Τρίτη 20 Μαΐου 2008

Μπράαβοοουυυυ Καλομοίρααααααααα!


... η Σλοβενία την 'πάτησε' όμως...Μάλλον την φοβήθηκαν και δεν την ψήφισαν...

4 σχόλια:

denangous είπε...

μου αρέσει αυτή η φώτο της Καλομοίρας.. φαντάζομαι τη λεζάντα από κάτω... "Τι είναι αυτό που μου δείχνετε καλέ Θείε Πασχάλη? Τι είναι το στιγμιαίον που θέλετε να παίξουμε ε? ε?"

(..και μετά άντε βρες το secret combination για να αποδείξεις ότι εσύ τη βοηθούσες στο μέτρημα του πενταγράμμου.. και ότι το test DNA ψέυδεται ασυστόλωςςς)

poupsi's garden είπε...

Α, εγώ είμαι καλομοιρική πάντως... ευθύς εξαρχής...

denangous είπε...

Ναι μωρέ το κοριτσάκι.. είναι συμπαθές και κάνει, αυτό που κάνει, πολύ καλά.. ποτέ δεν είπε η ίδια ότι είναι η Αγνή Μπάλτσα διασταυρωμένη με τη Μπιγιονσέ.. Δεν καταλαβαίνω τις υποτιμητικές δηλώσεις των gauche-caviar τύπου Τσίπρα.. τι έχουν να φοβηθούν από ένα κοριτσάκι που τραγουδάει με σκοπό την ψυχαγωγία μας?
Γιατί για μέρος της ελληνικής αριστεράς ακόμα και η απλή ψυχαγωγία είναι δούρειος ίππος της εξουσίας και του καπιταλισμού…? Καλομοίρα όπιο του λαού?
Σύντροφοι, οπαδοί του οποιουδήποτε μοντέλου.. πορτρέτου μυστακοφόρου-γενειοφόρου μακαρίτη, φατρίας εσωτερικού-εξωτερικού-εντός-εκτός-και-επί-τα-αυτά, το να ασχολείστε με τέτοια θέματα… με ψυχαγωγικού τύπου εκδηλώσεις τύπου Eurovision κλπ… μόνο κόμπλεξ και μικρότητα δείχνει… η-καλύτερα-φανερώνει.. ασάφεια στόχων και διάθεση «μπούγιου»..για το «μπούγιο» ..σαν να είναι η μόνη εναλλακτική για να γίνει αισθητή η παρουσία σας.. κάνετε τις κότες σε απαράδεκτα θέματα που μας ταλανίζουν εδώ και χρόνια.. ψηφίζετε μαζί με την επάρατο δεξιά υπέρ διαφόρων βουλευτικών απαλλαγών, δίνετε ηθική υποστήριξη σε πυρπολητές περιουσίας τόσο κρατικής όσο και του κοσμάκη, κατεβάζετε κόσμο στους δρόμους για «μπούγιο» αν δεν σας αρέσει κάτι.. αντί να αντιπροτείνετε σαφείς εναλλακτικές λύσεις που να υποστηρίξετε σε δημόσιες συζητήσεις με σθένος ξεμπροστιάζοντας τους κρατούντες.. με μοναδικά σας θύματα τους καταστηματάρχες και τους εργαζόμενους που μετακινούνται…
Όχι.. δεν με χαλάει καθόλου η Καλομοίρα… γιατί δεν περνιέται κάτι άλλο από αυτό που δείχνει… άσε που την προτιμώ από τη Φαραντούρη και τη Δημητριάδη… το να πολιτικοποιούμε και το χώρο της διασκέδασης… απλά δείχνει ρηχό πνεύμα και βαθύτατη βλακεία..
Και ναι… μου άρεσε και η αντιπρόσωπος τόσο της Αρμενίας.. όσο και της Ουκρανίας.
Και πούσαι.. παλικάρι… Όπως είπε και ό άλλος.. αλλά ταιριάζει και εδώ… madam.. sometimes a cigar…is just a cigar..

poupsi's garden είπε...

"Χαιρετίσματα, από το μπάρμπα Μήτσοοο!" έλεγε απευθυνόμενος στην συντοπίτισσά του Καλομοίρα ο ηλικιωμένος κάτοικος του λακωνικού χωριού (δε θυμάμαι το τοπωνύμιο). Ο τοπικός άρχων, δε, ανήγγειλε ότι θα τιμήσει με το χρυσό κλειδί της πόλης την Καλομοίρα για τη διάκρισή της στον ημιτελικό. Πολύ γουστάρω αυτές τις ελληνικές υπερβολές. Μία λακωνική κωμώπολη θα απονείμει χρυσό κλειδί. Μια χρυσή καβαλίνα θα ακουγόταν πιο λογικό... (καβαλίνα,εκ του caballus,ήτοι η κοπριά του αλόγου)