Πέμπτη 19 Απριλίου 2007

Καλό καλοκαίρι

Οι δύο ξανθές συναδέλφισσες στο γραφείο μεταλλάσσονται αργά αλλά σταθερά σε τυπικές καλιφορνέζες καλλονές. Οι μαγικές λάμπες υπεριώδους ακτινοβολίας κάνουν ακόμη μία φορά το θαύμα τους.
Εγώ πάλι πήρα τις προάλλες πράσινους φακούς οράσεως. Η φίλη μου η Διονυσία δεν κατάλαβε Χριστό: "Εεε, έχω και λίγη αχρωματοψία είν'αλήθεια!" δικαιολογήθηκε. Ο συνάδελφός μου ο Νικολάκης ενθουσιάστηκε. Θετική κριτική απέσπασα και από την Ελενίτσα. Ναι, μου πάνε. Δε με πολυβολεύουν όμως.
Είναι κατά πως φαίνεται η μοίρα μου να παραμείνω όπως πάντα με θυμάμαι. Καστανή. Με δύο διαλείμματα αλεπουδίσιας ανταύγειας (σε μετεφηβική ηλικία) κι ενός ωραιότατου "μπορδοροδοκόκκινου" (ναι, αυτού της Δέσποινας) λίγο αργότερα.
Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από το φαίνεσθαί του. Οι νότιοι ζηλεύουμε τα χρώματα των βορείων. Οι βόρειοι τον καιρό και το μαύρισμά μας.
Solarium, bottox, βαφές, extensions, πλαστικές και ψώνια. 'Απειρα ψώνια. To life style βρίσκει πρόσφορο έδαφος στις ανασφάλειές μας και "μας πουλά και μας αγοράζει". Καλά να πάθουμε. Και καλό καλοκαίρι.

11 σχόλια:

poupsi's garden είπε...

Χρησιμοποιώ τη λέξη "ψώνια" κυριολεκτικώς.

denangous είπε...

Μα γιατί poupsi να θέλετε και εσείς μια άλλη εμφάνιση από αυτή που έχετε? ..άλλο το καλοκαιρινό μαύρισμα.. άλλο το γκαγκάνιασμα α λα Λάκη Γαβαλά…! Δεν είναι η μοίρα σου να παραμείνεις καστανή… απλά έτσι είσαι.. και παρά τη γκαβομάρα της φίλης Διονυσίας (να με συμπαθάς φίλη Διονυσία….) και τον ενθουσιασμό του συναδέλφου Νικολάκη… μη μασάς.. μην αφήνεις κάποια αδικαιολόγητη ανασφάλεια να μετουσιώνεται σε πράσινους φακούς επαφής.. δεν τους χρειάζεσαι… Ίσως οι συναδέλφισσες επιθυμούν να καλύψουν το αδιάφορο που αντιπροσωπεύουν με καλιφορνέζικες μάσκες... εσύ όμως δεν χρειάζεσαι πολύχρωμα βοηθήματα.. διότι απλά είσαι εσύ.. τι καλύτερο από αυτό?

i-Reporter είπε...

Αγαπη μου γλυκια, παμε στη μπυραρία. Εισαι η πιο ωραια απο ολες....

chic in greek είπε...

Ομοιομορφία.
Αυτό προωθεί, κατά τη γνώμη μου, το lifestyle που αναφέρεις poupsi. Σίγουρες λύσεις ... τυποποιημένη εμφάνιση καλιφορνέζων (αντρών και γυναικών) ... μύτες, αυτία, βυζιά και κώλοι, χείλη, τσιτώματα, κλπ ... ρούχα που επιβάλλουν ξεφώνημενες αδελφές με εμφανή έλλειψη καλλιέργειας και συνεπώς απουσία στυλ ... και πάνω απ' όλα κόκαλα ... πολλά κόκαλα. Ανασφάλειες, αδύναμες προσωπικότητες, απουσία δυνατοτήτων για κάτι καλύτερο είναι μάλλον οι βασικές αιτίες γιαυτό.

Βαρετό. Πολύ βαρετό.

Εσύ όμως poupsi μας ... καμία σχέση. Έχεις το εξαιρετικό προσόν να μπορείς να συνδιάζεις το κλασικό με το μοντέρνο, καθώς και τη σταθερότητα με την αλλαγή και παράλληλα να αποφεύγεις την τυποποίηση (βασικό χαρακτηριστικό των μετρίων).
Το ξέρεις ... σου αρέσει ... και γιαυτό 'παραμένεις όπως πάντα σε θυμάσαι'. Κάποιες αλλαγές, (έτσι για ποικιλία ... αφού η βελτίωση είναι πρακτικώς αδύνατη), οι οποίες όμως δεν αλλοιώνουν το βασικό 'πακέτο', και δεν οδηγούν στην τυποποίηση που λέγαμε ... ευπρόσδεκτες ... κυρίως λόγω της παιχνιδιάρικης αίσθησης που δημιουργούν.

ΥΓ: nιkos ... nikos ... nikos ... ts.. ts ... ts ... φυσικά η poupsi είναι η πιό ωραία απ' όλες στην 'μπυραρία'... σε οποιαδήποτε μπυραρία. Σαν να λες στον Ρολαντίνιο, έλα να παίξεις στον ΑΟ Αγρινίου. Θα είσαι ο καλύτερος απ' όλους. Το λες? Δεν το λες!!!! Διαφορετικά συστήματα αναφοράς.

denangous είπε...

nikos.. δείξτε λίγη αυτοσυγκράτηση... για την poupsi μιλάμε.. και μεταξύ μας.. τις γλυκειές μας αγάπες, που είναι πάντα οι πιο ωραίες από όλες... ΔΕΝ τις πάμε σε μπυραρίες..

guacamole.. προσυπογράφω.

Constantinos είπε...

Πες τα guacamole, προσυπωγράφω κι εγώ, πες τα, γιατί τους τα λέω εγώ αλλά δεν μ' ακούνε!

Μα γιατί να θέλεις, ω γλυκυτάτη poupsi, ν' αλλάξεις το χρώμα των ματιών σου;

poupsi's garden είπε...

ευχαριστώ πολύ για τα κολακευτικά σας σχόλια, ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ όμως ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ.

doc είπε...

Poupsi...κοριτσι οξυ αληθηνη απειλη του μελλοντος μας.

doc είπε...

..αληθινη..

poupsi's garden είπε...

Αλήθεια doc δεδομένης της τρύπας του όζοντος, μήπως τελικά το σολάριουμ είναι προτιμότερο;

i-Reporter είπε...

"Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο;"...ή απλώς ανανεώνονται; - Τις γλυκές μας αγάπες τις κουβαλάμε παντού μέσα μας. Αρα, όπου κάνουμε κέφι.