. Άλλα τα μυρίζουμε και άλλα τα προσπερνάμε. Όμως πάντα σεβόμαστε την επιθυμία της υπεύθυνης του κήπου: να μην τα κόβουμε και να μην πατάμε τη χλόη.

άλλωστε ο υπερβολικός ζήλος μερικών ευσυνείδητων κηπουρών μετατρέπει τους κήπους σε ερήμους.

i-Reporter είπε...

Εβλεπα τώρα "τα ιπτάμενα στιλέτα".Μου άρεσε η απάντηση της Μέϊ ότι "τα λούδια ανθίζουν έξω - απο τα...μπορντέλα". Και ο "διπλοπρόσωπος σωτήρας της" που έκοβε "Καβαλάρης" τα άνθη απο το Λιβάδι για να της προσφέρει την ανθοδέσμη. Προδοσία, έρωτας, πάθος, θάνατος....
Εχει νόημα η ζωή χωρίς δυνατά συναισθήματα; Εαν ειναι μια ευθύγραμμη, ήρεμη "γραμμή;"
D. μάλλον εμείς οι δυο θα κάναμε πολύ καλή παρέα. Να είσαι καλά.

Giorgakis είπε...

nikos said:
"τυχαινει - λογω δουλειας - να εχω γυρισει και ολο τον κοσμο καναδυο φορες (κυριολεκτικα) [...] Πρεπει να ηταν το 1991 με πρωθυπουργο τον Μητσοτακη. Φυγαμε το πρωι για Βελιγραδι (εγω ειχα παρει μια συνεντευξη απο τον Μιλοσεβιτς τότε, το μεσημερι φαγαμε στη Βοννη - πεταχτηκα διπλα και στην Κολωνια για κατι ψωνια και το βραδυ ημασταν στην Ρωμη για δειπνο και βολτες και ξημερωματα Αθηνα)"

Α, μάλιστα, τώρα εξηγείται ο γύρος του κόσμου. Κρίμα που δεν σταματήσατε και στη Βομβάη για καύσιμα. Θα ξεμπέρδευες και με την Ινδία. Και δε μας λες, το Μιλόσεβιτς τι τον ρώτησες, πόσο μεγάλη είναι η σπηλιά στα σκέλια της γυναίκας του;

nikos also said:
"Η θα γραφω οποτε και οπως θελω η θα σας αποχαιρετησω και απο δω. Διαλεξτε και πεστε μου."

Εγώ διάλεξα. Στο καλό. Αλλά σε ικετεύω. Μη μας γράφεις.

i-Reporter είπε...

Μολις εφαγα Giorgakis....ελα αυριο να σε προσλαβω εσενα. Καλος μου φαινεσαι να κρατας τις πορτες ανοιχτες στο ασανσερ.....
Κανενα προβλημα αγορακι μου. Θα περιμενω ολες τις ψηφους (ξέρεις εγώ τι καλές...αποσπασματικες συρραφές - άσχετες μεταξυ τους - ξέρω να κάνω αν θέλω να πω κάτι σύμφωνα με τα όσα έχω προαποφασισει...αλοιφή μαγιονεζα σε κανω...). Η αλήθεια είναι ότι ε΄χω μείνει δυο φορές με τη...βιζα στο ...διαβατηριο για Θιβετ (ακομη υπαρχουν χωρις να εχω παει). Εσενα σε...γραφω Giorgakis.

dionysia είπε...

_άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Giorgakis είπε...

Αμήν

poupsi's garden είπε...

Μετά την αναγκαστική απαλοιφή σχολίου, το οποίο εμπεριείχε προσωπικές αναφορές, ένα λέγω υμίν: Όταν κάποιος δηλώνει ότι "μας σβήνει από το browser του", το ελάχιστον που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον σβήσουμε και ημείς!
Κάθε καλός κηπουρός οφείλει να αποπαρασιτώνει τον κήπο του από καιρού εις καιρόν... ;)

Giorgakis είπε...

poupsi είσαι απαράδεκτη. Το τελευταίο του σχόλιο ήταν το απολαυστικότερο. Δεν μπορούσες απλώς να αφαιρέσεις τις επώνυμες αναφορές;

Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό
"Comment moderation has been enabled. All comments must be approved by the blog author"
ισχύει μέχρι να σιγουρευτείς ότι ο δημοσιογράφος με τα ψυχολογικά δεν θα προβεί σε τρομοκρατικές ενέργειες στον κήπο. Guacamole, έχεις αντίρρηση αν τον στείλουν αποστολή στη Βαγδάτη, έστω και με μισθό;

poupsi's garden είπε...

Χαχαχα! Εχεις δίκιο βρε... θα μπορούσα να αφαιρέσω τις αιχμές προσωπικού χαρακτήρα...

chic in greek είπε...

Καμία μα καμία αντίρρηση giorgakis … ή μάλλον έχω έναν ενδοιασμό … σύντομα θα την κοπανήσουν οι Αμερικανοί από εκεί κάτω και τότε θα μας επιστρέψει δριμύτερος … άσε που υπάρχει και internet υψηλών ταχυτήτων στην περιοχή. Όμως … μήπως ψάχνουν για δημοσιογραφική συμμετοχή ‘υψηλών προδιαγραφών’ σε καμία (μη επανδρωμένη) αποστολή (ΝΑSA, Κινέζοι, Ρώσοι … αδιάφορο) στον Άρη ή ακόμα μακρύτερα να του δηλώσουμε συμμετοχή?

ΥΓ: Ενδεχομένως ο nicos να τα βλέπει και να μην μπορεί να απαντήσει γιατί βρίσκεται σε ‘καραντίνα’ ή αποκλεισμό. Είναι άδικο ε? … so what!!!!! Ας μην έκανε κατάχρηση όταν είχε το δικαίωμα να γράφει.

poupsi's garden είπε...

... επειδή είμαι πολύ καλός άνθρωπος και δε θέλω να μπω εμπόδιο σε ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο, Dionysia αν ενδιαφέρεσαι για "σπηλιές" και άλλα τέτοια τραγελαφικά, (ή, έστω, αν θέλεις να κάνεις ένα ψυχικό, βρε παιδί μου) κάποιος εκλιπαρεί να του γράψεις. Έχω στη διάθεσή σου ένα email address.

poupsi's garden είπε...

Φίλοι μου αγαπημένοι
Μετά από 171 σχόλια, είμαι στην ευχάριστη θέση να κηρύξω το πέρας σχολιασμού του παρόντος post.

TEEEEEEEEEΛΟΣ.

ΥΓ: Οι παραβάτες θα τιμωρούνται αυστηρά (έως και τα προσωπικά τους email θα προωθήσω σε..σπηλιές και διανυκτερεύοντα ουζερί!)

Unknown είπε...

Καλημέρα σε όλους .
Είναι Δευτέρα πρώι και προφανώς άργησα πολύ .
Πρέπει όμως Poupsi να ψηφίσω .

Προς Νίκο
Ναι ναι ναι και πάλι ναι.
Ψηφίζω ανεπιφύλακτα να γράφεις και μάλιστα χωρίς ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ .

Προς poupsi και Νίκο
Δεν ξέρω τι έγραφε το σχόλιο που διαβάζω ότι διαγράφηκε αλλά εμένα ένας άνθρωπος ο οποίος να το πω κομψά , έχει τα Άντερα να ζητήσει συγνώμη ΞΕΚΑΘΑΡΑ και μάλιστα μετά από αυτά που του έγραψα Μου κάνει χωρίς κανένα μα κανένα ενδοιασμό.
Υπογραφή ο Παραβάτης :)

Constantinos είπε...

Γράφε Νίκο!

Παραβάτης ΙΙ

poupsi's garden είπε...

Αν constantinos επιθυμείς διαλόγους χυδαίους και απρεπείς, λυπάμαι δεν μπορώ να ικανοποιήσω την επιθυμία σου. Αν, τώρα, ενδιαφέρεσαι για αντιπαράθεση με οξείς τόνους, τότε καλά θα κάνεις να συμμετέχεις κι εσύ κι όχι να σφυράς αμέριμνος από την πάνω ραχούλα...
Και για να τελειώνουμε: ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΟΓΟΜΥΓΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΜΑ....ΙΑ!

Constantinos είπε...

Χμ, ok Poupsi, νόμιζα ότι κατάλαβες τι εννούσα...

Εγώ δεν κρίνω ανθρώπους. Κρίνω πράξεις και λόγια. Ενίοτε εκφράζω αυτά που σκέφτομαι, ενίοτε όχι.
Τόσο κακό είναι αυτό;

Constantinos είπε...

Antonis said:
Προς Νίκο
Ναι ναι ναι και πάλι ναι.
Ψηφίζω ανεπιφύλακτα να γράφεις και μάλιστα χωρίς ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

Είπα κάτι ηπιότερο αλλά η Poupsi εμένα μου την είπα άγρια! Γιατί;

poupsi's garden είπε...

...παρέλειψες το "σνιφ σνιφ κλαψ κλαψ"...

Constantinos είπε...

"Κλαψ λύγμ" εννοείς!
(επι της ουσίας, βέβαια, αποφεύγεις να απαντήσεις!)