Κυριακή 1 Απριλίου 2007

Πράσινοι και Βένετοι- Μόνο η βλακεία δεν πεθαίνει ποτέ




Ο οπαδός, λέει, του ΠΑΟ, που σκοτώθηκε τις προάλλες στο "μέτωπο" της λεωφόρου Λαυρίου, κηδεύτηκε με τη σημαία της ομάδας του να σκεπάζει το ξύλινο νεκρόκουτο.
No comments.


11 σχόλια:

denangous είπε...

Δεν καταλαβαίνω… πριν λίγες μέρες έγινε ένας αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.. Τα αίσχη που είδαμε από τις τηλεοράσεις μας έγιναν σε εξέδρα που θεωρητικά είχε εισιτήρια στα οποία είχε κρατηθεί απόκομμα με τα στοιχεία των κατόχων. Δεν είδα να γίνεται κάτι.. Αντέδρασαν μόνο μερικοί υπουργοί της κυβέρνησης και ορισμένοι άλλοι του πολιτικάντικου σιναφιού ..αλλά για να υποδείξουν τα λάθη έκανε ο προπονητής.. και τώρα αυτό.. και όλοι αγανακτούν. Λαμπρή ευκαιρία.. ο κ. Ρουσόπουλος για να πει ότι αυτά δεν ταιριάζουν στη χώρα του ολυμπισμού, το ΚΚΕ για την εμπορευματοποίηση του αθλητισμού..στο ΠΑΣΟΚ ζητούν «εδώ και τώρα» να σταματήσει η κοινωνική βία… όσο για το Συνασπισμό… λέει πόσο κακό πράγμα είναι η καταστολή… (τραλαλά και πάνω τούρλα..) οι «προέδροι» των Ποδοσφαιρικών Εταιριών, που δεν έχουν πια ανάγκη τους οργανωμένους οπαδούς σαν μοχλό πίεσης αφού τα «προβληματάκια» τους λύνονται ένα-ένα (βλέπε χρέη κλπ) λένε…απαπαααα….. και μένουν οι αφελείς.. που σκοτώνονται για τη μπάλα-θρησκεία… γιατι έτσι έμαθαν.. να ξεφευγουν από την αθλιότητά τους.. εκεί τους κατεύθυναν.. και καταλήγουν στα 20 τους.. άψυχα σώματα.. τυλιγμένα σε κάποιο λάβαρο αθλητικού σωματείου…. Όμως η βλακεία δεν είμαι σίγουρος ότι βρίσκεται εκεί…. Καθόλου σίγουρος… Η βλακεία είναι αλλού.. στον κύκλο των ηθικών αυτουργών… που είναι ενωμένοι ο ένας με το δάκτυλο που δείχνει τον άλλον.

i-Reporter είπε...

...και Κόκκινοι (αγάπη μου...). Η Βλακεία είναι ανίκητη.....

denangous είπε...

Βένετοι (Γαλάζιοι).. οι Κόκκινοι (Ρούσσοι).. οι Πράσινοι και οι Λευκοί.. ήταν οι βασικές ομάδες "οπαδών" των αρματοδρομιών.. ήταν χωρισμένοι ανα κοινωνική τάξη και θρησκεία.. Οι πράσινοι και οι βένετοι ήταν οι πιο ισχυροί... κατί σαν τον βάζελο και τον θρύλο.. (και καλά..) ..το θέμα είναι ότι εκείνη την εποχή, με τη στάση του Νίκα, όλα τα καλά παιδιά εγκλωβίστηκαν στον ιππόδρομο και σφαγιάστηκαν.. και η βλακεία αναγεννήθηκε ισχυρότερη,, εμείς, στη σύγχρονη εποχή μας, ούτε να τους απομονώσουμε δεν μπορούμε.. άσε που θα τσιρίζει ο συνασπισμός αν κάποιος συλληφθεί.. ευχαριστώ για την προσοχή σας (αγάπες μου)

Constantinos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Constantinos είπε...

Καλά τα λέει ο denangous, απλά απορώ γιατί ασχολούμαστε με το απόκομμα...

Επίσης, η βία δεν είναι λύση.
(αλλά η Λία είναι Βίσση!)

denangous είπε...

Abyssus Abyssum invocat.. όπως θα έλεγε και ο λατινομαθής doc

Constantinos είπε...

Liberate tutame ex infernis!

doc είπε...

Errare malo cum poupsi quam cum istis vera sentire. denangus ..αγαπη μου

vd είπε...

Ευτυχείς όσοι ανακάλυψαν στα.........αποκόμματα την αιτία στα......ζόρια μας

denangous είπε...

...αγάπη μου?? ακόμα δεν γνωριστήκαμε? ουστ! ..απαπαααα

Constantinos είπε...

Καμμία αιτία στα ...ζόρια μας δεν προέρχεται από τα ...αποκόμματα. Απλά η ξύλινη γλώσσα τους και η προβλέψιμη μονίμως ανούσια στάση τους δεν έχουν, πλέον, να συνεισφέρουν κάτι. Δεν προσφέρουν λύση, δεν προσφέρουν ούτε καν προβληματισμό.