Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Ζητείται εκκολαπτόμενη αποικιοκρατική δύναμη

Ζητείται εκκολαπτόμενη αποικιοκρατική δύναμη να αναλάβει χρεωκοπημένη χώρα ανήκουσα στην Ε.Ε.
Ειδικότερα, η προς ανάληψη χώρα βαρύνεται με εξωτερικό χρέος υπερβαίνον τα 300 δις ευρώ, υψηλό βαθμό διαφθοράς του δημόσιου τομέα, κατοικείται δε από πληθυσμό επιδεικνύοντα χαρακτηριστική -μέχρι σημείου αυτισμού- αδυναμία προσαρμογής στα διεθνή δεδομένα και εξελίξεις, ικανό όμως να αποδώσει υπό συνθήκες δουλείας.
Η χώρα δε διαθέτει πλουτοπαραγωγικές πηγές, ει μη μόνον υπολείμματα φυσικού κάλλους ενδεχομένως αξιοποιήσιμα.
Η χώρα διαθέτει σημαντική ιστορία και συνεισφορά στην παγκόσμια πολιτιστική παράδοση, ικανή να προσδώσει prestige ειδικά σε αγοραστές που ανήκουν στην κατηγορία των νέων χωρών ή στερούνται αξιόλογου ιστορικού παρελθόντος.

Η εν λόγω επικράτεια πωλείται/ενοικιάζεται ή παρέχεται δια της μεθόδου leasing.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: κ. Κ.Καραμανλή, πρωθυπουργό.

5 σχόλια:

chic in greek είπε...

Θα μπορούσαμε να παρκαλέσουμε την Τουρκία να μας καταλάβει για 30 με 40 χρόνια, να έχει όλα τα δικαιώματα του κατακτητή, με την υποχρέωση να μας απελευθερώσει μετά τη λήξη του συμβολαίου. Θα εκμεταλευτεί όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας (!) και θα προσπαθήσει να μας κάνει κράτος. Όλα αυτά με την επίβλεψη του ΟΗΕ φυσικά.
Άλλη λύση δεν μπορώ να σκεφτώ. Οι Αμερικάνοι οι οποιοι θα μπορούσαν να δώσουν μια λύση δεν νομίζω ότι θα μας ήθελαν. Καλή μας τύχη.

Panstar είπε...

Για την Τουρκία δεν σύμφωνο, δεν είναι καλός διαχειριστής,. Τα Σκοπια νομίζω είναι καλύτερα!! Αυτοι ξέρουν να στέλνουν και επιστολές!!

Constantinos είπε...

guacamole, τα ίδια περίπου λέει και ένας φίλος μου: Να μας είχε καταλάβει η Γερμανία! Εγώ διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως. Παρά τα όσα γίνονται, παραμένουμε μια από τις ποιοτικότερες δημοκρατίες παγκοσμίως, αν και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσουμε τα δυτικοευρωπαϊκά standards. Παραμένουμε χώρα πρότυπο, τόσο για τη φύρομ όσο και για την τουρκία. Ας μην αφήσουμε την οργή να αμβλύνει τα δημοκρατικά αντανακλαστικά μας.

Όπως είχε πει ο μεγάλος Τόμας Τζέφερσον: Αυτοί που θυσιάζουν ελευθερία για να έχουν ασφάλεια δεν αξίζουν, και δεν πρέπει να έχουν, ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

poupsi's garden είπε...

Constantinos είπε... " παραμένουμε μια από τις ποιοτικότερες δημοκρατίες παγκοσμίως, αν και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσουμε τα δυτικοευρωπαϊκά standards. Παραμένουμε χώρα πρότυπο, τόσο για τη φύρομ όσο και για την τουρκία "

XAXAXA! KΑΛΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ. ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ...

poupsi's garden είπε...

Και σε μία δημοκρατία που λειτουργεί, η πλειοψηφία βρίσκει βήμα να εκφραστεί και δεν 'καπελώνεται' από τη μειοψηφία.
Σε μια δημοκρατία - πρότυπο δε δικάζουν τα ΜΜΕ, δεν κυβερνάνε οι παπάδες και όσοι λεηλατούν και καταστρέφουν συλλαμβάνονται και περνάνε χρόνια στη 'μπουζού'...