Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Τι θα γινοταν εδώ σε ανάλογη περίπτωση;!


A US Airways plane, reportedly carrying 135 perople, has ditched in New York's Hudson River. Emergency officials and pleasure craft are surrounding the partly submerged plane trying to rescue passengers. developing story

Βγαίνουν σιγά σιγά οι επιβάτες, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτής της στιγμής.
Ο πιλότος το προσθαλάσσωσε με δεξιοτεχνία, τα σωστικά συνεργεία έδρασαν ταχύτατα και ιδού μία μεγάλη τραγωδία απεφεύχθη!

Να δείτε που θα σώσουν και το αεροπλάνο!


ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ τι θα γινόταν στην Ελλάδα σε ανάλογη περίπτωση!!!

Που είναι οι θείτσες-συγγενείς να σκούζουν στα κανάλια, που ειναι οί διασωθέντες να κατηγορούν θεούς και δαίμονες, που είναι παραπλέοντα πλοιάρια με δημοσιογράφους-ντετέκτιβ-κουτσομπόληδες;Εδώ εμείς τσαλαπατιόμαστε στην επιβίβαση και αποβίβαση στα μεταφορικά μέσα...Θα μας έδειχναν τα ξένα ΜΜΕ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δε θα είχε επιβεβαιώσει το γεγονός ακόμη...Θα έριζαν οι επικεφαλής των υπηρεσιών ποιος πρέπει να προϊσταται της επιχείρησης, το ΠΑΣΟΚ θα έβγαζε ανακοίνωση για το 'διαλυμένο κράτος', ο Τσίπρας κι ο Αλαβάνος θα οργάνωναν μάνι-μάνι διαδήλωση υπέρ των συνδικαλιστών της Ο.Α., ο Τράγκας θα εξηγουσε θέματα αεροναυπηγικής και φυσικά οι επιβάτες θα συνομιλούσαν με τα ψαράκια ή με τα σκουληκάκια ανάλογα.

7 σχόλια:

denangous είπε...

..Μόνο που σκέφτομαι το ύφος και τα σχόλια "δημοσιογράφων" τύπου Παυλόπουλου και Βερύκιου.. ανατριχιάζω!!!!

Μακριά από εμάς!!

Constantinos είπε...

Εδώ οι Τσιφτετέλληνες θα ποδοπατούσαν ο ένας τον άλλον για το ποιος θα βγει πρώτος.

(πάντως έχω την αίσθηση ότι και Έλληνας κυνερνήτης θα τα κατάφερνε)

poupsi's garden είπε...

(ω ναι, οι Ελληνες τα καταφέρνουν παντού διότι όπως είναι παγκοσμίως γνωστό είναι ο εξυπνότερος, ικανότερος, ομορφότερος, πιο ταλαντούχος και καπάτσος λαός της οικουμένης!)

poupsi's garden είπε...

... α ναι, ξέχασα: κι ο πιο δημοκρατικός!

Constantinos είπε...

Μα μη φτάνεις στο άλλο άκρο! Έχουμε καλούς κυβερνήτες!
(αεροσκαφών, όχι χώρας...)

Giorgakis είπε...

Κάθε αναγκαστική προσθαλάσσωση σχεδόν πάντα είναι αποτυχημένη. Είναι εξαιρετικα δύσκολο εγχείρημα ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες. Εν προκειμένω πρόκειται για άθλο του πιλότου, σίγουρα όμως βοήθησε και η τύχη. Έλαβε αμέσως τη σωστή απόφαση και την εκτέλεσε άψογα. Η πείρα της 9/11 ήταν καθοριστική για την άμεση επέμβαση των σωστικών συνεργείων. Είναι απίστευτο ότι δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός.

poupsi's garden είπε...

An expert's opinion is soooo welcome!