Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007

Θέλει τρόπο...

Εμ, θέλει και λίγο ... γάρμπος το πράμα! Κι όπως φάνηκε ούτε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής ούτε οι υποστηρικτές του το διαθέτουν. Αλλο το "στη βράση κολλάει το σίδερο" κι άλλο το ... "Γιούρια!".
Η άμεση και καταιγιστική μιντιακή πλειοδοσία στο πρόσωπο του Βενιζέλου επιβεβαίωσε στην κοινή συνείδηση ό,τι συζητούνταν καιρό κι όχι μόνο από τους μύστες της πολιτικής και της δημοσιογραφίας.
Κι από τη στιγμή που τα περί υποστήριξης Βενιζέλου από εξωθεσμικούς, έγιναν καραμέλα στο στόμα του απλού πολίτη ("κυρία Τάδε μου, τον Βενιζέλο τον θέλουν ο Λαμπράκης κι ο Μπόμπολας" έλεγε προχθές στη μαμά μου ο μπακάλης μας), έχω την αίσθηση πως η συγκεκριμένη υποψηφιότητα έχει "καεί", και μάλιστα από τους ίδιους τους υποστηρικτές της. Δεν ξέρω πόσο θα μπορέσει να "προχωρήσει", αλλά προβλέπω βραχυβιότητα. Άσε που ο Γιώργος μπορεί να βγει ενισχυμένος από την κρίση μ'ό,τι αυτό σημαίνει για το ΠΑΣΟΚ. Ή ό,τι θα έχει απομείνει από αυτό.

8 σχόλια:

Constantinos είπε...

To πασόκ και η νδ είναι τα δυο κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα. Περνάνε σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες (ειδικά όταν είναι εντιπολίτευση), αλλά, όπως έχει δείξει η μεταπολιτευτική ιστορία, ό,τι και να γίνει, ποτέ δεν θα διαλυθούν.

Αλίμονο σε αυτούς που θα φύγουν από αυτά, οι πιο πολλοί έχουν τελειώσει πολιτικά. Όπως σοφότατα είπε ο μεγάλος Αβέρωφ: Το πρόβατο που βγαίνει από το μαντρί, το τρώει ο λύκος.

To αν αυτό είναι καλό ή όχι, αυτό είναι άλλη κουβέντα! Κατά της άποψή μου, καλό είναι.

eleni είπε...

Τελικά, τι καφές ήταν αυτός που πέταξαν στο Βενιζέλο;;

Constantinos είπε...

O Ρέλλος είπε ότι είδε στον ύπνο του τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο να του λέει ότι ο Βενιζέλος φταίει που έχασε το πασόκ και να του πετάξει ένα μπουκάλι καφέ! Και αυτόν τον άνθρωπο, το πασόκ τον μήνυσε! Οποία μικρότης...

poupsi's garden είπε...

Για μισό! Ο τυπάκος εδώ και καιρό προκαλεί επεισόδια.Καθυστερημένος, ημίτρελλος, ό,τι κι αν είναι επιτέλους, ας τον μαζέψουνε!!!

poupsi's garden είπε...

"Εμμέσως παρενέβη και η Αλέκα Παπαρήγα στην κρίση του ΠΑΣΟΚ. Προειδοποίησε τους αριστερούς πολίτες να μην περιμένουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα γυρίσει πίσω "στις καλές μέρες της δεκαετίας του '70" και πρόσθεσε ότι "το ποτάμι δε γυρίζει πίσω". Επί της ουσίας έχει δίκιο. Ευτυχώς τίποτε δεν μένει στάσιμο σε τούτον τον κόσμο, εκτός ίσως από το ΚΚΕ, την Εκκλησία της Ελλάδος και τον Ισλαμισμό. Αφού όμως η επιστροφή στο 1970 είναι αδύνατη, γιατί εκείνη ευαγγελίζεται την επιστροφή στο 1917;"
Από την "Πανδώρα" (Το Βήμα, Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007)

eleni είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
eleni είπε...

Αυτός θα κάνει κόμμα στο τέλος, με την άλλη την τρελλή που χαστούκισε τη Λιάνη. Άκουγα το πρωί στο ραδιόφωνο ότι τους έχουν "συλλάβει" σε ίδια μέρη.

Constantinos είπε...

H άλλη που χαστουκισε τη Λιάνη ήταν υποψήφια με το ΛΑΟΣ στη Β' Αθηνών!