Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Οι ειδήσεις της ημέρας!

Πρώτον, μια 67 χρονη δολοφόνησε τον 86 χρονο εραστή της επειδή της ζητούσε διαρκώς ... άγριο σεξ!
Στη συνέχεια τραπέζωσε τον έτερο εραστή της ηλικίας 67 ετών. Ο τελευταίος συχνά συμμετείχε σε ερωτικό τρίο μαζί με την αυτουργό και το μακαρίτη!

ΤΟ ΣΕΞ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΑ ΕΞΗΝΤΑ!

Δεύτερον, παρουσίαζεται απόψε στον "Ιανό" το βιβλίο του Νίκου Κοεμτζή. Ξέρετε, του πρώην ποινικού κρατούμενου που είχε σφάξει τρεις αστυνομικούς και τραυματίσει άλλους επτά θαμώνες. Στην παρουσίαση θα παρευρεθούν οι κ. Σαβόπουλος, Λιάνης ενώ η ηθοποιός Κοραλία Καράντη θα διαβάσει ανέκδοτα ...ποιήματα του αποφυλακισθέντος εδώ και χρόνια δολοφόνου.
Η εφημερίδα "Espresso" φιλοξενεί σχετικό δισέλιδο ρεπορτάζ, όπου αναφέρεται ότι ο Κοεμτζής τη 'στήνει' στο Μοναστηράκι και πουλάει σε πάγκο το βιβλίο του. Οι "τυχεροί" που θα αγοράσουν εκεί το πόνημά του, θα λάβουν και ιδιόχειρη αφιέρωση!

ΕΛΕΟΣ! Με προβολή (κι έμμεση επιβράβευση) τέτοιων 'προτύπων' ή έστω 'αντιηρώων' του κώλου δεν καταλαβαίνω γιατί μας ξενίζει η συμπεριφορά της αφιονισμένης πιτσιρικαρίας που τα σπάει άνευ λογικής και κόστους.

Τρίτον, τον εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλο, ιδρυτή των Super Fast Ferries, απήγαγαν από το Καβούρι στις 8:40 το πρωί της Δευτέρας τρεις άγνωστοι άνδρες.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=974586&lngDtrID=244

Κάθε μήνας και μια απαγωγή, ένα πράμα;

2 σχόλια:

poupsi's garden είπε...

Οι Τούρκοι και η προκλήσεις τους, που έκαναν τον Καραμανλή να συγκαλέσει σήμερα έκτακτη σύσκεψη με την υπουργό Εξωτερικών και τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, το φλέγον θέμα του Ισραήλ και της Χαμάς είναι πολύ σοβαρά για να τα θίξει μία poupsi άκεφη και απογοητευμένη ...

Constantinos είπε...

1. Μένω άναυδος...

2. Πάντα με ενοχλούσε η ηρωοποίηση ενός (υπ)ανθρώπου που δολοφόνησε χωρίς λόγο. Θεωρώ τα εγκλήματα "τιμής" την μεγαλύτερη ξεφτίλα του ανθρωπίνου είδους.