Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Το πάρτι τελειώνει

"Το πάρτι τελειώνει για τον κ. Αλέξη Τσίπρα και ζορίζεται. Το δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, το δείχνει και το πρόσωπό του. Νομίζω ότι του χρειάζεται να ξεσκάσει. Εχει ανάγκη επειγόντως από ένα τριήμερο στη Γενεύη. Η θέα της γαλήνιας λίμνης και το πολιτισμένο περιβάλλον της πόλης θα είναι ό,τι πρέπει για να βάλει τις σκέψεις του σε τάξη, μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στο πολύβουο Άμστερνταμ..."

"Τα μάθατε τα νέα;" από τον Στέφανο Κασιμάτη, Το Βήμα 14.1.2009

2 σχόλια:

denangous είπε...

..απαπα Pouspi.. τι λέτε τώρα!! Δεν μπορεί να φύγει τώρα ο κ. Πρόεδρος για διακοπές!! Έχει θέματα... Τι πιο σοβαρό από τον σοβαρό αγώνα κατά του εργολάβου Babis (Vovosss) και της ανέγερσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκός Α.Ο.?
Το όραμα και οι αγώνες.. δεν έχουν όρια και τελειωμό...
Απάντηση θα πάρουν ενότητα και αγώ-ω-ω-ωναααα
..λέμε.

Υ.Γ. Τώρα με τους Αλαβανο-Τσιπραίους γελάμε... και ντρεπόμαστε μαζί...γιατί υπάρχουν.. επειδή είμαστε ...αυτοί που είμαστε... kaffir of Europe.. Προσωποποιούν την βλακεία της Ελληνικής κοινωνίας.. στην οποία όλοι ανήκουμε..
Τρομάζω με την ιδέα ότι κάποια στιγμή θα πάψουν να υπάρχουν... τότε η αλήθεια θα μας χαστουκίσει...η κουκούλες θα φαγωθούν από το σκόρο.. και θα δούμε τις φάτσες μας στον καθρέφτη.. απέναντι..

Constantinos είπε...

Όλοι οι βολευτές του μύριζα είναι βλαμμένοι: Ένας άλλος πουθενίδης συναντήθηκε με τον πρεσβευτή του ...Ιραν!!!!!!!!!!!!!!!!!!