Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

Παρθενοσυλλέκτες

"Παρθενοσυλλέκτες λέω αυτούς που μαζεύουν κορίτσια, για να τα καλλιεργούν. συνήθως είναι δραπέτες από χριστιανικές αδελφότητες, που δραπέτευσαν για να επιδοθούν στην περισυλλογή θήλεων και να κυριαρχούν σ'αυτά όπως ο κόκορας στις κότες του κοτετσιού... χωρίς το δίχυ της εξομολογήσεως δε θα μπορούσαν να ψαρεύουν και να ψωνίζουν θηλυκά... διότι αν προσπαθούσαν να φλερτάρουν κοπέλα όχι σαν "πάτερ" ή "διδάσκαλοι" αλλά σαν άντρες δε θα γύριζε να τους κυττάξη ούτε μία. δεν πετούν το ράσο και την 'αγαμία' τους, επειδή είναι το εργαλείο τους... οι παρθενοσυλλέκτες... βγαίνουν δέκα μήνες το χρόνο από το μοναστήρι τους σε σαφάρι εξομολογήσεως, διοργανώνουν συχνές προσκυνηματικές εκδρομές, στέλνουν τα παλιότερα 'κορίτσια' τους κατηχήτριες στις ενορίες κι εκείνες στρατολογούν τα εκλεκτότερα ...μικρά κορίτσια σε ομάδες... ιδρύουν κατασκηνώσεις και , το καρποφορώτερο, ιδιωτικά λύκεια γυμνάσια ... κι αν ο 'Χριστιανός' παρθενοσυλλέκτης φέρη τα έγχρωμα κορίτσια του στην Ελλάδα, ούτε τους γονείς των έχουν κοντά...ούτε ξέρουν ότι εδώ μπορεί να γίνει μία τέτοια καταγγελία και η δικαιοσύνη θα'αποδώσει στον καταγγείλαντα το δίκαιό του... στην πραγματικότητα αυτές οι 'επί των γονάτων κατηχούμενες και καλλιεργούμενες' είναι αιχμάλωτες δούλες ή αγορασμένες παλλακές χωρίς καταφυγή"



(υπό δρος Κ.Σιαμάκη, εκδόσεις Δόναξ-Θεσ/νίκη 2007)

6 σχόλια:

denangous είπε...

Μια ερώτηση… ο Δόκτωρ Σιαμάκης… ποια επιστήμη υπηρετεί?? .. η ανάλυση του είναι μάλλον αφελής.. στην εποχή μας, γιατί νάσαι παρθενοσυλλέκτης με δόλωμα το «τάξις και ηθική»? …μοιάζει σαν περιγραφή του Αυλωνίτη σε εκείνη την ελληνική ταινία…η κάτι βιντεοκλιπάκια που ταξιδεύουν στους απανταχού υπολογιστές γραφείου με καθολικούς ιερείς που εξομολογούν πληθωρικές Σικελές.. Πλέον, δεν υπάρχουν παρθενοσυλλέκτες…υπάρχουν …επιχειρηματίες.. που κάνουν εισαγωγές από τα κράτη της πρώην ανατολικής Ευρώπης… υπάρχουν σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού που κατευθύνουν επιτυχώς τις αδαής μετανάστριες προς την σωστή εκμετάλλευση των προσόντων τους.. υπάρχουν image makers που φτιάχνουν την εικόνα της κάθε ατημέλητης Γιοβάνκας.. υπάρχουν οικονομικοί σύμβουλοι που τοποθετούν επιτυχώς τα κέρδη προ φόρων σε επικερδείς δραστηριότητες.. Αχχχ δόκτωρ Σιαμάκη μου.. Σας πήρε φαλάγγι ο δόκτωρ Λιακόπουλος…. Αυτά που λέτε εσείς τα ακούμε βερεσέ… ενώ οι Ελ… Ελοχίμ… Στραβοχύμ… τέλος πάντων όλοι οι μεγαλειώδεις εξωγήινοι λαοί που περιγράφει ο άλλος εκ Θεσσαλονίκης δόκτωρ… είναι καρακυμπάριδες και το κυριότερο… είναι πιο συχνοί από τις ντεμέκ παρθένες..

Constantinos είπε...

Το "Πνεύμα και Ηθική", του Αυλωνίτη, από την ταινία 'Η Ωραία των Αθηνών' (νομίζω προβλήθηκε το Σάββατο) ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό!

C. Marius είπε...

ο δρ Σιαμάκης είναι φιλόλογος διεθνούς φήμης. www.philologus.gr
οι βλακείες του Λιακό πού κολλάνε;

expaganus είπε...

Ο δόκτωρ Σιαμάκης λέει δυστυχώς την πάσα αλήθεια σε αυτό το βιβλίο. Οι συλλέκτες αυτοί είναι πολλοί και τα θύματά τους περισσότερα. Για να βγάλετε συμπεράσματα πρέπει να το διαβάσετε. Υπάρχει εδώ:
http://www.philologus.gr/2008-08-02-10-20-04/37/77
Γνωρίζω για κάποιους τέτοιους, τους οποίους ας τους κρίνει ο Θεός. Το βιβλίο του δρ. Σιαμάκη είναι αρκετό για να διαφωτίσει τα θύματά τους, και ας μη λέει ονόματα παρθενοσυλλεκτών, γιατί περιγράφει όλες τις τακτικές που ακολουθούν.

Constantinos είπε...

Μα δεν υπάρχει θεός!

chriniki είπε...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ!ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΝΟΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ο..ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΦΙΛΕ EXPAGANUS ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΩΦΕΛΑ ΜΑΘΑΜΕ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΜΕ!ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ Ρ Υ Π Α Ρ Ο Γ Ρ Α Φ Η Μ Α!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΑΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΦΙΕΡΩΣΗΣ!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΙΑΜΑΚΗ-ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΝΕΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ-ΤΟΤΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ.ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΤΑΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ!ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΤΙ:"ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙΝ"!ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΙΛΑΣ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΤΕ, ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΤΩΡΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ..ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!