Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Ζητείται χώρα

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Ζητείται χώρα κατά προτίμηση δυτικοευρωπαϊκής έως βορειοευρωπαϊκής γεωγραφικής θέσης.
Η υπό αναζήτηση χώρα οφείλει να πληροί όρους και συνθήκες συντεταγμένης και ευνομούμενης πολιτείας, με έμφαση στην εφαρμογή των αρχών της ισονομίας και ισοπολιτείας.
Ειδικότερα, να διαθέτει: Εκπαιδευτικό σύστημα που να διαπνέεται από τα ανθρωπιστικά ιδεώδη, δημόσιο σύστημα υγείας αδιάφθορο και αξιόπιστο, άρτια εκπαιδευμένα σώματα ασφαλείας, αξιοκρατικό σύστημα εύρεσης εργασίας.
Το ισχύον πολίτευμα θα πρέπει να υπoστηρίζεται από θεσμούς πρόσφορους να εξασφαλίσουν την ανάδειξη σε θέσεις εξουσίας προσώπων με υψηλή συναίσθηση καθήκοντος και διάθεση προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο αλλά και ικανούς να διατηρούν την κοινωνική συνοχή.
Συμπεριφορές που σχετίζονται με τις ελληνικές επινοήσεις του 'φιλότιμου', 'τσογλανιάς', 'κουτσαβακισμού', 'τραμπουκισμού', 'μαγκιάς', 'προχειρότητας', 'άρπα-κόλλα', 'ωχαδελφισμού', 'φιλοτομαρισμού' , 'ξέρεις ποιος είμα'γω, ρε' κ.α. θα πρέπει να απορρίπτονται παραχρήμα ως αντικοινωνικές (εάν δεν υποπίπτουν ήδη σε απαγορευτικές διατάξεις του ποινικού νόμου).
Η καταλληλότητα της υποψηφίας χώρας μπορεί να αποδεικνύεται και εκ του αποτελέσματος, ήτοι δια της μη ευδοκίμησης φαινομένων τύπου 'Αννίτα -Καρβέλας', ξερόλα Λαζόπουλου, δημοσιογράφων-εισαγελέων...

Η παραπάνω περιγραφείσα συντεταγμένη πολιτεία αναζητείται από κυρία, υποψήφια μετανάστρια, καλού χαρακτήρος και υψηλού μορφωτικού επιπέδου, προερχόμενη από χώρα χρεωκοπημένη και χωρίς κανένα μέλλον.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: κ.poupsi

3 σχόλια:

Panstar είπε...

Είναι στραβός ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε ρε παιδία?
Για εξηγήσετε μου, διαδηλώνουν λέει οι αναρχικοί (που μένουν ακόμη σπίτι τους, τρώνε τα λεφτά των δικών τους, και δεν θέλουν να προσφέρουν στην κοινωνία, άρα και δεν θα έπρεπε να έχουν άποψη), οι νέοι ( που θα έπρεπε να είναι σχολείο, σπίτι η φροντιστήριο) και τα παιδία των 700 Ευρώ (που κατά ένα περίεργο τρόπο, τυγχάνουν να έχουν πολύ ελαστικό ωράριο και καθεστώς αδειών, γιατί είναι σε διαδηλώσεις και για καφέ όλη μέρα)….. Πως γίνεται αυτό?????
Κοιτάω τηλεόραση και βλέπω να σπάνε, να σπάνε και να μην σταματάνε, και έχεις και την Τατιάνα και λέει άμα πιάσουν κανέναν “Πω πω, πως του φέρονται έτσι, σαν ζώο σέρνουν το 15 χρόνο παιδί, μην πάρετε την κάμερα να δείξει πως του φέρονται( μη χάσει κανένα νούμερα της AGP μην ξεχνιόμαστε δηλαδή η λεύκη Οprah Whinfrey!!!) ”
Δεν τις λέει κανένας εκεί δίπλα της, “ Για κάτσε κυρά μου! Τι δουλεία έχει 15 χρόνων παιδί να σπάει τα πάντα και να πεταεί πέτρες στους αστυνομικούς? Να πάει σπίτι του να διαβάσει αρχαία μπας και σπουδάσει τίποτα να πιάσει δουλεία να βγάλει κανένα φράγκο!!”
Οοοοχχχχχχιιιιιι όλοι λένε … Απαράδεκτο!!! Ζούμε σε δημοκρατική χώρα!! Τι συμπεριφορά είναι αυτή?!!!!!! Δεν ήξερα ότι ψηφίσαμε να καταστρέψουμε το κέντρο!!!!!
Άλλα ξέχασα ψηφίσανε οι αναρχικοί, που δεν δέχονται την εξουσία, και τα 15 χρόνα που δεν είναι σε ηλικία να ψηφίσουν ακόμη.
Αλλα έπρεπε να πάνε όλοι, που έπαθαν ζημιές, στα βόρεια προάστια τώρα και να αρχίζουν να σπάνε πανάκριβα αυτοκίνητα!! Γιατί??? Γιατί να μάθουν να τα χρησιμοποιούν για να μαζεύουν τα παιδία τους και όχι για να παρκάρουν παράνομα εδω και εκεί!! Αμάν πια, αρκετά!! έχουμε καταντήσει μια χώρα να μην πω την λέξη!!!!!!
Πως είναι δυνατόν να ήρθε ο κάθε καράβλαχος από το χωριό, να έφτιαξε ένα σπίτι στα βόρεια προάστια, να τα οικονομάει εκμεταλλευόμενος τον κόσμο και κλέβοντας την εφορία και να έχει το μυαλό να τα κάνει όλα αυτά, αλλα να μην μπορεί να μαζέψει τον γιόκα η την κόρη του, οι οποίοι σπουδάζουν και δήθεν είναι αναρχικοί, ενώ έχουν μια περιουσία τεράστια ?? (μη χε… τωρα!!) Να πάνε έξω σε άλλη χώρα να δούνε πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις λεφτά!!
Αλλα έχω μία πρόταση, που θα λύσει πολλά προβλήματα, είναι πολύ simple. Γιατί δεν μετακομίζουν το πολυτεχνείο στους θρακομακεδόνες?? Να φύγει από το κέντρο, τέρμα το άσυλο, και οι φωτιές έτσι, και θα πρέπει να παίρνουν ολοι λεωφορείο να πάνε εκεί πάνω, και έτσι οι τεμπέληδες θα πρέπει να πληρώνουν εισιτήριο και θα τους κοστίζει αφού δεν δουλεύουν! Να δω τι θα βρίσκουν να σπάνε εκεί πάνω στα κατσάβραχα!!

chic in greek είπε...

αξιολογότατο σχόλιο σε ένα εξαίρετο post.

Constantinos είπε...

Panstar, επίτρεψέ μου μια εκτίμηση, ίσως αυθαίρετη: Δεν έχεις παιδιά. Κι όποιος είν' έξω από το χορό...

Καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί όταν κρίνουμε ανατροφή παιδιών από άλλους.

Όσο για το άσυλο, να καταργηθεί, ναι. Την ίδια ώρα και στιγμή που θα καταργηθεί και η βουλευτική ασυλία.

Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω. Πλιάτσικο είναι και μαλακία. Αλλα και υπερβολές των ΜΜΕ: Ήρθα σήμερα στο γραφείο μου στο Σύνταγμα και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από αυτό που περιμένει κάποιος να αντικρύσει βλέποντας τα κανάλια το προγούμενο βράδυ...

Αλλά εκεί που τα πήρα στο κρανίο ήταν με τους "αναρχικούς" του Λονδίνου. Κατάληψη στην πρεσβεία με τα λεφτά του μπαμπά. Και μετά στο Ελιζέ και στην Αριζόνα.

Αλήθεια η αστυνομία πού ήταν; Μόνο με 15χρονα και κοριτσάκια τα βάζουν; Γιατί δεν συνέλαβαν έναν από τους γνωστούς 500 (δεν είναι παραπάνω) που τα έκαψαν χθες; Τόσα χρόνια τα ίδια, τόσα χρόνια συλλαμβάνουν άσχετους. Γιατί; Όσο καλόπιστος και να είναι κάποιος, δεν μπορεί να μην αναρρωτηθεί, δεν μπορεί να μην σκεφτεί περίεργα...