Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

Να γιατί οι Ελληνες δε θα ταξιδεύουν με Airbus A380

Σιγκαπούρη

Σε μία ασυνήθιστη δημόσια έκκληση προς τους επιβάτες του Airbus A380 προχώρησε η Singapore Airlines, ζητώντας τους να αποφύγουν τις ερωτικές επαφές στις σουίτες που διαθέτει το μεγαλύτερο επιβατικό τζετ του κόσμου εξαιτίας έλλειψης ηχομόνωσης...

Πηγή: www.in.gr



Δεν είναι το κόστος της πτήσης που θα μας αποθαρρύνει να ταξιδέψουμε με τον εν λόγω επίτευγμα της αεροναυπηγικής. Είναι το ότι είμαστε 'ερωτικός λαός' και δε μπορούμε να περιχαρακώσουμε το ταμπεραμέντο μας. Θα μας πουν εμάς οι σχιστομάτηδες, να 'ουμ', πότε θα μας κάνει κούκου; Έτσι δεν είναι κ. Ψωμιάδη μου;

5 σχόλια:

denangous είπε...

ΑΑαααα!!! δεν το συζητώ κυρία Poupsi μου.. δεν πατάω στο αεροπλάνο τους! ...θα την πούν στον Έλληνα τώρα τα αλλοδαπά της απώτερης ανατολής? στον Έλληνα?? ουστ! ξουτ! μπρρρρ! ....μας είπε ποτέ ο οδηγός του ΚΤΕΛ προς την εξωτική Λιβαδειά να περιορίσουμε τις μποφοράτες ορμές μας? ..ποτέ!
Του Έλληνα ο τράχηλος.. ζυγό δεν υπομένει.

Constantinos είπε...

Νομίζω ότι η λύση είναι να ...προσκληθούν να συμμετάσχουν συνεπιβάτες και πλήρωμα, ίσως και ο αυτόματος πιλότος!

Για σκεφτείτε την περίπτωση εμφάνισης εξαναγκασμένης ταλάντωσης με μικρές τιμές b!?
Φυσικά, για μεγάλες τιμές fδιεγέρτη το σύστημα αδυνατεί να ταλαντώσει, όπως λέει και ένας Φυσικός φίλος μου!

Unknown είπε...

Εμένα πάλι ένας θείος μου που είναι γιατρός λέει ότι : «Ο,τι δεν χρησιμοποιεί ο οργανισμός το αποβάλει» οπότε για να μην έχουμε τίποτις κακά ξεμπερδέματα νομίζω ότι θα έπρεπε να στείλουμε στους υπευθύνους τις Airbus το τραγουδάκι του Jimάκου «..ΑΜΑΑΑΑΑΑΤΕ γιατί χανόμαστε» .

Unknown είπε...

Το οποίο πρέπει να παίζει στη διαπασών καθ όλη την διάρκεια του ταξιδιού . Αν δεν προκαλέσει συνεπιβάτες , πλήρωμα και αυτόματο πιλότο , τουλάχιστον θα καλύπτει τους άλλους ήχους .

ΥΓ: Poupsi... you bad bad girl.

poupsi's garden είπε...

Bad? Ε, το κατά ... δύναμιν!