Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ΑΕΙ Γ.... ΣΟΥ

KAI ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ των ΠΑΝΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΕΙΔΗΜΟΝΩΝ ...15ΑΡΗΔΩΝ.

ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ https://www.blogger.com/comment.g?blogID=685303748624353167&postID=2127907737652480869

3 σχόλια:

chic in greek είπε...

μια ερμηνεία της στάσης του Λαζόπουλου θα μπορούσε να βασίζεται στις σεξουαλικές του προτιμήσεις, δηλαδή στα νεαρά και σφρυγηλά αγοράκια. Με το να γίνεται αρεστός στους κύκλους των πιτσιρικάδων ελπίζει να έχει μεγαλύτερη πέραση και στις αναζήτησεις του. Εκτός βέβαια αν φοβάται τόσο πολύ τα γηρατιά και θέλει να περιστοιχίζαι από άτομα νεαρής ηλικίας για να νοιώθει και αυτός νέος, οπότε έχει επιδοθεί στη κολακεία της νεολαίας με την ελπίδα να του κάνουν 'παρέα'. Τα ίδια αποτελέματα θα επίτυγχανε πάντως αν κερνούσε καμία μπύρα και πλήρωνε πενταροδεκάρες σε Γεωργιανούς και λοιπούς αλλοδαπούς που ψωνίζονται. Και δεν θα έκανε και ζημία στους υπόλοιπους και θα διατηρούσε και την αξιοπρέπειά του.

poupsi's garden είπε...

Brilliant!

denangous είπε...

Τον παρακολουθώ…. Μαζοχιστικά…. Τι απογοήτευση να βλέπεις ένα ευφυές κατά τα άλλα άτομο….με αγωνία να χρησιμοποιεί τι βήμα που του δίνεται για να παραπληροφορεί… να χαϊδεύει με τη σειρά του τα «παιδιά» … να δείχνει ότι αυτοί που σπάνε τα καταστήματα ανήκουν στο παρακράτος της αστυνομίας… (περιμένω σε λίγο να εμφανιστεί ο Γκοτζαμάνης με το τρικυκλο..) ίσως και πιθανότατα για τους λόγους που ανέφερε ο guacamole…
Και αφού τελειώσει η εκπομπή του, θα μπεί στο πολυτελές του αυτοκίνητο, ίσως πάει να φάει στο KIKU, τη Ράτκα ή το Freud Oriental… με gallante παρέα θηλυπρεπών νεαρών… και μετά ας κάνει ότι θέλει… ας πάνε να παίξουν τον Κωστέτσο κουκουλοφόρο… Αλλά στα 15άχρονα… η παραπληροφόρηση θάχει κάνει τη δουλίτσα της….