Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Τα μακαρόνια με τον τόνο και η κατίνα με παντελόνια

Ξέρεις τι είναι, κυρία μου, να έχεις αγωνία για το 'σκοπιανό και να σου προκύπτει παράλληλα η ... μακαρονάδα με τον τόνο; Και μάλιστα, όχι αυτή που έφαγες αλλά αυτή που ΔΕΝ έφαγες...Και πολύ καλά έπραξες, που δεν την έφαγες, διότι φαντάσου τώρα τι θα γινόταν αν την έτρωγες!

Για να τα πάρουμε από την αρχή τα πράματα, το σκηνικό είναι ένας εργασιακός χώρος, όπου λίγοι παράγουν και αποδίδουν κι οι περισσότεροι προσποιούνται ότι εργάζονται σκληρά:
-"Αγάπη μου, θα σου τηλεφωνήσω αργότερα, πνίγομαι"= δε μας χ...εις ρε μ.....κα!; Θάβω με τη Ρούλα το νέο γκόμενο της Σούλας, τη Σούλα, την παραδουλεύτρα της κι όοολο το σόι της τελευταίας από την Αλβανία....Με εσένα θα ασχοληθώ, νομίζεις;!").
Κι επειδή 'αργία μήτηρ πάσης κακίας', ο αργόσχολος εργαζόμενος είναι ο καλύτερος 'ξενιστής' της κακής προαίρεσης, των χαμηλών ενστίκτων, με μία λέξη, της κατινιάς.

Kι αυτό εκείνη το ήξερε. Δεν ήταν και καν'να πιτσιρίκι: "Στη δουλειά δε δίνουμε δικαιώματα!" της έλεγε πάντα η μαμά της. Και είχε φυσικά δίκιο. Καλύτερα μοιχαλίδα στο Ιράν, αγάπη μου παρά να σε πιάσει στο στόμα της η σιλικονάτη του τρίτου ορόφου, δεύτερο γραφείο δεξιά.
Παρόλ'αυτά, η πλήξη της μη παραγωγικής εργασίας της και των εννιά χρόνων γάμου την έκανε να αφεθεί επ'ολίγου σε ένα φλερτ του σωρού, από αυτά τα 'πατενταρισμένα' και ανέμπνευστα, που ξεκινούν από το "πάντα μου άρεσες", "είσαι μία μπάρμπι, μωρό μου" για να καταλήξουν ταχέως στο προβλέψιμο κι απίστευτα βαρετό "ποια είναι η αγαπημένη σου φαντασίωση" ή (αν εκτυλίσσεται τηλεφωνικώς ή on line) "τι φοράς τώρα;".

Γρήγορα, η λεγάμενη συνειδητοποίησε ότι αυτού του είδους οι χαριεντισμοί, απαιτούν πολύ περισσότερη ενέργεια από τα γνήσια φλερτ:
Όταν υπάρχει οίστρος ψυχοσωματικός, τότε ο διάλογος έχει πνεύμα, έχει καινοτομία, έχει, εν τέλει, γούστο. Και, κατά κανόνα, καταλήγει σε σεξ. Όταν, αντιθέτως, χαριεντίζεσαι για να χαριεντιστείς, ε τότε το πράμα δυσκολεύει. Διότι κάποια στιγμή οι κοινοτοπίες θα εξαντληθούν, και καθώς δεν θα υπάρχει έμπνευση, μόνη διέξοδος το αμήχανο χαμόγελο. Χαμογελάει μία, χαμογελάει δύο ε πιάστηκε ο στόμας της!
Αυτά όμως για τους άντρες είναι ψιλά γράμματα. "Με ποθεί. Τελλλλλλλλλλλος" λέει ο νοστιμούλης και σπεύδει να προχωρήσει με συνοπτικές διαδικασίες στη φάση β΄:"Πότε θα σου μαγειρέψω μακαρόνια με τόνο, που είναι η σπεσιαλιτέ μου;" (παραλλαγή του ιστορικου κλισέ "θα έρθεις να σου δείξω τη συλλογή από πεταλούδες του Αμαζονίου;").
Για να μη τα πολυλογώ, η μακαρονάδα κρύωσε, το τρελό σεξ που ονειρευόταν το παλικαράκι έμεινε στο δικό του μυαλό του ως ανεκπλήρωτη φαντασίωση και στο δικό της ως απλή απορία τύπου στήλης Carrie Brandshaw (" Ένα φλερτ - "κονσέρβα", πόσο πιθανό είναι να οδηγεί σε σεξ αξιώσεων;")
Η γκόμενα -"που τό'παιζε και δύσκολη ενώ γούσταρε τρελλα" μπήκε στη μαύρη λίστα. Εκείνη μπήκε στη μαύρη λίστα ενώ μέσα από τον ματαιωμένο εραστή κάτι βγήκε: Μία περίτρανη κατίνα. Μία κατίνα με παντελόνια. Που σπεύδει να μεταφέρει τη δική του πιπεράτη εκδοχή του αποτυχημένου φλερτ ανά την εταιρία ανεβάζοντας τις μετοχές του στα μάτια των σιλικονάτων και κατεβάζοντας την ανδρική του αξιοπρέπεια και τιμή στα έγκατα της γης...Kι εκείνη τρέμει μη μάθει τίποτε ο άντρας της. Διότι οι καλοθελητές, ως γνωστόν, πολλοί. Ας πρόσεχε.

ΥΓ: Κορίτσια, -της σιλικονάτης του τρίτου συμπεριλαμβανομένης- συνασπισθείτε!
Ο νοστιμούλης, που σας 'δίνει' απροκάλυπτα και χυδαία την πρώην του, θα 'δώσει' με την ίδια ευκολία και σας στην επόμενη. Οι "κατίνες" του σήμερα, κάλλιστα μπορούν να φορούν παντελόνια.

12 σχόλια:

Constantinos είπε...

Όπως έλεγε παλιά ένας προϊστάμενος φίλου, σχετικά με τις σχέσεις που προκύπτουν στους εργασιακούς χώρους: Do not dip your pen in company's ink!

Το να γίνεσαι κατίνα και να χάνεις αξιοπρέπεια είναι αξιολύπητο. Είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα. Και σημαίνει καντάρια ανασφάλειας!

Θα διαφωνήσω, όμως, στο εξής: ο αργόσχολος εργαζόμενος είναι ο καλύτερος 'ξενιστής' της κακής προαίρεσης, των χαμηλών ενστίκτων, με μία λέξη, της κατινιάς.
Αν είσαι άνθρωπος μαλάκας, κομπλεηικός και ανασφαλής, είσαι. Δεν έχει σημασία το πόσο δουλεύεις.

ΥΓ: Άκου "είσαι μία μπάρμπι, μωρό μου" !!!!!!!!!! Καλά, υπάρχουν γυναίκες που τις αρέσει αυτό;;;;;;;;

denangous είπε...

καλά τα λες constantinos.. δεν υπάρχει χειρότερος "κατίνος" από τον ανασφαλή hot greek lover, που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει (εννοείταιιιι)το οποίο κάποια..απορρίπτει.. τότε θα βγάλει οχετό μικρότητας.. για αυτόν, το σεξ είναι επιβεβαίωση της οντότητας που έχει κτιστεί στο περιβάλλον του.. είναι κάτι που γίνεται...όπως τρώγεται ο πασατέμπος σε θερινό σινεμά..
.."είσαι μία μπάρμπι, μωρό μου"...είπε ο γαμήκοςςςς...
ούτε σε φτηνές τσόντες δεν το ακούς αυτό.. Αν τολμούσε να πει ο Γκουσγκούνης τέτοια παπαριά.. θα βλέπαμε έργο με τον βαρβάτο πρωταγωνιστή μας να πίνει σε όλο το έργο πορτοκαλάδα ήβη χωρίς ανθρακικό..

Unknown είπε...

Κατίνες , ανεξαρτήτως φύλλου υπήρχαν , υπάρχουν και θα υπάρχουν .
Αν και δεν ξέρω αν οφείλεται στην ανασφάλεια , στην κακία ή στην ηλιθιότητα .

Υ.Γ1 :
ΣΚΗΝΗ 1
Είναι ο Γκουσγκούνης σε ένα μπαρ. Η γκόμενα πλένει τα ποτήρια και πίσω
της είναι ένα ρολόϊ Τοίχου. Ο Γκοσγκούνης προσπαθεί να δει την ώρα. Κάνει δεξιά , κάνει και η γκόμενα δεξιά , κάνει αριστερά, και η γκόμενα αριστερά.
Αυτό γινότανε συνέχεια.
Ο Γκουσγκούνης είχε συφιλιαστεί απαίσια, τον βλέπει η γκόμενα και τον ρωτάει:

Γκόμενα: Γιατί είσαι τσαντισμένος;
Γκουσγκούνης: Γιατί δεν βλέπω την ώρα να σε γαμήσω!

ΣΚΗΝΗ 2
Βγαίνει ο Γκουσγκούνης από τη θάλασσα με μια γκόμενα. Φοράνε και οι δυο στολή .Όταν η γκόμενα πάει να βγάλει τη μάσκα, τη βλέπει ο μεγάλος και λέει:

Μη βγάλεις τη μάσκα γιατί θα σου πετάξω τα μάτια έξω!

Υ.Γ2 : Άκου μπάρμπη και αηδίες .....

poupsi's garden είπε...

Χαχαχα...Λέω κι εγώ, που το πάει;! Να τον ...βρίξω!

Unknown είπε...

:-p

denangous είπε...

Υπάρχει και η άλλη σκηνη antonis.. γυμνός ο Γκουσγκούνης..ακοθμπάει το...λιλάκι τοθ στο καλοριφέρ... ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα τσίτσιδη κυρία... και έκπληκτη ρωτάει.. "τι κάνεις εκεί?" για να λάβει την απάντηση.. "ζεσταίνω το φαγητό σου"!
..οπότε μπάρμπα.. με τη μπάρμπι σαν ατάκα..δεν πας πολύ μακριά..

Constantinos είπε...

Κακία και ηλιθιότητα είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

denangous είπε...

μπαίνεις και τα βράδια τώρα constantinos? ..έβαλες internet??? ..δίκιο έχεις... και συνήθως η κακία είναι από τις πιο αγαπημένες εκφράσεις της ηλιθιότητας..

poupsi's garden είπε...

Καλέ, denangous έχεις δίκιο! Ο constantinos μπήκε βράδυ!!!!!

Constantinos είπε...

Ναι, έβαλα conn-x!

denangous είπε...

με γειαααααααααααά!!!!!!

Constantinos είπε...

Merci!