Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Ο ΣΥΡΙΖΑ καθοδηγεί την πολιτική αλητεία

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καθοδηγεί την πολιτική αλητεία»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στον ΤΑΣΟ ΠΑΠΠΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

«Τις πρώτες μέρες το κίνημα της νεολαίας ήταν αυθόρμητο και απόλυτα δικαιολογημένο. Στη συνέχεια έχουμε να κάνουμε μ' ένα φαινόμενο πολιτικής αλητείας, το οποίο καθοδηγεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ». Ο Θ. Πάγκαλος ρίχνει λάδι στη φωτιά που σιγοβράζει στις σχέσεις ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και εξαπολύει σφοδρή επίθεση στους Α. Αλαβάνο και Α. Τσίπρα. Παρά τους μύδρους, ωστόσο... επιμένει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κυβερνήσει μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=90644164

4 σχόλια:

Constantinos είπε...

Πολιτική αλητεία, σωστά το λέει ο Πάγκαλος. Ο σύριζα πρέπει να απομονωθεί από τον πολιτικό κόσμο της χώρας, είναι γραφικοί και επικίνδυνοι.

denangous είπε...

Σήμερα το βράδυ, ζευγάρι φίλων πήγαν στο Παλλάς να δουν την παράσταση "Μήδεια".. την παράσταση διέκοψαν 100 περίπου "μαθητές" για να παρουσιάσουν τα αιτήματά τους... έκαναν λέει το ίδιο και χθές σε παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.. Μέλη της νεολαίας του Σύριζα... Τα όρια πολιτικής αλητείας έχουν ξεπεραστεί...

Giorgakis είπε...

Ας μου εξηγήσει κάποιος: ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ είναι διαφορετικά κόμματα ή το ίδιο; Τσίπρας και Αλαβάνος ποιο αξίωμα έχουν και σε ποιο κόμμα; Ειλικρινής απορία.

poupsi's garden είπε...

Ο ΣΥΝ συνασπίστηκε με κάτι ανύπαρκτα αριστερότροφα υποκομματίδια και έγινε ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, Πρόεδρος ο Τσίπρας
Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής όμάδας ΣΥΡΙΖΑ ο Αλαβάνος.