Παρασκευή 15 Ιουνίου 2007

Παιχνίδια ενηλίκων με υπογραφή


Ήταν μία από τις εκπλήξεις του πρόσφατου ταξιδιού στις Βρυξέλλες. Στη boutique της Sonia Rykiel, ανάμεσα στα διάφορα, υπήρχε ειδική γωνιά με ... sex toys, τα οποία λανσάρει η συγκεκριμένη φίρμα. Έμεινα!. Σινιέ σεξοβοηθήματα! Σε συνέντευξή της,η Natalie Rykieλ είχε πει επ'αυτού χαρακτηριστικά: "Βγάλαμε τα sex toys από το γκέτο τους! Τα ξαναντύσαμε με σατέν και στρας, αναδείξαμε τη χιουμοριστική τους διάσταση, με στόχο όχι μία μοναχική και θλιβερή έκφραση της σεξουαλικότητας αλλά ένα παιχνίδι ερωτικό κατά μόνας ή για δύο!" Πράγματι, η ανακάλυψη των sex toys μέσα στο λαμπερό κατάστημα της Boulevard de Waterlοo, προκαλούσε μια αρχική έκπληξη στα όρια της αμηχανίας. Όμως πολύ σύντομα, βοηθούσης και της γλυκύτατης πωλήτριας, τα προϊόντα απενοχοποιούνταν και σημασιολογικά δε διέφεραν και πολύ από την χρυσή τσάντα παραδίπλα ή από το ριγέ σύνολο πιο 'κει...Φαντάζομαι πως οι δικοί μας μόδιστροι, αν τυχόν το είχαν πάρει χαμπάρι, θα τη μιμούνταν. Το όλο θέμα είναι άλλωστε πολύ αβανταδόρικο επικοινωνιακώς.Ήδη φαντάζομαι πρωτοσέλιδο σε life style περιοδικό τον Ψινάκη με ένα βελούδινο δονητή ανά χείρας, τη Γωγώ να χαχανίζει σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου κ.ο.κ. Έχω να πάω σε ένα γάμο αυτές τις μέρες και δεν έχω πάρει δώρο ακόμη...Λέτε;!

2 σχόλια:

denangous είπε...

Τελικά.. ίσως ζούμε την εποχή της απομυθοποίησης των πάντων… τα συναισθήματα ξεδιπλώνονται σε reality εκπομπές… οι ψυχές ξεγυμνώνονται σε τηλεοπτικές ψυχαναλύσεις… οι ιδιωτικές στιγμές ανθρώπων κυκλοφορούν στο internet.. μέχρι τώρα τα sex toys βρισκόντουσαν πίσω από διακριτικές πόρτες.. και όσοι ενδιαφερόντουσαν έμπαιναν στα γρήγορα… διακριτικά… έχοντας διαβάσει σε «ειδικά» έντυπα καταχωρήσεις του τύπου «Η ώρα της φαντασίωσης και του ερωτικού παιχνιδιού είναι εδώ. ... καλσόν - ζαρτιέρες , καλτσοδέτες… δονητές και άλλα sex toys τελευταίας τεχνολογίας.. για τη χαρά του ζευγαριού» ΕΕ τώρα όλα αυτά ..τα εξειδικευμένα βγαίνουν και αυτά από τη γκετοποίηση… και όχι μόνο αυτό…αλλά με τη σφραγίδα γνωστού οίκου μόδας… ίσως σε λίγο στα ράφια υπάρχουν δονητές με το Louis Vuitton.. γραμμένο πανταχού… είτε στο ανοιχτό με τα πολύχρωμα γράμματα.. είτε στο κλασσικό του.. αξεσουάρ για σαδο –μαζο.. κουκούλες, λουράκια και άλλα συναφή…Gant…Polo.. λαστιχένια βοηθήματα τύπου Todds.. από το ίδιο ανθεκτικό υλικό που φτιάχνουν και τις σόλες..

Constantinos είπε...

Πούπσι, λέμε να πάρεις τέτοιο δώρο στους νιόπαντρους!

Denangous, ίσως έχεις ένα point, κάποια πράγματα χάνουν την ομορφιά τους όταν ξεδιπλωθούν, αλλά και πάλι, δεν είμαι τόσο σίγουρος...