Τετάρτη 13 Ιουνίου 2007

Frankenstein's bride

Δύσκολη μέρα σήμερα...Α παπαπάαααα! Αν μπορούσε να απεικονισθεί η ψυχολογική μου κατάσταση αυτή τη στιγμή θα έπαιρνε τη μορφή του παραπάνω πορτρέτου: Freak, c'est chic!!! Άσε που βιώνω και την πλήρη εγκατάλειψη! Doesn't anybody love me anymore?!

10 σχόλια:

Giorgakis είπε...

Αμάν. Ήρθε πίσω από τις Βρυξέλλες και είναι ακόμα σε σοκ. Πιες δυο τρεις chimay και leffe νηστική και θα νιώσεις καλύτερα. Θα βρεις το muppet που κρύβεται μέσα σου και θα συνειδητοποιήσεις ότι η ανάγκη για τον άλλο είναι ψευδαίσθηση των ξεμέθυστων.

Constantinos είπε...

I love you Poupsi!

denangous είπε...

je vous aime poupsiiiii!!!

vagelis είπε...

Constantinos
.......σε ετοιμότητα

poupsi's garden είπε...

Merciiiii
Je vous aime tous!
(ήτοι, επί το ελληνικότερον, καρδιά αγγινάρα!)

poupsi's garden είπε...

Γιώργο, πάντως, πέτυχες διάνα. Μετά από το δικό σου σχολιάκι συνειδητοποίησα ότι αυτό που βίωνα ήτο το ...μεταφυτευτικό σοκ.
Όσο για το "η ανάγκη για τον άλλο είναι ψευδαίσθηση των ξεμέθυστων", ξέρεις πολύ καλά ότι δεν ισχύει...

poupsi's garden είπε...

Βαγγέλα μας, ίσως αυτό είναι ένα θέμα με τον Κώτσο: βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα. Από το να αναλύσει διεθνή θέματα μέχρι να προσφέρει αγάπη σε ραγισμένες καρδιές...
Πολύ ευαίσθητος και ρομαντικός. Αν όχι, το "παίζει" πολύ καλά, πάντως!

Giorgakis είπε...

Το ξέρω. Είπα να γράψω μια μαλακία να δω αν θα περάσει απαρατήρητη (μα, giorgakis, δεν έχεις γράψει μόνο μια, προσθέτω για να προλάβω τον αγαπητό guacamole)

Constantinos είπε...

Δεν το "παίζω" ποτέ, εξοχοτάτη Δέσποινα του Κήπου!

denangous είπε...

so much love is the the air.. πολύ ροζ έγινε η ατμόσφαιρα... φτερνίζεται κανείς? απαπα!!!! αυτές οι ανοιξιάτικες αλλεργίες!!!!